Προς το περιεχόμενο

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά η πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ αλλάζει από το 2022. Το δήλωσε και ο αρμόδιος Υπουργός σήμερα σε Κυριακάτικη Εφημερίδα

Δεν θα παίζουν τόσο ρόλο τα χαρτιά, ενώ θεσπίζονται για τη πρόσληψη, γραπτές ηλεκτρονικές εξετάσεις, ψυχολογικα τεστ, συνεντεύξεις, τεστ προσωπικότητας κλπ μέσω Τράπεζας θεμάτων

Γενικά θα ήθελα να διαβάσω γνώμες, γιατί κάτι μου "βρωμάει". Πάντως αν δεν ειναι αυτο που νομιζω, τοτε αρχιζει και αλλάζει το Δημοσιο και γινεται μεσω στυλ Εξωτερικου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

μεσω στυλ Εξωτερικου

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; 

5 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Δεν θα παίζουν τόσο ρόλο τα χαρτιά, ενώ θεσπίζονται για τη πρόσληψη, γραπτές ηλεκτρονικές εξετάσεις, ψυχολογικα τεστ, συνεντεύξεις, τεστ προσωπικότητας κλπ μέσω Τράπεζας θεμάτων

Πολύ σωστό είναι αυτό. Πάρα πολύ σωστό. Ίσως το μόνο σωστό που έκανε αυτή η κυβέρνηση. 

• Confused 1

1 λεπτό πριν, Sacadmerde είπε

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; 

Πολύ σωστό είναι αυτό. Πάρα πολύ σωστό. Ίσως το μόνο σωστό που έκανε αυτή η κυβέρνηση. 

Στο Εξωτερικό για να μπεις στο Δημόσιο, δίνεις εξετάσεις, συνεντεύξεις κλπ. Δηλ ακολουθεί το στυλ του ΕΞωτερικου αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο

45 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά η πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ αλλάζει από το 2022. Το δήλωσε και ο αρμόδιος Υπουργός σήμερα σε Κυριακάτικη Εφημερίδα

Γενικά θα ήθελα να διαβάσω γνώμες, γιατί κάτι μου "βρωμάει". Πάντως αν δεν ειναι αυτο που νομιζω, τοτε αρχιζει και αλλάζει το Δημοσιο και γινεται μεσω στυλ Εξωτερικου

Η γνώμη μας είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχει δημόσιο !!!!!!!!

• Like 1
  • Sad 2

Μόλις τώρα, Dinos1973 είπε

Η γνώμη μας είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχει δημόσιο !!!!!!!!

Άλλο αυτό. Εκεί συμφωνώ.Αλλά για να μην υπάρχει δημόσιο , ΠΡΕΠΕΙ να έχεις καλό ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. Και αν έχεις ιδιωτικοποιήσει τα περισσότερα

δημόσιο ασφαλώς και πρέπει να υπάρχει. μονιμότητα δεν πρέπει να υπάρχει

1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε

δεν το θεωρώ λάθος, οι γραπτές εξετάσεις πιστευω πρέπει να υπάρχουν στους διαγωνισμούς του δημοσίου. μαζί φυσικά με όλα τα υπολοιπα.  εκτός κι αν μιλάμε για θέσεις υποχρεωτικής εκπαίδευσης όπου πρέπει να μετράνε και τα κοινωνικά κριτήρια. 

29 λεπτά πριν, velociraptoras είπε

δημόσιο ασφαλώς και πρέπει να υπάρχει. μονιμότητα δεν πρέπει να υπάρχει

δεν το θεωρώ λάθος, οι γραπτές εξετάσεις πιστευω πρέπει να υπάρχουν στους διαγωνισμούς του δημοσίου. μαζί φυσικά με όλα τα υπολοιπα.  εκτός κι αν μιλάμε για θέσεις υποχρεωτικής εκπαίδευσης όπου πρέπει να μετράνε και τα κοινωνικά κριτήρια. 

To θέμα είναι αυτό να φέρει αξιοκρατία, γιατι κατι μου βρωμάει. Δεν γίνεται να κρίνονται ψήφοι , και να περάσει κάτι τετοιο ως νομοσχεδιο. Οι διορισμοί στο δημόσιο δίνουν ψήφους. 

• Like 1

37 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Φορολογούμενος πολίτης εδώ και 20 χρονιά!!!!!

Εσύ είσαι αυτό, αλλά εγώ ρώτησα «ποιοι» όχι «ποιος». Γιατί, έγραψες επί λέξη:

1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε

Η γνώμη μας

«ΜΑΣ» και όχι «μου». Οπότε, είτε έκανες typo, ΟΚ, όλοι το κάνουμε, ή εκπροσωπείς κάποιους. Και αυτό ρωτάω. «ΠΟΙΟΙ» είναι αυτοί. 

9 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

To θέμα είναι αυτό να φέρει αξιοκρατία, γιατι κατι μου βρωμάει. Δεν γίνεται να κρίνονται ψήφοι , και να περάσει κάτι τετοιο ως νομοσχεδιο. Οι διορισμοί στο δημόσιο δίνουν ψήφους. 

Οι διορισμοί δίνουν ψήφους, εάν γίνονται χωρίς διαγωνισμούς και χωρίς κανένα κριτήριο.

Είναι πολύ λογικό να γίνονται όλοι αυτοί οι έλεγχοι για νέο διορισμό. Όπως κάθε σύγχρονη (ή πολλές από αυτές) εταιρία έχει tests για να προσλάβει, έτσι είναι και το δημόσιο. Δεν βγάζει κανένα νόημα να προσλάβεις κάποιον που δεν είναι ο καλύτερος υποψήφιος για μία θέση. 

• Like 1

3 λεπτά πριν, Sacadmerde είπε

Εσύ είσαι αυτό, αλλά εγώ ρώτησα «ποιοι» όχι «ποιος». Γιατί, έγραψες επί λέξη:

«ΜΑΣ» και όχι «μου». Οπότε, είτε έκανες typo, ΟΚ, όλοι το κάνουμε, ή εκπροσωπείς κάποιους. Και αυτό ρωτάω. «ΠΟΙΟΙ» είναι αυτοί. 

Οι διορισμοί δίνουν ψήφους, εάν γίνονται χωρίς διαγωνισμούς και χωρίς κανένα κριτήριο.

Είναι πολύ λογικό να γίνονται όλοι αυτοί οι έλεγχοι για νέο διορισμό. Όπως κάθε σύγχρονη (ή πολλές από αυτές) εταιρία έχει tests για να προσλάβει, έτσι είναι και το δημόσιο. Δεν βγάζει κανένα νόημα να προσλάβεις κάποιον που δεν είναι ο καλύτερος υποψήφιος για μία θέση. 

Ναι αλλά επειδή ζεις στη Μπανανία , αυτό κρίνει ψήφους. Τι εννοώ. Η κάθε κυβέρνηση παίρνει ψήφους από το Δημόσιο, γονείς, παιδιά, εγγόνια, ξαδέρφια. Τα ρουσφέτια που θα πάνε. Άρα υποτίθεται ότι όλα αυτά με το καινούριο νόμο για τον ΑΣΕΠ και τη διενεργεία των γραπτών εξετάσεων, όλα αυτά θα τελειώσουν. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ

1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε

Ναι αλλά επειδή ζεις στη Μπανανία , αυτό κρίνει ψήφους. Τι εννοώ. Η κάθε κυβέρνηση παίρνει ψήφους από το Δημόσιο, γονείς, παιδιά, εγγόνια, ξαδέρφια. Τα ρουσφέτια που θα πάνε. Άρα υποτίθεται ότι όλα αυτά με το καινούριο νόμο για τον ΑΣΕΠ και τη διενεργεία των γραπτών εξετάσεων, όλα αυτά θα τελειώσουν. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ

Το πού ζει ο καθένας, πώς το γνωρίζεις και το λες έτσι με σιγουριά;

Τέλος, σύμφωνα με αυτά που λες, δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που σε προβληματίζει; 

3 λεπτά πριν, Sacadmerde είπε

Το πού ζει ο καθένας, πώς το γνωρίζεις και το λες έτσι με σιγουριά;

Τέλος, σύμφωνα με αυτά που λες, δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που σε προβληματίζει; 

Οτι ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο αν γινει αυτο με τον ΑΣΕΠ. Πως να στο πω. στην Ελλαδα ζω εχω δει διαφορα

Στις 6/9/2020 στις 12:51 ΜΜ, airtrelomike13 είπε

Γενικά θα ήθελα να διαβάσω γνώμες, γιατί κάτι μου "βρωμάει".

Πολυ καλα κανει και σου "βρωμαει". Στην πραξη ετουτο, ενα πραγμα σημαινει:
οποιος διαθετει....χαυλιοδοντα, χαλαρα & με τα τσαρουχια, θα πρωτομπαινει!!
https://previews.123rf.com/images/vac/vac1802/vac180200250/95755919-3d-rendering-of-a-sabertooth-tiger-isolated-on-white-background.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...