Salvation81 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Υγραεριο μη εργοστασιακο μακρυα!!!! μα πολυ μακρυα!!! μαλλον ο φιλος εκανε την μ@λ@κια και θελει να σπρωξει "φιλικα" την πατατα!!!!! καποιος λακος υπαρχει: 1ον 1.4 δεν καιει, 2ον την λογική δεν θέλω να μου ποιανουν των κωλο οι βενζιναδες ενώ εκανε μονο 6000χλμ το χρόνο και εβαλε τσιπικο κιτ υγραεειου δεντην πστευουν ουτε παιδια δημοτκου. 3ον και ποιο σημαντικο, την πουστια θα στην κανουν παντα φιλοι "φιλακα" θα στον ποιασουν! 1.4 με 120 στην εθνικη παντως καιει περισσοτερο απο ενα 1.6 πχ. 1
ryu_hadouken Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για πολλούς λόγους σε αυτά τα λεφτά θα κοιτούσα σε corsa diesel 12-15 ή σε yaris αντίστοιχο.Τίποτα άλλο. Και πολύ μακριά από υγραέριο.2 προσωπικές εμπειρίες έχω και είναι κάκιστες όχι απλά κακές. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από ryu_hadouken
Noobios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δεκτά όλα τα σχόλια παίδες. Ερώτηση νουμπα τώρα. Το υγραέριο ξηλώνεται αν χρειαστεί; Όπως προείπα είμαι παντελώς άσχετος με το όλο θέμα.
xx1100 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Noobios είπε Δεκτά όλα τα σχόλια παίδες. Ερώτηση νουμπα τώρα. Το υγραέριο ξηλώνεται αν χρειαστεί; Όπως προείπα είμαι παντελώς άσχετος με το όλο θέμα. Μπορείς καταρχήν να μην το χρησιμοποιήσεις..
KoreanW Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, xx1100 said: ... αν είναι πολλά για την Ε φαντάσου πόσο είναι για το λέοντα.... Το σώζει που είναι μόνο 70.000 (χωρίς να ξέρω τυχόν θέματα που μπορεί και να έχει ο κινητήρας αυτός ή πως το οδηγούσε ο ιδιοκτήτης του). δε νομίζω ο ts να ενδιαφέρεται να πάρει E Class με τα λεφτά που δίνει... το δέχομαι πάντως και αν η κουβέντα έπρεπε να γίνεται στη σύγκριση ενός E segment αυτοκινητου με ένα C segment, προφανώς κατασκευαστικά θα υπάρχει μια απόσταση αλλά «από κατασκευαστικής άποψης» δε σημαίνει απαραίτητα και «από άποψης αξιοπιστίας» αλλά η άποψη που εξέφρασες δεν είχε μέτρο σύγκρισης τη ΜΒ E Class ούτε τα segment, ούτε καν τα χιλιόμετρα, ούτε καν τα λεφτά, είχε να κάνει με τις μάρκες και σε αυτό διαφωνώ και ειδικότερα και από θέση αρχής, η έννοια του μέτρου καθορίζεται από το μέσο όρο και δε νομίζω ότι τα τεχνολογικά στάνταρ του γκρουπ υπολείπονται του εκάστοτε μέσου όρου της αγοράς υγ: η αξιοπιστία αν μιλάμε περί αυτής, έχει αποδειχθεί ότι κάθε άλλο παρά συμβαδίζει με το premiumness του brand Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από KoreanW
NickTG Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν θα πω για τα άλογα μιας και έχει ήδη αναφερθεί αρκετά. Έχε το νου σου όμως πως μιας και μιλάμε για βαρύ αμάξι με ανεπαρκή κινητήρα θα επηρεαστεί και η κατανάλωση προς τα πάνω. Σαν αμάξι είναι καλό πάντως με ωραία συμπεριφορά στο δρόμο και άνετο όμως η ορατότητα του είναι από μέτρια έως κακή κάτι που για νέους οδηγούς δεν είναι ότι καλύτερο. Το μέγεθος θεωρώ και εγώ πως είναι συνήθεια. Γενικά δεν θα το προτιμούσα ειδικά το συγκεκριμένο με εγκατάσταση υγραερίου που δεν έχεις κάνει εσύ να ξέρεις πως έγινε. 1
ideal09 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ryu_hadouken είπε Για πολλούς λόγους σε αυτά τα λεφτά θα κοιτούσα σε corsa diesel 12-15 ή σε yaris αντίστοιχο.Τίποτα άλλο. Και πολύ μακριά από υγραέριο.2 προσωπικές εμπειρίες έχω και είναι κάκιστες όχι απλά κακές. Και γω έχω τρεις προσωπικές εμπειρίες όπου το αέριο ηταν άψογο και μιλάμε για ΠΟΛΛΑ χιλιόμετρα. Που καταλήγουμε; Όλα θέμα εγκαταστάτη είναι και φυσικά αν δεν έχει γενικότερα θέματα το εκάστοτε αμάξι με το υγραέριο.
@topos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Έχω ibiza 2006 με τον ίδιο κινητήρα κ ~160.000χλμ. Προβλήματα δεν έχει βγάλει, λάδι δεν καίει σταγονα.Αλογα βγάζει γύρω στα 90 πραγματικα. Είναι σχετικά μεγάλο σκαρί το leon για αυτό τον κινητήρα αλλά θεωρώ πως θα ναι οριακά οκ, εάν δεν το χεις μονιμα φορτωμένο με 5ανθρωπους κ συμπραγκαλα. Πάντως με όσα άλογα μάθεις τόσα υπολογίζεις.Θελω να πω πως εάν είναι το πρώτο της αυτοκίνητο μια χαρά θα της φανεί. Υ.γ Γενικά όμως δεν πιάνω την δυσκολία στα "ταξίδια" που αναφέρετε αρκετοί.Εμενα περισσότερο μου λείπουν τα άλογα οποτε περνάω απο Αθήνα στα φανάρια. 2
KoreanW Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) το θέμα με το αέριο είναι ότι πρόκειται για μη εργοστασιακή custom παρέμβαση με μη προβλεπόμενη χρήση από τον κατασκευαστή η οποία εφαρμόζεται όπως, από οποιονδήποτε και σε όποιου Κασίδη το κεφαλι, και χωρίς να έχει δοκιμαστεί μακροπρόθεσμα σε κάθε εφαρμογή του στο κάθε μοντέλο χωριστά κοινώς ενώ τα όποια προβλήματα που ένας κατασκευαστής τα ανακαλύπτει προταού λανσάρει ένα μοντέλο, εδώ ο πελάτης γίνεται beta tester και η κάθε περίπτωση πελάτη είναι άπειρα διαφορετική από τις υπόλοιπες ακόμα και ένα σύγχρονο τεχνικά και κατασκευαστικά μοντέλο όπως το συγκεκριμένο του ts (στην ουσία το ίδιο με το Α3 Μκ2, Golf Mk5, Octavia Mk2) ακόμα και ένα αξιόπιστο σύνολο όπως ο 1.4 MPI ακόμα και με τα 70.000 χιλιόμετρα και τα 11 χρόνια που είναι πραγματικά ελαχιστα μπορεί να βγάλει θέματα που θα χρήζουν επισκευής ιδιαίτερα όταν έχει προηγηθεί η επί μακρόν χρήση με το αέριο από τον προηγούμενο κάτοχο 3 hours ago, vandel said: Έχω το Ibiza του 2008 με τον συγκεκριμένο κινητήρα. Η γυναίκα μου είχε το C2 1.100 με αέριο. Όταν πήγαινα από το C2 στο Ibiza ένιωθα ότι έμπαινα σε κάνα Cupra. Ντάξει θέλω να πω ότι εννοείται δεν είναι κάνας πύραυλος αλλά αν το πάρεις απόφαση οτι τόσα μπορεί, τόσα κάνει μια χαρά το πάει το κάρο. Από αξιοπιστία, μετά από 105.000 χλμ απροβλημάτιστο χωρίς να καίει σταγόνα λάδι. Δεν του χω αέριο βέβαια για να ξέρω. 4 minutes ago, @topos said: Έχω ibiza 2006 με τον ίδιο κινητήρα κ ~160.000χλμ. Προβλήματα δεν έχει βγάλει, λάδι δεν καίει σταγονα.Αλογα βγάζει γύρω στα 90 πραγματικα. Είναι σχετικά μεγάλο σκαρί το leon για αυτό τον κινητήρα αλλά θεωρώ πως θα ναι οριακά οκ, εάν δεν το χεις μονιμα φορτωμένο με 5ανθρωπους κ συμπραγκαλα. Πάντως με όσα άλογα μάθεις τόσα υπολογίζεις.Θελω να πω πως εάν είναι το πρώτο της αυτοκίνητο μια χαρά θα της φανεί. Υ.γ Γενικά όμως δεν πιάνω την δυσκολία στα "ταξίδια" που αναφέρετε αρκετοί.Εμενα περισσότερο μου λείπουν τα άλογα οποτε περνάω απο Αθήνα στα φανάρια. 12 χρόνια το ένα 105000 χλμ 14 χρόνια το άλλο 160000 χλμ για μάρκες που λέγαμε Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από KoreanW 1
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, LongTom είπε 82 άλογα ατμοσφαιρικό στο συγκεκριμένο σκαρί με 2+ άτομα (με βαλίτσες/πράγματα φαντάζομαι) σε εθνική από Αθήνα - Γιάννενα; Καλή δύναμη και καλή (και μπόλικη) τύχη. Θα την χρειαστείς. Κάποτε ήταν λίγο ευκολότερο να γίνει, λόγω του ότι και τα βαριά οχήματα ήταν ψιλοσάπια. Κάποτε είχα κάνει ανάλογα ταξίδια Β.Ελλάδα - Αθήνα με 78 ίππους/ανάλογη ροπή και ήταν ίσως οι χειρότερες εμπειρίες στο τιμόνι. Πολύ άγχος και αγωνία, για εμένα και τους άλλους πάνω στο αμάξι. Τώρα δεν θα έκανα εύκολα τέτοιο ταξίδι σε ΕΛ εθνική. Σε εξωτερικό, αναλόγως της διαδρομής πάντα και του καιρού, ναι. Οι φορτηγατζίδες, αγρότες και λοιποί που οδηγούν επαγγελματικά δυστυχώς θα έχουν άλλη γνώμη. Εκτός και εάν θέλεις το έξτρα ρίσκο να κάτσεις πίσω από νταλίκα/αγροτικό/βαν για δεκάδες/εκατοντάδες χιλιόμετρα και δεν έχεις πρόβλημα να σε μπαίνουν σφήνα τα φορτηγά. Το αντίθετο πιστεύω, με τους καινούργιους δρόμους είναι πιο εύκολο να γίνει το συγκεκριμένο ταξίδι.
kalmik Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Με αυτά τα χρήματα παίρνει κανέις καλύτερο αυτοκίνητο και το κυριότερο όχι ... γαϊδούρι >(85hp σε τόσο βαρύ αμάξωμα) Το αέριο κατά τη γνώμη μου μείον και ύποπτο (δεν βάζουν αέριο όσοι κάνουν πολυ λίγα χλμ.) Η ευθύνη σε αυτόν που αποφασίζει πάντως.... 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, zio10 είπε Το αντίθετο πιστεύω, με τους καινούργιους δρόμους είναι πιο εύκολο να γίνει το συγκεκριμένο ταξίδι. Μόνο αν ο δρόμος είναι ερημικά άδειος. Αλλιώς πάντα έχει φορτηγά, πάντα εχει βανάκια, πάντα έχει θειάδες που πάνε 80 και πρέπει να τις περάσεις. Κι οι ελληνικές εθνικές οδοί, με εξαίρεση λίγα σημεία, έχουν δύο λωρίδες, οπότε ή μένεις πίσω και σε πάει καρότσα, ή περνάς. Με το συγκεκριμένο αμάξι περνάς, οκ, αλλά θα κλείσεις AC και μπορεί να κατεβάσεις και ταχύτητα για να περάσεις. Αν απλά πατήσεις γκάζι πηγαίνοντας με 80-90 πίσω απο το φορτηγό, θα μεγαλώσουν τα γένια σου δυο πόντους μέχρι να περάσεις.
Rfactor85 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 ειχα το golf 6 2009 μοντελο1.4 80 ps που στην ουσία είναι το ίδιο με το leon. οδιγικα πάρα πολύ κάλο με άριστο τιμόνι ,κιβώτιο βούτυρο και πολύ καλή απόσβεση στις ανωμαλίες του οδοστρώματος. δυνατά φώτα , φρένα άριστα σε αίσθηση αλλά και σε αποτελεσματικότητα. γενικά ένα αμάξι που έβγαζε μια στιβαρότητα και με άριστη και ανθεκτική βαφή και ανύπαρκτη σκουριά στα 10 χρόνια που το είχα. ο κινητήρας παρόλο που είναι μικρός και αρκετά αδύναμος, είναι όμως εξαιρετικά ελαστικός με τράβηγμα από πολύ χαμηλές στροφές χωρίς σκορτσαρισματα. στα αρνητικά τώρα υψηλή κατανάλωση ο οποίος ήταν και ο λογος που το έδωσα, κάτω απο 8 λίτρα ανα 100κμ δεν πέφτει ποτέ όσο προσεκτικά και να οδηγείς. πολύ κοντό κιβώτιο με αποτέλεσμα θορυβώδης ταξίδι σε εθνική οδό. τώρα από προβλήματα εμένα μου έβγαλε ενα γρυλλο παραθύρου οδηγού , 2 πολλαπλασιαστές και χρειάστηκε επισκευή το body control module διότι κάτι κάηκε μέσα και δεν επερνε μπρος. και τέλος έκοψε το σωληνάκι απο το παγούρι για το πλύσιμο του παρμπρίζ . κόστος κάτω απο 300 ευρώ για ζημίες σε μια δεκατια όποτε δεν μπορώ να πω οτι εχω παράπονο σε θέμα αξιοπιστίας.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Υγραεριο μη εργοστασιακο μακρυα!!!! μα πολυ μακρυα!!! μαλλον ο φιλος εκανε την μ@λ@κια και θελει να σπρωξει "φιλικα" την πατατα!!!!! καποιος λακος υπαρχει: 1ον 1.4 δεν καιει, 2ον την λογική δεν θέλω να μου ποιανουν των κωλο οι βενζιναδες ενώ εκανε μονο 6000χλμ το χρόνο και εβαλε τσιπικο κιτ υγραεειου δεντην πστευουν ουτε παιδια δημοτκου. 3ον και ποιο σημαντικο, την πουστια θα στην κανουν παντα φιλοι "φιλακα" θα στον ποιασουν! 1.4 ατμόσφαιρα καίει. Καίει και στην πόλη, καίει και στην εθνική γιατι το ζορίζεις. Οπότε είναι πολύ πιθανό όντως να έβαλε γκάζι για να κάνει ταξίδια. 4 ώρες πριν, ryu_hadouken είπε Για πολλούς λόγους σε αυτά τα λεφτά θα κοιτούσα σε corsa diesel 12-15 ή σε yaris αντίστοιχο.Τίποτα άλλο. Και πολύ μακριά από υγραέριο.2 προσωπικές εμπειρίες έχω και είναι κάκιστες όχι απλά κακές. Corsa diesel 12-15 σε αυτά τα λεφτά θα είναι Ιταλίας που θα έχει πάει στο φεγγάρι και πίσω. Yaris δε παίζει ούτε με γυρισμένα να το δίνουν τόσο...
ryu_hadouken Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Corsa diesel 12-15 σε αυτά τα λεφτά θα είναι Ιταλίας που θα έχει πάει στο φεγγάρι και πίσω. Yaris δε παίζει ούτε με γυρισμένα να το δίνουν τόσο... Ναι όντως τα yaris ξεκινάνε από 7.000 αλλά corsa βρίσκεις πολλά στο car.gr αρκετά και ελληνικής αντιπροσωπείας και από ιδιώτες σε αυτά τα λεφτά .Κάνε μια αναζήτηση και θα δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα