Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,δεν ξερω αν εχω επιλεξει την σωστη κατηγορια ας βοηθησει καποιος moderator γι΄αυτο.Λοιπον το προβλημα μ ειναι στα ακουστικα.Εχω τα hyper x cloud II (2) απο τα οποια παρατησα ξαφνικα και συγκεκριμενα εχθες-προχθες εναν περιεργο ηχο απο το αριστερο μερος στο αριστερο μ αυτι.Ο ηχος γενικα δεν κανει διακοπες ακουγεται ετσι οπως πρεπει αλλα αυτος ο ηχος δεν που ακουγεται δεν ξερω τι ειναι παντως ακουγεται σαν (Κλ@νιτσ@) σορρυ κιολας.Εχω δοκιμασει να αλλαξω θυρα τιποτα update εχω κανει εχω δοκιμασει αλλα ακουστικα ηταν μια χαρα.Τι συμβαινει?

Επεξ/σία από Brashida
Δημοσ.
3 minutes ago, Salvation81 said:

Αν γυρισεις το βυσμα την ωρα που κανει τον θορυβο σταματαει; Αν οχι πολυ πιθανο να εχει χαλασει ο οδηγος/ηχειο.

οχι το εχω δοκιμασει και αυτο.Τι μπορω να κανω λοιπον μιας και εχω δοκιμασει οσους τροπους ξερω? Δεν μπορω να καταλαβω ουτε εγω τι φταει ακριβως παρολο που δεν κανει διακοπες και ο ηχος ειναι καθαρος οπως ακριβως και το δεξι ακουστικο που λειτουργει.Παντως αν εχω χαμηλα τα επιπεδα εντασης δεν ακουγεται σχεδον καθολου.Επισης αυτο γινεται οταν πχ σε ενα τραγουδι που εχει καθαρο μπασο.Γενικα πχ σε φαση πιανο η οτι δεν εχει μπασο δεν το κανε αυτο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Brashida είπε

οχι το εχω δοκιμασει και αυτο.Τι μπορω να κανω λοιπον μιας και εχω δοκιμασει οσους τροπους ξερω? Δεν μπορω να καταλαβω ουτε εγω τι φταει ακριβως παρολο που δεν κανει διακοπες και ο ηχος ειναι καθαρος οπως ακριβως και το δεξι ακουστικο που λειτουργει.Παντως αν εχω χαμηλα τα επιπεδα εντασης δεν ακουγεται σχεδον καθολου.Επισης αυτο γινεται οταν πχ σε ενα τραγουδι που εχει καθαρο μπασο.Γενικα πχ σε φαση πιανο η οτι δεν εχει μπασο δεν το κανε αυτο.

Εχεις δοκιμασει να το συνδεσεις με το κινητο σου και να δεις αν στο κανει και εκει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...