xtrmsnpr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα, έχω ote vdsl 50αρα. Η ερώτηση είναι, μπορώ να ζητήσω να μου αλλάξουν την τηλεφωνία από voip που είμαι σε απλή?
HateMe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Καλησπέρα, έχω ote vdsl 50αρα. Η ερώτηση είναι, μπορώ να ζητήσω να μου αλλάξουν την τηλεφωνία από voip που είμαι σε απλή? Δεν έχει νόημα μιας και όλοι αργά η γρήγορα θα γίνουν VOIP.
bill2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα Ακόμα και να το ζητήσεις δεν ξέρω αν γντ Σε πολλές περιοχές το αστικό κέντρο το έκανε all voip μόνο οι εναλλακτικοί δεν δίνουν voip στης 24 και μερικές φορές στη 50
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 συχαίνομαι που έχω το μοντεμ bridge με το δικό μου για να λειτουργεί η τηλεφωνία ευχαριστώ για τις απαντήσεις
theanonymous Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Ο εξοπλισμός του ΟΤΕ μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να λειτουργεί η τηλεφωνία χωρίς απαραίτητα να συγχρονίζει κιόλας, και να βάλεις όποιο modem-router θες εσύ στη γραμμή
NikosKallithea Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, theanonymous είπε Ο εξοπλισμός του ΟΤΕ μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να λειτουργεί η τηλεφωνία χωρίς απαραίτητα να συγχρονίζει κιόλας Θαυμα! Ή θα μας πεις και πως γίνεται χωρις να συγχρονίσει ο ρούτερ
theanonymous Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν κατάλαβα το σχόλιο σου, οπότε αν θες, το επαναδιατυπώνεις. Είναι εφικτό το Speedport να ρυθμιστεί ως Ethernet Router, χωρίς να συγχρονίζει το ίδιο, και να παρέχει τηλεφωνία αν φυσικά κάποιο άλλο modem-router συγχρονίζει και παρέχει internet στο Speedport Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από theanonymous
NikosKallithea Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, theanonymous είπε Δεν κατάλαβα το σχόλιο σου, οπότε αν θες, το επαναδιατυπώνεις. Είναι εφικτό το Speedport να ρυθμιστεί ως Ethernet Router, χωρίς να συγχρονίζει το ίδιο, και να παρέχει τηλεφωνία αν φυσικά κάποιο άλλο modem-router συγχρονίζει και παρέχει internet στο Speedport Ξανα διάβασε τον τίτλο του θέματος.
theanonymous Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Ο TS γράφει ότι δεν του αρέσει που έχει bridge με το δικό του ρούτερ απλά για να έχει τηλέφωνο, και γι' αυτό θέλει να καταργήσει το VoIP. Του πρότεινα μια εναλλακτική, με την οποία δε χρειάζεται bridge και μπορεί να έχει δικό του modem-router για συγχρονισμό και internet και να κρατήσει το speedport για την τηλεφωνία. Που ακριβώς κόλλησες;
infin1tyGR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 1 minute ago, NikosKallithea said: Ξανα διάβασε τον τίτλο του θέματος. Κι εσύ ξαναδιάβασε το: 8 hours ago, xtrmsnpr said: συχαίνομαι που έχω το μοντεμ bridge με το δικό μου για να λειτουργεί η τηλεφωνία Μπορεί να έχει το Speedport για τηλεφωνία χωρίς να το έχει bridge. Μπορεί να βάλει το δικό του να κάνει τον συγχρονισμό, αν το προτιμάει.
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 7/9/2020 στις 6:14 ΜΜ, infin1tyGR είπε Κι εσύ ξαναδιάβασε το: Μπορεί να έχει το Speedport για τηλεφωνία χωρίς να το έχει bridge. Μπορεί να βάλει το δικό του να κάνει τον συγχρονισμό, αν το προτιμάει. Πάντως μόλις κάλεσα τον ΟΤΕ και ζήτησα να βγει το voip και είπανε εντάξει, το έδωσαν σαν εντολή "βλάβης" για να έρθει ο τεχνικός να αλλάξει στο καφάο τί είναι να αλλάξει..Και έτσι θα πω αντίο μια και καλή στο modem του ΟΤΕ. (φίλος με 4net έχει την κλασική τηλεφωνία και έχει 100αρα) Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από xtrmsnpr
geoavlonitis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μια και καλή δεν θα είναι ποτέ, γιατί είναι υποχρεωμένοι όλοι οι πάροχοι να γυρίσουν σε VoIP...
theanonymous Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Και όπως άνοιξε η βλάβη, έτσι θα κλείσει. Στο εύχομαι να σε γυρίσουν, αλλά μάλλον εντελώς απίθανο 1 1
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 9/9/2020 στις 8:34 ΜΜ, theanonymous είπε Και όπως άνοιξε η βλάβη, έτσι θα κλείσει. Στο εύχομαι να σε γυρίσουν, αλλά μάλλον εντελώς απίθανο μη λες τέτοια ρε συ. Η εξυπηρέτηση πελατών ήταν κατατοπιστικότατη για το τί θα αλλάξει και πως.. Θα σας ενημερώσω τις επόμενες μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα