kentavros3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Συνδέω καινούριο σκληρό (2,5) Toshiba Canvio 1T σε TV Box Beelink Ultimate GT1 και ο σκληρός συμπεριφέρεται σαν να ανοιγοκλείνει, ακούγοντας "τικ τακ". Κάποιες φορές σταθεροποιείται επιτρέποντας μου παρακολούθηση, αλλά συχνά αποσυνδέεται σαν να ανοιγοκλείνει. Σε PC ο σκληρός δεν εμφανίζει κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, kentavros3 είπε ο σκληρός συμπεριφέρεται σαν να ανοιγοκλείνει, ακούγοντας "τικ τακ". Πιθανώς η USB θύρα του TV Box να μην παρέχει την απαιτούμενη ισχύ για την τροφοδοσία του δίσκου. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2020 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kentavros3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτό πιστεύω και εγώ, αλλά υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, kentavros3 είπε Αυτό πιστεύω και εγώ, αλλά υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσω ? Δυστυχώς, αλλά ο δίσκος δεν δέχεται εξωτερική τροφοδοσία. Αν τον πάτε πίσω στο μαγαζί για αλλαγή με κάποιον άλλο άλλης εταιρίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, kentavros3 είπε Κάποιες φορές σταθεροποιείται επιτρέποντας μου παρακολούθηση, αλλά συχνά αποσυνδέεται σαν να ανοιγοκλείνει μπορείς να δοκιμάσεις Usb hub με εξωτερική τροφοδοσία ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα