nikolees Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , ψάχνω να βρω ένα σύστημα καινούργιο ή μεταχειρισμένο για να τρέχει το Black Desert Online με recommended specs τα παρακάτω : Memory:8 GB Graphics Card:AMD Radeon RX 480 CPU:Intel Core i5-650 File Size:27 GB OS:Windows 7 or higher (32-bit or 64-bit) Ποσό που διαθέτουμε : Το αφήνω κενό διότι θέλω να διαθέσω όσο χρειάζεται για να τρέχει το παιχνίδι καλά Χρήση υπολογιστή : Office , gaming -> Black Desert online Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οθόνη ναι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? επειδή θα κοπούν τιμολόγιο θα ήταν βολικό να είναι από ένα κατάστημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? ουδέτερο Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . windows 10 Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2020 από nikolees
radiohead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Γράψε πόσα χρήματα μπορείς να διαθεσεις μαζί με την οθόνη. Τα windows μπορείς να τα περάσεις εσύ; Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2020 από radiohead
nikolees Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Τα Windows μπορώ να τα περάσω εγώ ναι . Τα χρήματα που διαθέτω είναι όσα χρειάζονται για να τρέξει το παιχνίδι αξιοπρεπώς .
radiohead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Καινούργιο σύστημα με 1650 super 16gb ram 240 ssd και 4/8 σύγχρονο επεξεργαστή υπολογίζεις 450-500. Θες κάτι πιο οικονομικό;
nikolees Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μπορείς να μου κανείς μια σύνθεση χωρίς οθόνη γύρω σε αυτά τα χρήματα
nikolees Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, radiohead είπε Σε περίπτωση που θέλω να κάνω κάποια αναβάθμιση στο μέλλον , θα είναι δυνατόν ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα