Προς το περιεχόμενο

Apple iPad 10.2'' WiFi+4G 398€ VODAFONE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη, δε πάτησε κανείς σας από περιέργεια στα 128GB;

Η διαφορά στην τιμή είναι 7€!!! Απλώς (και προφανώς γι' αυτό το λόγο) δεν έχει stock. Προσωπικά θα τους έπαιρνα τηλέφωνο ή θα πήγαινα σε κατάστημα και θα προσπαθούσα να κατοχυρώσω το 128GB στη τιμή αυτή και ας μου το φέρουν και σε 15 ημέρες (ή και σε ένα μήνα χαλαρά, έχω κάνει προπόνηση με αγορές από Κίνα, δε πιέζομαι).

Επεξ/σία από imvrios
  • Like 1
  • Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rofl είπε

email επιβεβαιωσης δεν βλεπω να στελνουν ε?

Κοίταξε στα ανεπιθύμητα, εκεί ήταν το δικό μου email επιβεβαίωσης. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

Κοίταξε στα ανεπιθύμητα, εκεί ήταν το δικό μου email επιβεβαίωσης. 

σωστος, thanks :) 

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις παρήγγειλα σε φυσικό κατάστημα ipad pro 2020 11' 256gb. Ο υπάλληλος έβλεπε απόθεμα 2 τεμάχια στην Αθήνα. Το 1 το παρήγγειλα..Παρασκευή μου είπαν ότι θα το έχω!Απ'οτι βλέπω όμως είναι το 256 wifi+4g γιατί αν δεις αρχικές τιμές είναι αυτές των 4g εκδόσεων. Μου κράτησε και προκαταβολή για την παραγγελία 250 ευρώ! Ούτε αμάξι να έκλεινα..

Επεξ/σία από nikolasgrg
Δημοσ.

Περιμένω ακόμα να έρθει το 10.2 wifi 2019. Ελπίζω να μην φάμε κάνα άκυρο καθώς ήμουν από τους πρώτους που παρήγγειλα πριν ανέβει εδώ.

Παρέλαβε κανένας το 10,2 wifi;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Περιμένω ακόμα να έρθει το 10.2 wifi 2019. Ελπίζω να μην φάμε κάνα άκυρο καθώς ήμουν από τους πρώτους που παρήγγειλα πριν ανέβει εδώ.

Μου ήρθε sms από την κούριερ για παραλαβή αύριο .το παρηγγειλα νομίζω την Κυριακή (Του 2019 10,2 WiFi )

Επεξ/σία από Ben4
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

και γω μονο το επιβεβαιωτικο εχω παρει. η συναλλαγη παντως ηδη εχει περασει στην καρτα

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, rofl είπε

και γω μονο το επιβεβαιωτικο εχω παρει. η συναλλαγη παντως ηδη εχει περασει στην καρτα

Και εμένα. Σε ευχαριστώ θέλω να πιστεύω μέχρι το τέλος της βδομάδας να παραλάβουμε. 

1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Το πλήρωσες;

Ναι 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, alan boy είπε

Παιδιά αυτή την τιμή πως τη βλέπετε; 

https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/tablets-usb-sticks/apple-tablet-apple-ipad-air3-wifi4g64gbsgra/p-124841/

Αξίζει; 

Φυσικά κ αξίζει σε αυτή την τιμή , παρολο που σε λίγες μέρες ,μάλλον βγαίνει το νέο 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikolasgrg είπε

Μόλις παρήγγειλα σε φυσικό κατάστημα ipad pro 2020 11' 256gb. Ο υπάλληλος έβλεπε απόθεμα 2 τεμάχια στην Αθήνα. Το 1 το παρήγγειλα..Παρασκευή μου είπαν ότι θα το έχω!Απ'οτι βλέπω όμως είναι το 256 wifi+4g γιατί αν δεις αρχικές τιμές είναι αυτές των 4g εκδόσεων. Μου κράτησε και προκαταβολή για την παραγγελία 250 ευρώ! Ούτε αμάξι να έκλεινα..

Που έγινε αυτό;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, alada4 είπε

Φυσικά κ αξίζει σε αυτή την τιμή , παρολο που σε λίγες μέρες ,μάλλον βγαίνει το νέο 

Ξέρουμε στο περίπου που θα είναι η τιμή του νέου μοντέλου; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...