Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα. Έχω παραγγείλει ένα πακέτο με αριθμό LZ.......CN και στις πληροφορίες του 17track μου γράφει "Ο αριθμός σας δεν βρέθηκε αυτή τη στιγμή. Μπορεί να μην είναι στο σύστημα του μεταφορέα ακόμα. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά " Το πακέτο το έχω παραγγείλει από τις 28 Αυγούστου βέβαια και μου φαινεται πως έχει αργήσει αρκετά να εμφανίσει πληροφορίες. Μπορεί να με γέλασε;
agamoi-thytai Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δες και στα ΕΛΤΑ. Συνήθως μετά πάει εκεί.
xx1100 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 47 λεπτά πριν, Chrisito είπε Παιδια τπτ ούτε εκει Μάλλον ειναι ακόμα νωρίς. Αν ταξιδεύει εντός ηπειρωτικής Κίνας μπορεί να περάσουν κάμποσες νέες ώσπου να φτάσει στο shenzhen (απ όπου φεύγουν τα περισσότερα)
geomalliv Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) εγώ σε καθε δεμα που παιρνω δινω deadline 10 ημερολογιακες μερες για να εμφανιστει στο tracking. απο κει και περα κατι δεν παει καλα... ειτε με τη μεταφορικη ειτε με τον μαγαζατορα. εχει τυχει να παρω και λεφτα πισω επειδη δεν ειχα πληροφοριες στο tracking. ουτε εγω το ηξερα απλως οταν καποια στιγμη ενα δεμα ειχε αργησει να ερθει και πηρα λεφτα πισω, μου τα δωσανε με την αιτιολογια "no tracking information" οποτε και ψαχτηκα να δω τι παιζει Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2020 από geomalliv
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Ο dealer ειναι αξιόπιστος. Αγοράζω από dhgate. Αλλά ποτέ δεν μου έχει τύχει κάτι παρομοιο. Και με epacket συνήθως μεσα σε 4-5 μέρες εφευγαν απο κίνα. Συνήθως σε 15 μέρες ήταν ελλάδα κιολας. Δυστυχώς βεβαια δεν μου απαντάει και στα μηνύματα. Θα περιμένω 10 μερες ακόμα και μετά refund. Αλλα δεδομένου της ολης κατάστασης οι μέρες που έχασα ήδη + 3 μηνες αναμονή να έρθει το πακέτο από κινα με επιβαρύνουν. Και το refund όταν θες κάτι δεν είναι λύση. Απλά δνε χάνεις λεφτά αλλά μένεις χωρις το προιον σου.
kostasbm Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 αν παιρνεις πραγματα απο προμηθευτες που εχεις εμπιστοσυνη απλα περιμενεις γιατι τωρα δε φταιει μονο αυτος αλλα οπλο το συστημα διακινησης δεματων εδω δεματα ειναι 1 -2 μηνες στο τελωνειο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα