IcemanGr71 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Καλούτσικη είναι.... Την είδα χτες... Βλέπετε ευχάριστα πάντως.... 😀
Kostas75 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Αδιάφορο, καλό ή όχι, καθώς δεν υπάρχει Disney+ στην Ελλάδα. Και καλό είναι να ΜΗΝ ασχολούμαστε καθόλου σαν Ελλάδα με το Disney+ μέχρι και αν έρθει στην χώρα μας. 1
cabdik Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 6/9/2020 στις 11:42 ΜΜ, drpaneas είπε Το αγορασα (ειμαι συνδρομητης). Μεγαλη πατάτα παιδια ... δυστυχως ... που το αγορασες? σε ποια πλατφορμα? Disney+ δεν υπαρχει στην Ελλαδα και δεν μας ενδιαφερει το εξωτερικο......!!! αρα ως ειδηση, εμας πως μας ενδιαφερει, για κατι που δεν εχει ερθει στην χωρα μας....???
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 $ επιπλέον από τη συνδρομή Disney+ ( 21,99 € έχω για Austria ) και μπόλικη κινέζικη προπαγάνδα μέσα ε δε το λες και ευκαιρία . Πχ φάγανε το μικρο δρακο για να μην έχουν κάνα winniethepooh ban Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από Mhlogiatros
drpaneas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 8/9/2020 στις 8:34 ΠΜ, cabdik είπε που το αγορασες? σε ποια πλατφορμα? Disney+ δεν υπαρχει στην Ελλαδα και δεν μας ενδιαφερει το εξωτερικο......!!! αρα ως ειδηση, εμας πως μας ενδιαφερει, για κατι που δεν εχει ερθει στην χωρα μας....??? Disney+, μενω στο εξωτερικο. Παρολο που εχω συνδρομη κοστισε 20 Ευρώ περίπου. Μπορεις να βάλεις Disney+ από Ελλάδα χρησιμοποιώντας VPN. Το NordVPN παιζει μια χαρα. Απλα δεν θα εχεις ελληνικους υποτιτλους. Ετσι νομιζω δηλαδη. 1
cabdik Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, drpaneas είπε Disney+, μενω στο εξωτερικο. Παρολο που εχω συνδρομη κοστισε 20 Ευρώ περίπου. Μπορεις να βάλεις Disney+ από Ελλάδα χρησιμοποιώντας VPN. Το NordVPN παιζει μια χαρα. Απλα δεν θα εχεις ελληνικους υποτιτλους. Ετσι νομιζω δηλαδη. αυτο το γνωριζω..... !! γιατι προσπαθησα να βαλω Disney+, στην Ελλαδα.., αλλα ελληνικους υποτιτλους ΔΕΝ εχουν. και αυτο πρεπει να το διευκρινιζετε οταν μιλατε απο/για εξωτερικο..!!! δεν εχουν ολοι καλες γνωσεις of English Language, για να παρακολουθουν στα αγγλικα..! περιμενουμε την επεκταση της υπηρεσιας και στην Ελλαδα, οπως και του Prime, και μακαρι και αλλων πλατφορμων, ωστε να υπαρξει και ποσοτητα και ανταγωνισμος..! ΥΓ on topic, το Mulan δεν ειναι και τοσο κακη ταινια οσο λενε μερικοι..! απλα...μαλλον...., εχουν διαφορετικες προσδοκιες απο μια διασκευη παιδικης ταινιας...... !! Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από cabdik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα