gazp Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 καλημέρα σε όλους Ψάχνω για σχετικά φθηνό (εως 40 - 50€) obd2 scanner για το αμαξι μου. Εχω κανει λιγη ερευνα αλλα εχω μπερδευτει με οσα διαβαζω. Καποιοι πχ γραφουν οτι καποια φθηνα διαγνωστικα δεν δουλευουν σε συγκεκριμενα αυτοκινητα, αλλος γραφει οτι επαθε ζημια αφοτου συνδεσε το μηχανημα, αλλος οτι διαβαζει λαθος κλπ. Θελω να δω γιατι μου αναψε check engine και λαμπακι αεροσακων ξαφνικα (Hyundai i20 PB, 1.250cc - 2008-2012) και γενικα θελω να εχω ανα πασα ωρα και στιγμη χρειαστει μια εικονα σχετικα με το τι γινεται στο αμαξι προτου το παω στο μαστορα. Αγορα απο το εξωτερικο δεν αποκλειεται αλλα στην παρουσα φαση θα την εβαζα σε 2η μοιρα μιας και το ψιλοβιαζομαι. Επισης, αν υπαρχει κατι πιο φθηνο απο το budget που εχω θεσει ειμαι ανοιχτος σε προτασεις, δεν ειναι απαραιτητο οτι θελω να εξαντλησω το budget. Τελος, δεν με πολυκαιει το να μπορω να σβηνω λαμπακια μονος μου αλλα αν υπαρχει και τετοιο μηχανμα θα ειναι ενα ευχαριστο bonus (εννοειται θα παει στο συνεργειο το αμαξι αυριο κι ολας) Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, gazp είπε καλημέρα σε όλους Ψάχνω για σχετικά φθηνό (εως 40 - 50€) obd2 scanner για το αμαξι μου. Εχω κανει λιγη ερευνα αλλα εχω μπερδευτει με οσα διαβαζω. Καποιοι πχ γραφουν οτι καποια φθηνα διαγνωστικα δεν δουλευουν σε συγκεκριμενα αυτοκινητα, αλλος γραφει οτι επαθε ζημια αφοτου συνδεσε το μηχανημα, αλλος οτι διαβαζει λαθος κλπ. Θελω να δω γιατι μου αναψε check engine και λαμπακι αεροσακων ξαφνικα (Hyundai i20 PB, 1.250cc - 2008-2012) και γενικα θελω να εχω ανα πασα ωρα και στιγμη χρειαστει μια εικονα σχετικα με το τι γινεται στο αμαξι προτου το παω στο μαστορα. Αγορα απο το εξωτερικο δεν αποκλειεται αλλα στην παρουσα φαση θα την εβαζα σε 2η μοιρα μιας και το ψιλοβιαζομαι. Επισης, αν υπαρχει κατι πιο φθηνο απο το budget που εχω θεσει ειμαι ανοιχτος σε προτασεις, δεν ειναι απαραιτητο οτι θελω να εξαντλησω το budget. Τελος, δεν με πολυκαιει το να μπορω να σβηνω λαμπακια μονος μου αλλα αν υπαρχει και τετοιο μηχανμα θα ειναι ενα ευχαριστο bonus (εννοειται θα παει στο συνεργειο το αμαξι αυριο κι ολας) Ευχαριστω εκ των προτερων Κάπου σε προηγούμενη θεματική ενότητα έχω γράψει , δέν το θυμάμαι Προσωπικά έχω αγοράσει το Autel AL419 από εξωτερικό ~80€ Δεν κάνει όμως για λαμπάκι αερόσακου . Καλύτερα πήγαινε το σε επίσημο διαγνωστικό. Στα λεφτά που δίνεις μπορείς να δείς το : Autel MaxiScan MS509 μόνο για διαγνωσεις για διαγνωση φρένων θελει πολύ ακριβότερο και αλλη κατηγορια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Προσωπικα δουλεύω τα Delphi και δε θα τα άλλαζα για τίποτα. Και vfm και κάνουν για όλους τους εγκεφάλους και μάρκες/μοντέλα έως το 2017... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Γενικως εχω ταλαιπωρηθει παρα πολυ με το συγκεκριμενο αμαξι, δυστυχως! Το αγορασα μεταχειρισμενο, το ελεγξα στο μηχανικο μου που εδωσε το οκ και μου εχει βγαλει την ψυχη ως τωρα. Αποδειχθηκε τελικα οτι ειχε γινει πολυ κακη χρηση απο τον προηγουμενο με αποτελεσμα ολο και κατι να βγαινει. Την προηγουμενη φορα που αναψε check engine ηταν ο καταλυτης. Εδω και κατι μερες ειχε αναψει το λαμπακι των αεροσακων, αποσυνδεσα τον αρνητικο πολο και καθαρισα οτι φισα υπηρχε, ελεγξα ασφαλειες κλπ και ολα φαινονται νορμαλ. Πηγα και μου εσβησαν το λαμπακι αλλα αναψε ξανα. Εχτες που γυρναγα απ τη δουλεια αναψε check engine, γενικως ενα δραμα απ οταν το πηρα. Εχω βρει κι αυτο: https://www.skroutz.gr/s/20423510/Launch-CReader-3001.html?o=creader+3001 αλλα απ οτι καταλαβαινω ειναι μονο για check engine λαμπακια, για τα υπολοιπα θελω πιο ακριβο (?). Αν το παρω θα εχω τουλαχιστον μια γενικη ιδεα? αξιζει, τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δε σου κάνει δυστυχώς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, gazp είπε Γενικως εχω ταλαιπωρηθει παρα πολυ με το συγκεκριμενο αμαξι, δυστυχως! Το αγορασα μεταχειρισμενο, το ελεγξα στο μηχανικο μου που εδωσε το οκ και μου εχει βγαλει την ψυχη ως τωρα. Αποδειχθηκε τελικα οτι ειχε γινει πολυ κακη χρηση απο τον προηγουμενο με αποτελεσμα ολο και κατι να βγαινει. Την προηγουμενη φορα που αναψε check engine ηταν ο καταλυτης. Εδω και κατι μερες ειχε αναψει το λαμπακι των αεροσακων, αποσυνδεσα τον αρνητικο πολο και καθαρισα οτι φισα υπηρχε, ελεγξα ασφαλειες κλπ και ολα φαινονται νορμαλ. Πηγα και μου εσβησαν το λαμπακι αλλα αναψε ξανα. Εχτες που γυρναγα απ τη δουλεια αναψε check engine, γενικως ενα δραμα απ οταν το πηρα. Εχω βρει κι αυτο: https://www.skroutz.gr/s/20423510/Launch-CReader-3001.html?o=creader+3001 αλλα απ οτι καταλαβαινω ειναι μονο για check engine λαμπακια, για τα υπολοιπα θελω πιο ακριβο (?). Αν το παρω θα εχω τουλαχιστον μια γενικη ιδεα? αξιζει, τι λετε? Κάτι μου θυμίζει το όνομα . Μήπως είχε γράψει στους 4 τροχούς , γιατί θυμάμαι ακριβώς μια ίδια περίπτωση. Εάν έχει φίσα κάτω από τα καθίσματα τη καθάρισες με σπρέι επαφών ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, meletis_m είπε Κάτι μου θυμίζει το όνομα . Μήπως είχε γράψει στους 4 τροχούς , γιατί θυμάμαι ακριβώς μια ίδια περίπτωση. Εάν έχει φίσα κάτω από τα καθίσματα τη καθάρισες με σπρέι επαφών ; ειχα γραψει στο 4t ναι, αλλα για αλλο θεμα εκτος απο τους αεροσακους. Ειχα παει το αμαξι για πλυσιμο μεσα - εξω και καμμια 10αρια χιλιομετρα απ οταν το πηρα αναψε το λαμπακι του αεροσακου. Σε συννενοηση με το μαστορα παντα εκανα αυτο ακριβως: ξεκουμπωσα τις φισες κατω απ τα καθισματα, τις καθαρισα με σπρει επαφων και τις ξανακουμπωσα. εγινε ελεγχος στις ασφαλειες και περασα απ το συνεργειο για να μου σβησουν τη βλαβη. Μετα απο καμμια δεκαρια χιλιομετρα αναψε παλι. Αν θυμαμαι καλα το σφαλμα που ειχε βγαλει το διαγνωστικο ηταν driver/passenger (δεν θυμαμαι ποιανου) airbag pressure too high. @meletis_m αν θυμασαι την περιπτωση με την ολικη ανακατασκευη κινητηρα, σωστα θυμασαι :) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topaz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Εμένα μου κάνει μια χαρα δουλειά το εξής: Konnwei KW808. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikevchq Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 42 λεπτά πριν, topaz είπε Εμένα μου κάνει μια χαρα δουλειά το εξής: Konnwei KW808. Κι εγώ ένα Konnwei BT + paid android app έχω και είναι μια χαρά. @gazp Δεν ξέρω που βρίσκεσαι αλλά αν βολεύει μπορούμε να κάνουμε μια προσπάθεια να το διαβάσουμε με το δικό μου. Αν θες στείλε pm. Επίσης θα σε συμβούλευα γενικώς να μην το αφήσεις γιατί αν δεν είναι θέμα φίσας/επαφής και ισχύει το high pressure είναι πιθανώς επικίνδυνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, mikevchq είπε Κι εγώ ένα Konnwei BT + paid android app έχω και είναι μια χαρά. @gazp Δεν ξέρω που βρίσκεσαι αλλά αν βολεύει μπορούμε να κάνουμε μια προσπάθεια να το διαβάσουμε με το δικό μου. Αν θες στείλε pm. Επίσης θα σε συμβούλευα γενικώς να μην το αφήσεις γιατί αν δεν είναι θέμα φίσας/επαφής και ισχύει το high pressure είναι πιθανώς επικίνδυνο. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την βοήθεια Ουτως η αλλως δεν το αφηνω, θα το παω σημερα κι ολας για διαγνωση και για να κλεισω ραντεβου για επισκευη (γενικα ειμαι πολυ ψειρας και αμα βηξει εστω λιγο το αμαξι παθαινω πνευμονια εγω, δεν αφηνω τιποτε στην τυχη). θα εχω συντομα νεα αλλιως θα εχεις p.m. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Επανέρχομαι με νεότερα. Το check engine αναψε λόγω κακής βενζίνης. Την έχω ξαναπαθει από τη συγκεκριμένη Shell, κακώς που ξαναπήγα. Το λαμπάκι των αερόσακων οφειλεται είτε σε σερπατινα είτε στο πριζακι της (αν είμαι τυχερός) και το αμάξι από βδομάδα πάει για φτιάξιμο. Απ ότι καταλαβαίνω όλα τα φθηνά obd scanner είναι για διάβασμα και σβήσιμο του check engine, αν θέλω μια γενική εικόνα ή άλλα υποσυστήματα όπως πχ αεροσακους τότε πρέπει να πάρω κάτι ακριβό οπότε δεν παίρνω τιποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα,ψαχνω καλω scanner για volvo xc40.Προτασεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Επαναφέρω το post. https://www.banggood.com/FNIRSI-FD10-Car-OBD2-Scanner-Code-Reader-Clear-Error-OBD-Diagnostic-Tool-IOS-Android-BluetoothV5_1-Check-Engine-Light-Car-Repair-p-1983111.html?imageAb=2&cur_warehouse=CN&utm_source=emarsys&utm_medium=mail_23spring15_email&utm_campaign=newsletteremarsys&utm_content=yoshiki&sc_src=email_5700886&sc_eh=e65cc6a4f22666011&sc_llid=345296&sc_lid=294544250&sc_uid=B3UrL14l5x&a=1679575160.3158&DCC=GR¤cy=EUR&akmClientCountry=GR Αυτό λέει κάτι ή πεταμένα λεφτά? Το θελω απλώς να διαβάζω τα σφάλματα και να τα σβήνω αν χρειαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 δωσε βαση ποιες εφαρμογες υποστηριζει. Αν υποστηριζει μονο καμμια κινεζια δικα του...μαλλον θα εχεις προβλημα. Συνηθως οι επωνυμες εφαρμογες ειναι επι πληρωμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Στις 23/3/2023 στις 2:53 ΜΜ, Tsino είπε Επαναφέρω το post. https://www.banggood.com/FNIRSI-FD10-Car-OBD2-Scanner-Code-Reader-Clear-Error-OBD-Diagnostic-Tool-IOS-Android-BluetoothV5_1-Check-Engine-Light-Car-Repair-p-1983111.html?imageAb=2&cur_warehouse=CN&utm_source=emarsys&utm_medium=mail_23spring15_email&utm_campaign=newsletteremarsys&utm_content=yoshiki&sc_src=email_5700886&sc_eh=e65cc6a4f22666011&sc_llid=345296&sc_lid=294544250&sc_uid=B3UrL14l5x&a=1679575160.3158&DCC=GR¤cy=EUR&akmClientCountry=GR Αυτό λέει κάτι ή πεταμένα λεφτά? Το θελω απλώς να διαβάζω τα σφάλματα και να τα σβήνω αν χρειαστεί. Σε τι αμάξι ; Θα σου πρότεινα το Autel AL419 που έχω αλλά έχει γύρω στα 80€ Δες στο ίδιο μαγαζί το : KONNWEI KW310 στα 20€ Στις 8/9/2020 στις 10:33 ΠΜ, cumulus είπε Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα,ψαχνω καλω scanner για volvo xc40.Προτασεις; Επειδή έχω Volvo v40 ως 2ο αμαξι μήπως έχουμε κανένα νεότερο ; Αρκετοί έχουν αγοράσει vida διαγνωστικό καλώδιο σύνδεσης και πρόγραμμα κλώνο στα 150€ μόνο για Volvo. Το Autel AL419 που δοκίμασα πάντως δουλεύει σωστά, αλλά δε σου δίνει περαιτέρω λειτουργίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα