george1703 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Έχω ένα Packard bell το οποίο αφού του έβαλα ssd, και ενώ είχα κάνει καξ φόρματ δούλεψε μια μέρα κανονικά και μετά πάνω που είχα τελειώσει με τη μεταφορά αρχείων από τον εξωτερικό σκληρό που είχα κάνει (τον δίσκο hdd που είχε παλαιότερα το λαπτοπ) και ενώ το είχα με μπαταρία ξαφνικά έσβησε. Του έβγαλα μπαταρία ραμ, αλλά τπτ. Μετά είδα ότι είχε ένδειξη ο φορτιστής ότι βραχυκύκλωνε. Εν τω μεταξύ το λαπτοπ δεν άναβε κανένα λαμπάκι, ήταν εντελώς νεκρό. Το πήγα σε ένα μαγαζί για να το φτιάξουν και με είπαν ότι πήρε μητρική αλλά ήταν μικρή η ζημιά και μου το έφτιαξαν. Τώρα το θέμα μου είναι αν παίζει να έφταιξε ο εξωτερικός σκληρός ώστε να μην το ξανά διακινδυνεψω. Επίσης παίζει να το έκαψε η μπαταρία? (πάρα τα τόσα χρόνια που το είχα η μπαταρία άντεχε 3+ωρες)
Black Demis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Λίγο δισκολο το ποιο πηθανον να έγινε καμία βελάκια όταν μπικε σσδ. Αν και το ποιο πηθανο απλά έτυχε
george1703 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Και γω πιστευω οτι ετυχε, γιατι μετα τον ssd το εκανα φορματ λειτουργησε μια μερα το λαπτοπ κανονικά, του περασα προγραμματα και μετα εγινε αυτο που εγινε...τι να πω τετοια συμπτωση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα