nikster Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 1) Budget γύρω στα 500 ευρώ 2) Ελλάδα ή εξωτερικό όπου βγει φθηνότερα 3) Δεν έχω κάποια προτίμηση σε κατάστημα 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριες 5) Μέγεθος οθόνης; Έχω το S8+ οπότε η οθόνη να είναι σε αυτά επίπεδα 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Θέλω ή οθόνη να είναι τουλάχιστον resistant σε screen burn in. Μετά από 1.5 χρόνο εμφανίστηκε στο S8+ και είναι ότι χειρότερο. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Όχι σπάνια χρησιμοποιώ κάμερα 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι η αυτονομία είναι πολύ σημαντική. Ψάχνω κάτι καλύτερο από το S8+ 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android μόνο. 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Χρησιμοποιώ το κινητό παρα πολύ. Παίζω φανατικά Pokémon GO που σημαίνει το κινητό είναι όλη μέρα σχεδόν με δεδομένα και GPS ίσως και Bluetooth. Χρησιμοποιώ επισης social media και βλέπω βίντεο σε YouTube Netflix. Γενικά θέλω ένα κινητό που θα με κάνει να νοιώσω ότι πήρα μια πολύ καλύτερη συσκευή από αυτή που έχω τώρα. Έμφαση σε μπαταρία, απόδοση και οθόνη. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. 1
koutsis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 41 λεπτά πριν, nikster είπε 1) Budget γύρω στα 500 ευρώ 2) Ελλάδα ή εξωτερικό όπου βγει φθηνότερα 3) Δεν έχω κάποια προτίμηση σε κατάστημα 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριες 5) Μέγεθος οθόνης; Έχω το S8+ οπότε η οθόνη να είναι σε αυτά επίπεδα 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Θέλω ή οθόνη να είναι τουλάχιστον resistant σε screen burn in. Μετά από 1.5 χρόνο εμφανίστηκε στο S8+ και είναι ότι χειρότερο. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Όχι σπάνια χρησιμοποιώ κάμερα 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι η αυτονομία είναι πολύ σημαντική. Ψάχνω κάτι καλύτερο από το S8+ 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android μόνο. 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Χρησιμοποιώ το κινητό παρα πολύ. Παίζω φανατικά Pokémon GO που σημαίνει το κινητό είναι όλη μέρα σχεδόν με δεδομένα και GPS ίσως και Bluetooth. Χρησιμοποιώ επισης social media και βλέπω βίντεο σε YouTube Netflix. Γενικά θέλω ένα κινητό που θα με κάνει να νοιώσω ότι πήρα μια πολύ καλύτερη συσκευή από αυτή που έχω τώρα. Έμφαση σε μπαταρία, απόδοση και οθόνη. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Αν θες να μείνεις σε samsung μπορείς να πας σε s10+. Το είχα για ένα εξάμηνο και είναι πολύ αξιοπρεπές.
paris_chav Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Το "thanks" ειναι για την υπογραφη. Η μονη ενσταση στην προταση του @koutsis ειναι η αυτονομια. Απ' οτι βλεπω το ξεζουμιζεις. Το S10+ με αυτη την χρηση που κανεις δεν θα βγαλει μερα και γενικοτερα εχει μετρια αυτονομια για ναυαρχιδα. Σε ολα τα υπολοιπα σιγουρα ειναι σημαντικη αναβαθμιση απο το S8+, δεν το συζηταω. Ισως λοιπον απ τη στιγμη που δεν σε νοιαζουν τοσο οι καμερες, να κοιταζες το υποδεεστερο σε καμερα αλλά ανωτερο σε αυτονομια, S10 lite. Στην χρηση που κανεις μαλλον ειναι προτιμοτερος ο συνδυασμος snap 855/αυτονομια. Τωρα εκτος της Samsung και του S10 lite και σε αυτο το ευρος τιμης, μπορω να σκεφτω το p30 pro. 2
nikster Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, koutsis είπε Αν θες να μείνεις σε samsung μπορείς να πας σε s10+. Το είχα για ένα εξάμηνο και είναι πολύ αξιοπρεπές. Έχω ακούσει ότι δεν έχει καθόλου καλή αυτονομία το s10+. 6 ώρες πριν, paris_chav είπε Το "thanks" ειναι για την υπογραφη. Η μονη ενσταση στην προταση του @koutsis ειναι η αυτονομια. Απ' οτι βλεπω το ξεζουμιζεις. Το S10+ με αυτη την χρηση που κανεις δεν θα βγαλει μερα και γενικοτερα εχει μετρια αυτονομια για ναυαρχιδα. Σε ολα τα υπολοιπα σιγουρα ειναι σημαντικη αναβαθμιση απο το S8+, δεν το συζηταω. Ισως λοιπον απ τη στιγμη που δεν σε νοιαζουν τοσο οι καμερες, να κοιταζες το υποδεεστερο σε καμερα αλλά ανωτερο σε αυτονομια, S10 lite. Στην χρηση που κανεις μαλλον ειναι προτιμοτερος ο συνδυασμος snap 855/αυτονομια. Τωρα εκτος της Samsung και του S10 lite και σε αυτο το ευρος τιμης, μπορω να σκεφτω το p30 pro. To S10 lite εκτός από κάμερα τι άλλες διαφορές έχει με το S10+? Είδα νομίζω είναι πιο καινούριο και έρχεται με Android 10 το lite. Tο P30 Pro εννοείς το new edition? Μου βγαζει ενα σωρό μοντέλα όταν ψάχνω στο skroutz. Έχει τα Google apps ή είναι σαν το p40?
asemnos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Κατοχος S10+ απο περυσι τον Απριλιο, πρωην κατοχος S9+ και S7 Edge. Το κινητο ειναι πραγματι φοβερο σε ολα τα του εκτος απο την μπαταρια. Με βαρια χρηση βγαζεις - δε βγαζεις μεχρι το βραδυ. Γι' αυτο εχω επενδυσει σε 2 powerbank, ενα μικρο σε χωρητικοτητα και ελαφρυ και ενα βαρυ και μεγαλο.
chios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/23316298/Xiaomi-Poco-F2-Pro-128GB-Cyber-Gray.html#specs Δες και αυτό, η αυτονομία του είναι σε άλλο επίπεδο καμία σχέση με τις σαβούρες που βγάζει η Samsung. 1
nikster Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, chios είπε https://www.skroutz.gr/s/23316298/Xiaomi-Poco-F2-Pro-128GB-Cyber-Gray.html#specs Δες και αυτό, η αυτονομία του είναι σε άλλο επίπεδο καμία σχέση με τις σαβούρες που βγάζει η Samsung. Μου φαίνεται πολύ δυνατό. Από οθόνη πως τα πάει?
chios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν το έχω για να έχω ο ίδιος άποψη αλλά είναι super amoled και από άλλους που το έχουν λένε παρά πολύ καλή το δυνατό του σημείο ο sd865 και η μπαταρία του είναι ατελείωτη. Αν μπορούσες να το δείς από κοντά θα ήταν το ιδανικό.
nikster Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν νομίζω να το έχει κάπου αλλά θα ψάξω. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
CaptainChris Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 OnePlus Nord πολύ καλό σε όλα του, και θα σου μείνουν και λεφτά.
chios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, CaptainChris είπε OnePlus Nord πολύ καλό σε όλα του, και θα σου μείνουν και λεφτά. Καλή επιλογή, λίγο μικρή μπαταρία
kostis76 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Xiaomi Mi 10 (μαζι με το Poco F2 Pro που αναφερθηκε)... στο top10 αυτο τον καιρο... http://www.antutu.com/en/ranking/rank1.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα