Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω παραγγείλει ένα πακέτο με αριθμό LZ.......CN και στις πληροφορίες του 17track μου γράφει

"Ο αριθμός σας δεν βρέθηκε αυτή τη στιγμή. Μπορεί να μην είναι στο σύστημα του μεταφορέα ακόμα. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά "

Το πακέτο το έχω παραγγείλει από τις 28 Αυγούστου βέβαια και μου φαινεται πως έχει αργήσει αρκετά να εμφανίσει πληροφορίες.

Μπορεί να με γέλασε;

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Chrisito είπε

Παιδια τπτ ούτε εκει

Μάλλον ειναι ακόμα νωρίς. Αν ταξιδεύει εντός ηπειρωτικής Κίνας μπορεί να περάσουν κάμποσες νέες ώσπου να φτάσει στο shenzhen (απ όπου φεύγουν τα περισσότερα) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ σε καθε δεμα που παιρνω δινω deadline 10 ημερολογιακες μερες για να εμφανιστει στο tracking. απο κει και περα κατι δεν παει καλα... ειτε με τη μεταφορικη ειτε με τον μαγαζατορα. εχει τυχει να παρω και λεφτα πισω επειδη δεν ειχα πληροφοριες στο tracking.

ουτε εγω το ηξερα απλως οταν καποια στιγμη ενα δεμα ειχε αργησει να ερθει και πηρα λεφτα πισω, μου τα δωσανε με την αιτιολογια "no tracking information" οποτε και ψαχτηκα να δω τι παιζει

Επεξ/σία από geomalliv
Δημοσ.

Ο dealer ειναι αξιόπιστος. Αγοράζω από dhgate. Αλλά ποτέ δεν μου έχει τύχει κάτι παρομοιο. Και με epacket συνήθως μεσα σε 4-5 μέρες εφευγαν απο κίνα. Συνήθως σε 15 μέρες ήταν ελλάδα κιολας. Δυστυχώς βεβαια δεν μου απαντάει και στα μηνύματα. Θα περιμένω 10 μερες ακόμα και μετά refund. Αλλα δεδομένου της ολης κατάστασης οι μέρες που έχασα ήδη + 3 μηνες αναμονή να έρθει το πακέτο από κινα με επιβαρύνουν. Και το refund όταν θες κάτι δεν είναι λύση. Απλά δνε χάνεις λεφτά αλλά μένεις χωρις το προιον σου.

Δημοσ.

αν παιρνεις πραγματα απο προμηθευτες που εχεις εμπιστοσυνη απλα περιμενεις γιατι τωρα δε φταιει μονο αυτος αλλα οπλο το συστημα διακινησης δεματων

εδω δεματα ειναι 1 -2 μηνες στο τελωνειο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...