Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου καναμε την αγορα του καινουριου τον Μαιο παμε τωρα και στην αγορα ενος μεταχειρισμενου για την κοπελα μου. Νεα οδηγος χωρις πολλες απαιτησεις. Ψιλοψαχναμε διαφορα μικρα με budget 6-7k και σημερα προεκυψε περιπτωση φιλου που θελει να δωσει το δικο του. Τιμη κανα 6αρι χιλιαρικα.

Οπως λεει και ο τιτλος ειναι Seat Leon 2009 κινητηρα τον απλο 1.4 με τα 85 αλογα. Το αμαξι ειναι φιλου εχει 70Κ χιλιομετρα χιλιοεξακριβωμενα μιας και δεν μιλαμε για γνωστο γνωστου και εχει βαλει και πανω υγραεριο Landirenzo EVO. Τα χιλιομετρα που εχει το αμαξι ειναι πολυ λιγα. Μονο για ταξιδια το ειχε το αμαξι. Δεν εχω ιδεα απο υγραεριοκινηση και ηθελα να ρωτησω αν η συγκεκριμενη μαρκα ειναι καλη και τι αλλο πρεπει να προσεξω εκει.

Επισης, ηθελα να ρωτησω κατοχους αν εχει αλλες παθογενειες το αμαξι. Πραγματακια δηλαδη που σκανε συχνα σε αυτα τα Leon η αλλες παθογενειες. Εκτος απο το οτι ειναι πιο αργο και απο τρακτερ.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Seat club.gr

Seat leon forum 

Ελληνικά και ξένα,

Θέλεις να αγοράσεις αυτοκίνητο συγκεκριμένο και ρωτας στο insomnia,καλή τύχη 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Noobios είπε

Αφου καναμε την αγορα του καινουριου τον Μαιο παμε τωρα και στην αγορα ενος μεταχειρισμενου για την κοπελα μου. Νεα οδηγος χωρις πολλες απαιτησεις. Ψιλοψαχναμε διαφορα μικρα με budget 6-7k και σημερα προεκυψε περιπτωση φιλου που θελει να δωσει το δικο του. Τιμη κανα 6αρι χιλιαρικα.

Οπως λεει και ο τιτλος ειναι Seat Leon 2009 κινητηρα τον απλο 1.4 με τα 85 αλογα. Το αμαξι ειναι φιλου εχει 70Κ χιλιομετρα χιλιοεξακριβωμενα μιας και δεν μιλαμε για γνωστο γνωστου και εχει βαλει και πανω υγραεριο Landirenzo EVO. Τα χιλιομετρα που εχει το αμαξι ειναι πολυ λιγα. Μονο για ταξιδια το ειχε το αμαξι. Δεν εχω ιδεα απο υγραεριοκινηση και ηθελα να ρωτησω αν η συγκεκριμενη μαρκα ειναι καλη και τι αλλο πρεπει να προσεξω εκει.

Επισης, ηθελα να ρωτησω κατοχους αν εχει αλλες παθογενειες το αμαξι. Πραγματακια δηλαδη που σκανε συχνα σε αυτα τα Leon η αλλες παθογενειες. Εκτος απο το οτι ειναι πιο αργο και απο τρακτερ.

Γενικά με το υγραέριο δεν βγάζουν θέματα τα Seat . Μαθαίνεις το βαλβίδες έχει ο κινητήρας του.

Εάν είναι όντως καθαρό και έχει ελεγχθεί από μέρος σου σε συνεργείο προχώρησε

Με το υγραέριο αναλόγως πόσα χιλιόμετρα το έχει επάνω ίσως χρειαστεί αλλαγή η μπεκιερα ή ο μειωτηρας (συνήθως >100.000)

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση. Με 70χιλιαδες χλμ ποσο να εχει; Θα μαθω στα ποσα το εβαλε αλλα και στα 20 να το εβαλε μιλαμε για 50.000. Πιο πολυ το γκαζι με νοιαζει να μαθω πληροφοριες παρα ολα τα αλλα γιατι δεν το γνωριζω καθολου το θεμα. Το αμαξι δεν εχει καποιο αλλο θεμα. Μαζι του ημουν οταν το αγορασε καινουριο και ξερω ολο το ιστορικο του. Τυφλη αγορα ειναι πρακτικα.

Δημοσ.

1.400 με 85 άλογα σημαίνει πως είναι ατμόσφαιρα, άρα πιο αξιόπιστο (λογικά). Τα τουρμπάτα εκείνων των χρόνων της VW ήταν άστα.

Για το υγραέριο πρόσεξε καλά τον μάστορα. Κι αστέρι να είναι το αμάξι που θα βρεις αν ο μάστορας είναι UFO, θα τρέχεις σύντομα για βλάβες/διαγνώσεις με την ταχύτητα του φωτός...

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγω θα πω απλα πως για Γυναικα ειναι μεγαλο το Leon.

Απο εκει και περα αν δεν σε νοιαζει αν το κανει συγκρουομενο μια χαρα αυτοκινητο ειναι.

• Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Εγω θα πω απλα πως για Γυναικα ειναι μεγαλο το Leon.

Απο εκει και περα αν δεν σε νοιαζει αν το κανει συγκρουομενο μια χαρα αυτοκινητο ειναι.

Οι Γυναικες δηλαδη πρεπει να οδηγανε μονο σμαρτ?

Τι παει να πει ειναι μεγαλο για Γυναικα?

• Like 4
Δημοσ.

Ωραίο αμάξι , μεγάλοι χώροι , τέλεια κρατήματα και φρένα ΑΛΛΑ δεν πάει βήμα , πραγματικά δεν πάει βήμα . Το μοτέρ 1.4 fsi τσιμπάει λάδια ,για 4.5κ είναι καλό όχι για παραπάνω

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aGka8l είπε

Ωραίο αμάξι , μεγάλοι χώροι , τέλεια κρατήματα και φρένα ΑΛΛΑ δεν πάει βήμα , πραγματικά δεν πάει βήμα . Το μοτέρ 1.4 fsi τσιμπάει λάδια ,για 4.5κ είναι καλό όχι για παραπάνω

δεν είναι fsi

άποψή μου ότι σε αυτά τα χρήματα να πάρεις 1,4tsi με 125 άλογα. Να παίρνει τα πόδια του.

Έβαλε αέριο και δεν κάνει χλμ μου φαίνεται πολύ περίεργο/ύποπτο. Αν είναι κολλητός σου και είσαι σίγουρος ότι δεν σου λέει ψέμματα είναι καλό. Αν κάτι δεν πάει καλά με το αμάξι θα χαλάσετε και τις σχέσεις σας.

• Like 2
Δημοσ.

Οχι δεν υπαρχει αμφιβολια οσον αφορα τα χιλιομετρα και την χρηση του αυτοκινητου. Εδωσε 900€ για το αεριο γιατι δεν θελει να νιωθει οτι τον πιανουν κωτσο οι βενζιναδες. Δικο του θεμα αυτο. Το αμαξι θα σερνεται το ξερω και εγω. Αλλα 70Κ πραγματικα χιλιομετρα ειναι πολυ πολυ λιγα για αμαξι 10ετιας. Επισης το 4.500 που λεει ο φιλος δεν το βρισκω πολυ ρεαλιστικο. Οτι Leon του 09-10 υπαρχει σε αγγελια ειναι πολυ πανω απο 6Κ. Ενταξει τα περισσοτερα εχουν τους tsi αλλα εκει εχεις αλλα θεματα.

Οσο για το μεγεθος εγω ειμαι της αποψης σε οτι μαθεις. Αν μαθεις σε πιο μεγαλο θα μαθεις εκει. Εχει τους αισθητηρες του και να το φαει και λιγο δεν εγινε κατι. Σιγα την διαφορα σε μεγεθος που εχει το λεον με ενα 207 πενταπορτο πχ.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου ακούγεται μια χαρά περίπτωση. Θα είναι και φουλ οικονομικό με το υγραέριο, ξέρεις και το ιστορικό και τα άλογα οκ, πριν κάποια χρόνια πως πηγαίναμε δηλαδή και τώρα ό,τι δεν έχει τούρμπο το βγάζουμε άχρηστο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Εμένα μου ακούγεται μια χαρά περίπτωση. Θα είναι και φουλ οικονομικό με το υγραέριο, ξέρεις και το ιστορικό και τα άλογα οκ, πριν κάποια χρόνια πως πηγαίναμε δηλαδή και τώρα ό,τι δεν έχει τούρμπο το βγάζουμε άχρηστο;

Δεν έχει λογική αυτό που λες. Τάφος ήταν το 2009, τάφος και το 2020. Απλά αξιολογείς τη χρήση που θα του κάνεις και το κατα πόσο χρειάζεσαι καλύτερο μοτέρ και προχωράς. Ο φίλος έχει και κούτα SUV Skoda για τα ταξίδια τους οπότε το θέλει η γυναίκα του για πόλη. Με αέριο είναι μια χαρά. Σε ταξίδι όμως τόσο αμάξι με 85 άλογα είναι μαρτύριο. Ήταν και τότε, είναι και τώρα

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Δεν έχει λογική αυτό που λες. Τάφος ήταν το 2009, τάφος και το 2020. Απλά αξιολογείς τη χρήση που θα του κάνεις και το κατα πόσο χρειάζεσαι καλύτερο μοτέρ και προχωράς. Ο φίλος έχει και κούτα SUV Skoda για τα ταξίδια τους οπότε το θέλει η γυναίκα του για πόλη. Με αέριο είναι μια χαρά. Σε ταξίδι όμως τόσο αμάξι με 85 άλογα είναι μαρτύριο. Ήταν και τότε, είναι και τώρα

Είμαι της άποψης ότι όλα τα αμάξια πάνε οπουδήποτε, απλά πρέπει να ξέρεις τις δυνατότητές τους.

Μια χαρά παντού θα πάει αν χρειαστεί, δεν είναι μαρτύριο γιατί με αυτή τη λογική μαρτύριο είναι και για κάποιον άλλον ένα μικρό τούρμπο με 110-120 άλογα κοκ.

Δημοσ.

70.000 χλμ είναι λίγα 

11 ετών Seat είναι "σχεδόν πολλα" 

Θα συμφωνούσα πως το 6.5κ είναι "πολλα" ειδικά αν χρειαστείς +service +ελαστικά 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω το Ibiza του 2008 με τον συγκεκριμένο κινητήρα. Η γυναίκα μου είχε το C2 1.100 με αέριο. Όταν πήγαινα από το C2 στο Ibiza ένιωθα ότι έμπαινα σε κάνα Cupra. 

Ντάξει θέλω να πω ότι εννοείται δεν είναι κάνας πύραυλος αλλά αν το πάρεις απόφαση οτι τόσα μπορεί, τόσα κάνει μια χαρά το πάει το κάρο.

Από αξιοπιστία, μετά από 105.000 χλμ απροβλημάτιστο χωρίς να καίει σταγόνα λάδι. Δεν του χω αέριο βέβαια για να ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...