Προς το περιεχόμενο

Huawei P Smart S (4GB/128GB) + Huawei Watch GT @ 269€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για 'οποιον ενδιαφέρεται για το σέτ κινητό-ρολόι στα 199,01 στόν Γερμανό,διαθέσιμο και στα 2 χρώματα.
Στα ίδια λεφτά όλοι οι μεγάλοι αλλα μαζί με το ρολόι μόνο στόν γερμανό το βρήκα.
Η αλήθεια ειναι οτι ξύνομαι αλλά φοβάμαι μην το μετανοιώσω χωρίς Google Services.
Δέν ξέρω αν στο app gallery τις huawei θα βρώ ολες τις εφαρμογές που εχω τώρα στο κινητό και αν θα δουλεύουν σωστά.
Αν κάποιος έχει εμπειρία ας μας πεί.

https://www.germanos.gr/product/huawei-p-smart-s/20397373/.

Επεξ/σία από Diablo-
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Diablo- είπε

Για 'οποιον ενδιαφέρεται για το σέτ κινητό-ρολόι στα 199,01 στόν Γερμανό,διαθέσιμο και στα 2 χρώματα.
Στα ίδια λεφτά όλοι οι μεγάλοι αλλα μαζί με το ρολόι μόνο στόν γερμανό το βρήκα.
Η αλήθεια ειναι οτι ξύνομαι αλλά φοβάμαι μην το μετανοιώσω χωρίς Google Services.
Δέν ξέρω αν στο app gallery τις huawei θα βρώ ολες τις εφαρμογές που εχω τώρα στο κινητό και αν θα δουλεύουν σωστά.
Αν κάποιος έχει εμπειρία ας μας πεί.

https://www.germanos.gr/product/huawei-p-smart-s/20397373/.

Μόνο στη φωτογραφία βλέπω ότι είναι μαζί με το ρολόι. Όποιος ενδιαφέρεται καλύτερα να επικοινωνήσει πρώτα μαζί τους για σιγουριά. Αλλά αν ισχύει αυτό είναι εξαιρετική προσφορά μιας και το κινητό έρχεται γύρω στα 119€ αν αφαιρέσουμε την αξία του ρολογιού. Τιμή χώμα για κινητό με OLED οθόνη. 

Δημοσ.

Θα επικοινωνήσω αύριο μαζί τους να μάθω.Αν είναι λάθος πάντως ελπίζω να μήν είναι εσκεμμένο για να τσιμπάει ο κόσμος.

Δημοσ.
Just now, Diablo- said:

Θα επικοινωνήσω αύριο μαζί τους να μάθω.Αν είναι λάθος πάντως ελπίζω να μήν είναι εσκεμμένο για να τσιμπάει ο κόσμος.

Δικό τους θέμα γιατί απλά δεν παραλαμβάνεις

;)

Δημοσ.

Ολοκλήρωσα μια παραγγελία με αντικαταβολή και παραλαβή από κατάστημα. Στην σύνοψη της παραγγελίας ΔΕΝ μου εμφανίζει το ρολόι!🤬

Αν είναι όντως έτσι απλά ΔΕΝ θα παραλάβω😀

Δημοσ.

Μίλησα τηλεφωνικά με μια συμπαθέστατη κοπέλα και καταλαβά οτι μετά απο πολύ τηλεφωνικό κράξιμο που φάγανε,βγήκε η φώτο που είχε το κινητό και το ρολόι μαζί.
Οπότε άκυρο 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...