airtrelomike13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά η πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ αλλάζει από το 2022. Το δήλωσε και ο αρμόδιος Υπουργός σήμερα σε Κυριακάτικη Εφημερίδα Δεν θα παίζουν τόσο ρόλο τα χαρτιά, ενώ θεσπίζονται για τη πρόσληψη, γραπτές ηλεκτρονικές εξετάσεις, ψυχολογικα τεστ, συνεντεύξεις, τεστ προσωπικότητας κλπ μέσω Τράπεζας θεμάτων Γενικά θα ήθελα να διαβάσω γνώμες, γιατί κάτι μου "βρωμάει". Πάντως αν δεν ειναι αυτο που νομιζω, τοτε αρχιζει και αλλάζει το Δημοσιο και γινεται μεσω στυλ Εξωτερικου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sacadmerde Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε μεσω στυλ Εξωτερικου Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; 5 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Δεν θα παίζουν τόσο ρόλο τα χαρτιά, ενώ θεσπίζονται για τη πρόσληψη, γραπτές ηλεκτρονικές εξετάσεις, ψυχολογικα τεστ, συνεντεύξεις, τεστ προσωπικότητας κλπ μέσω Τράπεζας θεμάτων Πολύ σωστό είναι αυτό. Πάρα πολύ σωστό. Ίσως το μόνο σωστό που έκανε αυτή η κυβέρνηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Sacadmerde είπε Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Πολύ σωστό είναι αυτό. Πάρα πολύ σωστό. Ίσως το μόνο σωστό που έκανε αυτή η κυβέρνηση. Στο Εξωτερικό για να μπεις στο Δημόσιο, δίνεις εξετάσεις, συνεντεύξεις κλπ. Δηλ ακολουθεί το στυλ του ΕΞωτερικου αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 45 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά η πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ αλλάζει από το 2022. Το δήλωσε και ο αρμόδιος Υπουργός σήμερα σε Κυριακάτικη Εφημερίδα Δεν θα παίζουν τόσο ρόλο τα χαρτιά, ενώ θεσπίζονται για τη πρόσληψη, γραπτές ηλεκτρονικές εξετάσεις, ψυχολογικα τεστ, συνεντεύξεις, τεστ προσωπικότητας κλπ μέσω Τράπεζας θεμάτων Γενικά θα ήθελα να διαβάσω γνώμες, γιατί κάτι μου "βρωμάει". Πάντως αν δεν ειναι αυτο που νομιζω, τοτε αρχιζει και αλλάζει το Δημοσιο και γινεται μεσω στυλ Εξωτερικου Η γνώμη μας είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχει δημόσιο !!!!!!!! 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Dinos1973 είπε Η γνώμη μας είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχει δημόσιο !!!!!!!! Άλλο αυτό. Εκεί συμφωνώ.Αλλά για να μην υπάρχει δημόσιο , ΠΡΕΠΕΙ να έχεις καλό ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. Και αν έχεις ιδιωτικοποιήσει τα περισσότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sacadmerde Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Η γνώμη μας Ποιοι είστε εσείς που έχετε αυτή την γνώμη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 41 λεπτά πριν, Sacadmerde είπε Ποιοι είστε εσείς που έχετε αυτή την γνώμη; Φορολογούμενος πολίτης εδώ και 20 χρονιά!!!!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 δημόσιο ασφαλώς και πρέπει να υπάρχει. μονιμότητα δεν πρέπει να υπάρχει 1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε Δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά η πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ αλλάζει από το 2022. Το δήλωσε και ο αρμόδιος Υπουργός σήμερα σε Κυριακάτικη Εφημερίδα Δεν θα παίζουν τόσο ρόλο τα χαρτιά, ενώ θεσπίζονται για τη πρόσληψη, γραπτές ηλεκτρονικές εξετάσεις, ψυχολογικα τεστ, συνεντεύξεις, τεστ προσωπικότητας κλπ μέσω Τράπεζας θεμάτων Γενικά θα ήθελα να διαβάσω γνώμες, γιατί κάτι μου "βρωμάει". Πάντως αν δεν ειναι αυτο που νομιζω, τοτε αρχιζει και αλλάζει το Δημοσιο και γινεται μεσω στυλ Εξωτερικου δεν το θεωρώ λάθος, οι γραπτές εξετάσεις πιστευω πρέπει να υπάρχουν στους διαγωνισμούς του δημοσίου. μαζί φυσικά με όλα τα υπολοιπα. εκτός κι αν μιλάμε για θέσεις υποχρεωτικής εκπαίδευσης όπου πρέπει να μετράνε και τα κοινωνικά κριτήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, velociraptoras είπε δημόσιο ασφαλώς και πρέπει να υπάρχει. μονιμότητα δεν πρέπει να υπάρχει δεν το θεωρώ λάθος, οι γραπτές εξετάσεις πιστευω πρέπει να υπάρχουν στους διαγωνισμούς του δημοσίου. μαζί φυσικά με όλα τα υπολοιπα. εκτός κι αν μιλάμε για θέσεις υποχρεωτικής εκπαίδευσης όπου πρέπει να μετράνε και τα κοινωνικά κριτήρια. To θέμα είναι αυτό να φέρει αξιοκρατία, γιατι κατι μου βρωμάει. Δεν γίνεται να κρίνονται ψήφοι , και να περάσει κάτι τετοιο ως νομοσχεδιο. Οι διορισμοί στο δημόσιο δίνουν ψήφους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sacadmerde Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Φορολογούμενος πολίτης εδώ και 20 χρονιά!!!!! Εσύ είσαι αυτό, αλλά εγώ ρώτησα «ποιοι» όχι «ποιος». Γιατί, έγραψες επί λέξη: 1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε Η γνώμη μας «ΜΑΣ» και όχι «μου». Οπότε, είτε έκανες typo, ΟΚ, όλοι το κάνουμε, ή εκπροσωπείς κάποιους. Και αυτό ρωτάω. «ΠΟΙΟΙ» είναι αυτοί. 9 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε To θέμα είναι αυτό να φέρει αξιοκρατία, γιατι κατι μου βρωμάει. Δεν γίνεται να κρίνονται ψήφοι , και να περάσει κάτι τετοιο ως νομοσχεδιο. Οι διορισμοί στο δημόσιο δίνουν ψήφους. Οι διορισμοί δίνουν ψήφους, εάν γίνονται χωρίς διαγωνισμούς και χωρίς κανένα κριτήριο. Είναι πολύ λογικό να γίνονται όλοι αυτοί οι έλεγχοι για νέο διορισμό. Όπως κάθε σύγχρονη (ή πολλές από αυτές) εταιρία έχει tests για να προσλάβει, έτσι είναι και το δημόσιο. Δεν βγάζει κανένα νόημα να προσλάβεις κάποιον που δεν είναι ο καλύτερος υποψήφιος για μία θέση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Sacadmerde είπε Εσύ είσαι αυτό, αλλά εγώ ρώτησα «ποιοι» όχι «ποιος». Γιατί, έγραψες επί λέξη: «ΜΑΣ» και όχι «μου». Οπότε, είτε έκανες typo, ΟΚ, όλοι το κάνουμε, ή εκπροσωπείς κάποιους. Και αυτό ρωτάω. «ΠΟΙΟΙ» είναι αυτοί. Οι διορισμοί δίνουν ψήφους, εάν γίνονται χωρίς διαγωνισμούς και χωρίς κανένα κριτήριο. Είναι πολύ λογικό να γίνονται όλοι αυτοί οι έλεγχοι για νέο διορισμό. Όπως κάθε σύγχρονη (ή πολλές από αυτές) εταιρία έχει tests για να προσλάβει, έτσι είναι και το δημόσιο. Δεν βγάζει κανένα νόημα να προσλάβεις κάποιον που δεν είναι ο καλύτερος υποψήφιος για μία θέση. Ναι αλλά επειδή ζεις στη Μπανανία , αυτό κρίνει ψήφους. Τι εννοώ. Η κάθε κυβέρνηση παίρνει ψήφους από το Δημόσιο, γονείς, παιδιά, εγγόνια, ξαδέρφια. Τα ρουσφέτια που θα πάνε. Άρα υποτίθεται ότι όλα αυτά με το καινούριο νόμο για τον ΑΣΕΠ και τη διενεργεία των γραπτών εξετάσεων, όλα αυτά θα τελειώσουν. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Στον δημόσιο τομέα εκτός τομείς ασφαλείας παιδείας και υγείας όλοι είναι άχρηστοι αργόμισθοι τίποτα άλλο !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sacadmerde Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε Ναι αλλά επειδή ζεις στη Μπανανία , αυτό κρίνει ψήφους. Τι εννοώ. Η κάθε κυβέρνηση παίρνει ψήφους από το Δημόσιο, γονείς, παιδιά, εγγόνια, ξαδέρφια. Τα ρουσφέτια που θα πάνε. Άρα υποτίθεται ότι όλα αυτά με το καινούριο νόμο για τον ΑΣΕΠ και τη διενεργεία των γραπτών εξετάσεων, όλα αυτά θα τελειώσουν. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Το πού ζει ο καθένας, πώς το γνωρίζεις και το λες έτσι με σιγουριά; Τέλος, σύμφωνα με αυτά που λες, δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που σε προβληματίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Sacadmerde είπε Το πού ζει ο καθένας, πώς το γνωρίζεις και το λες έτσι με σιγουριά; Τέλος, σύμφωνα με αυτά που λες, δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που σε προβληματίζει; Οτι ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο αν γινει αυτο με τον ΑΣΕΠ. Πως να στο πω. στην Ελλαδα ζω εχω δει διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 6/9/2020 στις 12:51 ΜΜ, airtrelomike13 είπε Δεν θα παίζουν τόσο ρόλο τα χαρτιά, ενώ θεσπίζονται για τη πρόσληψη, γραπτές ηλεκτρονικές εξετάσεις, ψυχολογικα τεστ, συνεντεύξεις, τεστ προσωπικότητας κλπ μέσω Τράπεζας θεμάτων Γενικά θα ήθελα να διαβάσω γνώμες, γιατί κάτι μου "βρωμάει". Πολυ καλα κανει και σου "βρωμαει". Στην πραξη ετουτο, ενα πραγμα σημαινει: οποιος διαθετει....χαυλιοδοντα, χαλαρα & με τα τσαρουχια, θα πρωτομπαινει!! https://previews.123rf.com/images/vac/vac1802/vac180200250/95755919-3d-rendering-of-a-sabertooth-tiger-isolated-on-white-background.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα