Προς το περιεχόμενο

Multisession disk

Reptile999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αντιγράψει κάτι αρχεία σε ένα cd και έχω επιλέξει ''allows files to be added later (multisession disk) " και έχει μείνει κενός χώρος. Στη συνέχεια αφού τελείωσει η διαδικασία της πρώτης εγγραφής αντιγράφω ακόμα μερικά αρχεία. Αυτά σε win98. Μετά το τρέχω σε win XP και το cd παρουσιάζει μόνο τα αρχεία που έχω αντιγράψει στο τέλος. Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να βρώ και τα υπόλοιπα αρχεία;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια!! :wink:

Δημοσ.

Σε win98 πατώντας δεξί κλικ και μετά ίδιότητες μου βγάζει ένα παραθυρο και εκει επιλέγω την καρτέλα τομέας. Εκεί επιλέγω ποιανού τομέα τα αρχεία θέλω να εμφανίσω. Πάντως σε καμιά περίπτωση δεν εμφανίζει τα αρχεία όλων των τομέων μαζί.

Δημοσ.

Thimisou mipos otan egrapses gia defteri fora anti na kaneis "Continue multisession" ekanes dimiourgia multisession? mono se afti tin periptosi to kanei afto to pragma nomizo : )

Malon tha prepei na ta ksanagrapseis

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οταν θέλεις να συνεχίσεις να γράφεις σε ένα Multisession CD επιλέγεις ''Continue Multissesion''. Στα Windows XP μπορείς να επιλέξεις τα αρχεία που θέλεις να γράψεις και απλά με δεξί κλικ Send to στο CD ή DVD που έχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...