Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ote vdsl 50αρα. Η ερώτηση είναι, μπορώ να ζητήσω να μου αλλάξουν την τηλεφωνία από voip που είμαι σε απλή?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Καλησπέρα, έχω ote vdsl 50αρα. Η ερώτηση είναι, μπορώ να ζητήσω να μου αλλάξουν την τηλεφωνία από voip που είμαι σε απλή?

Δεν έχει νόημα μιας και όλοι αργά η γρήγορα θα γίνουν VOIP.

Δημοσ.

Καλημέρα 

Ακόμα και να το ζητήσεις δεν ξέρω αν γντ 

Σε πολλές περιοχές το αστικό κέντρο το έκανε all voip μόνο οι εναλλακτικοί δεν δίνουν voip στης 24 και μερικές φορές στη 50 

Δημοσ.

συχαίνομαι που έχω το μοντεμ bridge με το δικό μου για να λειτουργεί η τηλεφωνία

ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Δημοσ.

Ο εξοπλισμός του ΟΤΕ μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να λειτουργεί η τηλεφωνία χωρίς απαραίτητα να συγχρονίζει κιόλας, και να βάλεις όποιο modem-router θες εσύ στη γραμμή

Δημοσ.
2 ώρες πριν, theanonymous είπε

Ο εξοπλισμός του ΟΤΕ μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να λειτουργεί η τηλεφωνία χωρίς απαραίτητα να συγχρονίζει κιόλας

Θαυμα!

Ή θα μας πεις και πως γίνεται χωρις να συγχρονίσει ο ρούτερ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν κατάλαβα το σχόλιο σου, οπότε αν θες, το επαναδιατυπώνεις.

Είναι εφικτό το Speedport να ρυθμιστεί ως Ethernet Router, χωρίς να συγχρονίζει το ίδιο, και να παρέχει τηλεφωνία αν φυσικά κάποιο άλλο modem-router συγχρονίζει και παρέχει internet στο Speedport

Επεξ/σία από theanonymous
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, theanonymous είπε

Δεν κατάλαβα το σχόλιο σου, οπότε αν θες, το επαναδιατυπώνεις.

Είναι εφικτό το Speedport να ρυθμιστεί ως Ethernet Router, χωρίς να συγχρονίζει το ίδιο, και να παρέχει τηλεφωνία αν φυσικά κάποιο άλλο modem-router συγχρονίζει και παρέχει internet στο Speedport

Ξανα διάβασε τον τίτλο του θέματος.

Δημοσ.

Ο TS γράφει ότι δεν του αρέσει που έχει bridge με το δικό του ρούτερ απλά για να έχει τηλέφωνο, και γι' αυτό θέλει να καταργήσει το VoIP.

Του πρότεινα μια εναλλακτική, με την οποία δε χρειάζεται bridge και μπορεί να έχει δικό του modem-router για συγχρονισμό και internet και να κρατήσει το speedport για την τηλεφωνία.

Που ακριβώς κόλλησες;

Δημοσ.
1 minute ago, NikosKallithea said:

Ξανα διάβασε τον τίτλο του θέματος.

Κι εσύ ξαναδιάβασε το:

8 hours ago, xtrmsnpr said:

συχαίνομαι που έχω το μοντεμ bridge με το δικό μου για να λειτουργεί η τηλεφωνία

Μπορεί να έχει το Speedport για τηλεφωνία χωρίς να το έχει bridge. Μπορεί να βάλει το δικό του να κάνει τον συγχρονισμό, αν το προτιμάει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/9/2020 στις 6:14 ΜΜ, infin1tyGR είπε

Κι εσύ ξαναδιάβασε το:

Μπορεί να έχει το Speedport για τηλεφωνία χωρίς να το έχει bridge. Μπορεί να βάλει το δικό του να κάνει τον συγχρονισμό, αν το προτιμάει.

Πάντως μόλις κάλεσα τον ΟΤΕ και ζήτησα να βγει το voip και είπανε εντάξει, το έδωσαν σαν εντολή "βλάβης" για να έρθει ο τεχνικός να αλλάξει στο καφάο τί είναι να αλλάξει..Και έτσι θα πω αντίο μια και καλή στο modem του ΟΤΕ.

(φίλος με 4net έχει την κλασική τηλεφωνία και έχει 100αρα)

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
Στις 9/9/2020 στις 8:34 ΜΜ, theanonymous είπε

Και όπως άνοιξε η βλάβη, έτσι θα κλείσει. Στο εύχομαι να σε γυρίσουν, αλλά μάλλον εντελώς απίθανο

μη λες τέτοια ρε συ. Η εξυπηρέτηση πελατών ήταν κατατοπιστικότατη για το τί θα αλλάξει και πως..
Θα σας ενημερώσω τις επόμενες μέρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...