Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

""Υπάρχουν ακόμα αρκετές πληροφορίες που δεν έχουν γίνει γνωστές, όπως για παράδειγμα ποιες κάρτες γραφικών θα είναι σε θέση να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη λειτουργία"  

Αν κανατε τον κοπο να διαβασετε ολο το αρθρο της Nvidia θα βλεπατε οτι λεει οτι θα το υποστηριζουν καρτες απο 9xx γενια και μετα.

Επεξ/σία από pabcore
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Α, οκ.

Ούτε έναν δεν έχω δει στα ξένα boards να αναφέρουν το Anti-Lag ως RAL αλλά ο μέσος Ελληνάρας με 0 επιχειρήματα ήρθε να το πει RAL και το παίζει έξυπνος γιατί χρησιμοποίησε μία ορολογία που μόνο αυτός ξέρει !

Όπως θέλεις

https://community.amd.com/thread/255806

https://community.amd.com/thread/240994

Όσο έψαχνα ούτε ένας δεν το ανάφερε ως RAL btw.

Συν η δικιά μου εμπειρία, δεν μπορούσα να παίξω League με το Anti-Lag έσπαγε η κίνηση το γνωστό stuttering, χωρίς αυτό όλα καλά. Ναι είχα κάνει τα κλασικά DDU κτλπ.

Ελάχιστοι δουλεύουν αυτά τα "features" της AMD γιατί είναι ωρολογιακές βόμβες στον έναν driver δουλεύουν στον άλλον όχι είναι ότι νάναι ειδικά άμα έχεις Navi.

Ούτε τα permission δεν μπορούν να ορίσουν σωστά και δεν σώνονται τα profile ότι νάναι..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Phoenix4 είπε

Πάλι καλά που σπρώχνε και καμία χρήσιμη νέα τεχνολογία η Nvidia γιατί άμα περιμένα από την AMD... καλά καλά δεν δουλεύει ακόμα ούτε το Enhanced Sync ούτε το Anti-Lag χωρίς θέματα και έχουν περάσει κανάς χρόνος το λιγότερο....

Έφερε κάποια νέα καλούδια με την νέα σειρά αλλά η συγκεκριμένη τεχνολογία απαιτεί συγκεκριμένο μόνιτορ που στην ουσία δεν υπάρχει ακόμα στην αγορά και θα είναι και πανάκριβο. 

Άρα δώρο άδωρον προς το παρόν. 

Παπατζα είναι και το anti lag της AMD όπως και όλο το παραμύθι με το input lag που παραμυθιαζουν τα παιδάκια νομίζοντας ότι θα γίνουν οι σούπερ παίχτες μειώνοντας κάποια μιλισεκοντ. 

• Like 9
Δημοσ.
4 ώρες πριν, panoskatos είπε

Έφερε κάποια νέα καλούδια με την νέα σειρά αλλά η συγκεκριμένη τεχνολογία απαιτεί συγκεκριμένο μόνιτορ που στην ουσία δεν υπάρχει ακόμα στην αγορά και θα είναι και πανάκριβο. 

Άρα δώρο άδωρον προς το παρόν. 

Παπατζα είναι και το anti lag της AMD όπως και όλο το παραμύθι με το input lag που παραμυθιαζουν τα παιδάκια νομίζοντας ότι θα γίνουν οι σούπερ παίχτες μειώνοντας κάποια μιλισεκοντ. 

Πεστα ρε συνανθρωπε😀 ξαφνικά όλοι έγιναν επαγγελματίες gamer που βγάζουν το ψωμί τους από αυτό 😀

• Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, drakoulis είπε

Εγώ έχω να πω κάτι άλλο ότι input lag στo Gaming είδα πρώτη όταν πήρα μια rx 480 nitro+, πριν με 290x και με r9 Fury τίποτα οι κάρτες με τους τότε drivers ήταν αμεσότατες, τα online games πολύ καλή αίσθηση. Μετά πήρα μια GTX1070 msi gaming z το input lag ξανά, η αίσθηση στα multiplayer χάλια, δεν πίστευα αυτό που έβλεπα, τελικά την έδωσα πήγα σε 980 Ti και όλα έγιναν τέλεια η κίνηση smooth και η αίσθηση στην απόκριση του mouse τέλεια. Επίσης κανένα πρόβλημα με κάρτες gtx 780, Titan first gen, gtx 6XX radeon HD79XX. Το input lag ήταν πολύ έντονο στις τελευταίας γενιάς κάρτες. Κάποια στιγμή είχα γράψει και εδώ για το input lag την εποχή που πήρα την 1070 και τα φαν μπόγια έπεσαν να με φάνε ότι το φαντάζομαι και ότι φταίει το pc μου, βέβαια πέρασαν 2 χρόνια σχεδόν να το παραδεχτούν οι εταιρίες και να βγάλουν antilag drivers πρώτα η amd και μετά η Nvidia. Τώρα αναγνωρίζουν το πρόβλημα με τα νέα monitor, όμως δεν καταλαβαίνω γιατί με hardware πριν το 2016 δεν υπήρχε έντονο πρόβλημα μην πω καθόλου πρόβλημα και ξαφνικά μέσα στο 2020 παλεύουμε με το input lag.

Ε πως θα πουλήσουν! Αμα το προσέξεις γενικά όχι μόνο στο θέμα υπολογιστών αλλά και κινητά, κτλπ κτλπ. Ποτέ μα ποτέ δεν φτιάχνουν το τέλειο, γιατί νομίζεις ότι δεν μπορούν? Απλά πάντα αφήνουν κουσούρια επίτηδες για να πουλάνε και τα επόμενα.

• Like 3
Δημοσ.

η δουλεια μυριζει G-Sync 2 η 3 ..... δεν ξερω σε πιο νουμερο βρισκομαστε 

παλι λεφτακια θελει ο πετσινος ,,και θα βγαλει οθονουλες super duper χωρις input lag

και το anti-lag και αυτο ειναι μια παπατζα για 12χρονα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Phoenix4 είπε

Ούτε έναν δεν έχω δει στα ξένα boards να αναφέρουν το Anti-Lag ως RAL αλλά ο μέσος Ελληνάρας με 0 επιχειρήματα ήρθε να το πει RAL και το παίζει έξυπνος γιατί χρησιμοποίησε μία ορολογία που μόνο αυτός ξέρει !

Όπως θέλεις

https://community.amd.com/thread/255806

https://community.amd.com/thread/240994

Συν η δικιά μου εμπειρία, δεν μπορούσα να παίξω League με το Anti-Lag έσπαγε η κίνηση το γνωστό stuttering, χωρίς αυτό όλα καλά. Ναι είχα κάνει τα κλασικά DDU κτλπ.

Ελάχιστοι δουλεύουν αυτά τα "features" της AMD γιατί είναι ωρολογιακές βόμβες στον έναν driver δουλεύουν στον άλλον όχι είναι ότι νάναι ειδικά άμα έχεις Navi.

Ούτε τα permission δεν μπορούν να ορίσουν σωστά και δεν σώνονται τα profile ότι νάναι..

Ναι, συμφωνούμε.

Ο μέσος ελληνάρας έρχεται να γράψει καθολικά για κάτι που είχε ο ίδιος σε ένα παιγνίδι, με μια κάρτα, σα να αφορά τους πάντες και τα πάντα.

Εγώ με Vega τέτοιο θέμα δεν είχα, εκεί που εγώ έπαιζα. Ούτε θα βγάλω το θέμα ανύπαρκτο, ούτε θα απορρίψω έτσι απλά τον άλλο.

Τα επιχειρήματα του reddit, περισσεύουν (ιδιαίτερα όταν μπαίνουν μαζί και άλλα άσχετα από αυτά που αναφέρθηκαν στην αρχή, για το μπούγιο).

Όσο για το RAL, εσύ ποτέ δεν είδες να το αναφέρουν έτσι, εγώ είδα. Συνέχισε τις γενικεύσεις.

Στο θέμα, τώρα...συμφωνώ γενικά με αυτά που γράφει ο @panoskatos

Από εκεί και πέρα, δεν πιστεύω το περίφημο νέο χαρακτηριστικό να είναι το flipqueuesize=0/1/2 με άλλο όνομα, όπως υποστήριζε η nvidia, ε?

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Phoenix4 είπε

Άμα μιλάς στο AMD subreddit ή που να αναφέρεσαι ήδη στην amd δεν υπάρχει λόγος να το πεις RAL γιατί RAL = Radeon Anti Lag επίσης RAL είναι συντομότερο από το amd Anti Lag να το γράφεις κάθε τρεις και λίγο. 

Δημοσ.

ε ρε π@παριές που σκαρφίζονται για να  μας πάρουν τα λεφτά , την λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης που ήδη υπάρχει στα advance setings τις nvidia τώρα μας τι παρουσιάζουν σαν καινοτομία με όνομα Reflex , με τι διαφορα ότι θα βάλουνε και κάποια επιλογή στο monitor και στα mouse για να μπούνε όλοι στο παιχνίδι τις μασάς , άντε να το υποστούμε και αυτό , καρεκλα να με προειδοιποιεί από πια μέρα θα πεταχτεί ο εχθρός περιμένω πως και πως

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/9/2020 στις 12:04 ΠΜ, ChimairaX είπε

Ναι, το input lag είναι το πρόβλημα. Όχι το δίκτυο και η απόσταση. Ούτε το πλεονέκτημα που δίνουν τα παιχνίδια σε αυτούς που είναι πιο κοντά στους σέρβερ.

image.png.ed492b30b3b787848e37e4514115f843.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...