Προς το περιεχόμενο

Τα Super Mario 3D World και Super Mario 3D All-Stars στο Nintendo Switch

dimakisk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, Chocobo said:

Πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσει να σέβεται τους πελάτες της πριν της γυρίσουν την πλάτη.

Γιατί είναι σεβασμός προς τον πελάτη το να αγοράζεις ένα παιχνίδι 60 και 70€ και λίγο μετά να έχει 20€ και όχι αυτό που κάνει η Nintendo? 

33 minutes ago, aris1986 said:

Επιασες δυνατή κατηγορία.

Και για εξωτερικό.

Τώρα με τον κορονοϊο περιμένουν έξωση από τα ενοικιαζόμενα 25-30Μ Αμερικάνοι, οπότε όχι, για πολλές οικονομίες είναι "σπαστικα" τα 60 ευρώ/δολάρια ανά παιχνίδι ύστερα από πενταετία...

Διότι κάποιος που δεν έχει λεφτά για σπίτι αυτό που βρίσκει σπαστικό είναι κυρίως τα 60$ της Nintendo. 

Το κύριο του άγχος αυτό είναι. 

• Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, NickTG είπε

Γιατί είναι σεβασμός προς τον πελάτη το να αγοράζεις ένα παιχνίδι 60 και 70€ και λίγο μετά να έχει 20€ και όχι αυτό που κάνει η Nintendo? 

Διότι κάποιος που δεν έχει λεφτά για σπίτι αυτό που βρίσκει σπαστικό είναι κυρίως τα 60$ της Nintendo. 

Το κύριο του άγχος αυτό είναι. 

Διότι παλιώνει.Είναι σοβαρή ερώτηση αυτή τώρα ; Συμβαίνει με αμάξια , κινητά , pc και με πάρα πολλά άλλα προιόντα.Όσο παλιώνει κάτι χάνει αξία εκτός ειδικών περιπτώσεων.Τώρα αν εσύ θες να αγοράσεις το Nokia 3310 στην τιμή του Iphone 11 pro max εν έτη 2020 και σου φαίνεται λογικό πάω πάσο.

Μην πιάσω τώρα για το κόστος παραγωγής που μερικά games ξεπερνάνε παραγωγές hollywood.Όσο νεότερο τόσο πιθανότερο να έχει μεγαλύτερο κόστος παραγωγής που καλύπτεται απο την αρχική αυξημένη τιμή.

Όπως και να έχει δεν ασχολούμαι πια μαζί σου NickTG , μερικές απορίες σου είναι βλακώδεις και δεν ξέρω αν θες απλά κουβέντα ή τα έχεις χάσει απλά.6 χρόνια μετά ο πρώτος στη λίστα αγνόησης μου και όχι επειδή είχαμε κάποιο διαπληκτισμό.....εύγε

Επεξ/σία από Chocobo
  • Sad 1

37 minutes ago, Yeroplatanos said:

Προσωπικά θα σου έλεγα μην το κάνεις.Πηρα switch και το πούλησα.Πολλα λεφτα.

Switch+10 παιχνιδια+pro controller=1000 ευρώ.

Κράτα λεφτά για ps5 καλυτερα.

Αρκεί να περιμένει να το αγοράσει 1-2 χρόνια αφού έχει βγει να προλάβουν να κυκλοφορήσουν παιχνίδια και να πέσουν και οι τιμές. 

Από περιέργεια, πόσο έδωσες το Switch?

42 minutes ago, Chocobo said:

6 χρόνια μετά ο πρώτος στη λίστα αγνόησης μου και όχι επειδή είχαμε κάποιο διαπληκτισμό.....εύγε

Πάθαμε τέτοιο κακό!? Όχι ρε συ! Μην το κάνεις αυτό!!! 

Πως θα επιβιώσω τώρα!? Πως θα αντικρίσω την κοινωνία αύριο!? 

Καλή λύση πάντως. Είδες που πήγαινε. Εύγε. 

29 minutes ago, aris1986 said:

NickTg αν σου έβαζε δίλλημα μια νεράιδα να καταστραφούν 1000 switch ή μια πυραμίδα στην Αίγυπτο τι θα επέλεγες;

😆

Αν μου έβαζαν διλήμματα φανταστικά όντα σίγουρα θα επέλεγα να σταματήσω το πολύ insomnia και τον καημό για τις τιμές της Nintendo. 

Ίσως το προλαβαίνεις ακόμα! 

• Like 3

Ρε παιδάκια, τι μαλώνετε για τις τιμούλες της Nintento που δεν πέφτουν ποτέ?

Δεν έχετε καταλάβει οτι η Nintento είναι στην ουσία η Apple των κονσολών?

Πλασάρει  κυρίλα και οτι το προιόν της δεν χάνει ποτέ αξία κτλ κτλ κτλ....

Και δεν ξεκινάω κανένα  vs κτλ....

Ετσι είναι και γι αυτό ο καθένας, κάνει τις επιλογές του αναλόγως την τσέπη του και το τι θέλει..

Σε κανέναν δεν έβαλαν το πιστόλι οι εταιρίες στο κεφάλι να αγοράσουν τα προ'ι'όντα τους...🙂

• Like 1

Όντας κάτοχος σχεδόν όλων των κονσολών "τα ντιντεντο" (όπως τα έλεγε ο παππούς και η γιαγιά μου) έχω να σας πω τα εξής :  

1) δε θα έπαιζα αυτά τα παιχνίδια πάνω από 2-3 ώρες και δωρεάν να ηταν. Δε ξέρω καν αν θα έμπαινα στο κόπο να τα κατεβάσω. Τα έπαιξα και τα έλιωσα στην ώρα τους, τώρα θέλω νεα παιχνίδια. Σε καμία περίπτωση δε δικιολογουν 60ε ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ...

2) ... γιατί υπάρχουν άλλοι που θα έδιναν πολλά περισσότερα για αυτά τα πορτ και θα τα ξαναπαίξουν. δε ξέρω γιατί. Για τον ίδιο λόγο που αγοράζουν τα ρετρό nes snes κλπ. Το port δεν είναι πάντα εύκολη δουλειά όπως το παρουσιάζουν μερικοί, παίρνει σημαντικές άνθρωπο ώρες προγραμματιστων και αυτό είναι η αλήθεια. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για πορτ ΑΠΟ 3 διαφορετικά "περιβάλλοντα" (n64 , gc, wii). Επίσης , υποθέτω, ότι δεν ήθελαν να τους κάνουν κάποιο εύκολο remaster/upgrade για να μεταφερθεί το παιχνίδι -  εμπειρία αυτούσιο οπως ήταν ακριβώς. Σου δίνει τη δυνατότητα να τα παίξεις στη σύγχρονη κονσόλα σου χωρις να αλλάζεις κονσολες η να.μπλεκεις με emulator, ή μπορεις να τα συλλέξεις , και είναι πολλοί αυτοι που θέλουν να συλλέγουν.

3) Αυτό που έχω να πω για τη nintendo αφορά εμένα προσωπικά, δε βάζω κανόνες, και είναι το εξής :  οι ώρες που έχω λιώσει σε οοοοοοοολα τα Μάριο, Zelda, Mario kart, Mario party, metroid  και πάνω από όλα smash bros, ανά τα χρόνια, με κάνουν να καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει αντίκρυσμα αλλού. Μόνο WoW εχω λιώσει τόσο πολύ και για μεγάλα διαστήματα,  ποτε τίποτα άλλο. Ούτε ποδοσφαιρακια fifa / pro, ούτε racing, ούτε shoot em up που ειναι το αγαπημένο μου είδος αλλα πχ τα doom τα τερμάτισα και τα 2 σε 2-3 μέρες το καθενα , μετά τα ξανατερματισα και τέλος.

Όταν αγοράζεις nintendo ειναι για να παίξεις τα παραπάνω παιχνιδια και τέλος. Το κάθε ένα από.αυτα θα είναι και γ..ω και θα ασχοληθείς βδομάδες με το καθένα (εγώ λιώνω smash σχεδόν κάθε μέρα από.τοτε που βγήκε, μόνο και μόνο αυτό δικαιολογεί την.αγορα του switch για μενα). Τίποτα άλλο. Μπορεί να σου κάτσει κανενα διαμαντάκι στυλ resident 4 αλλα δεν ποντάρεις στα 3rd party ουτε σε "remaster" παλιών τιτλων. Αμα θες παίρνεις, αλλιώς προχωράς. 

• Like 1
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, Chocobo είπε

Όσο και να μου αρέσουν ορισμένα παιχνίδια της Nintendo , αυτή η πολιτική της όσον αφορά τιμές παλιών τίτλων / remaster / re-release κλπ με αηδιάζει απλά.

Πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσει να σέβεται τους πελάτες της πριν της γυρίσουν την πλάτη.

Δεν είναι οικονομικό το θέμα καθώς ανάθεμα σαν ενήλικας αν δεν μπορείς να δώσεις 40-60 ευρώ ανά μήνα ή δύο.Είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας για μένα.Δεν μου αρέσει το ξεζούμισμα πόσο μάλλον όταν το κοστολογείς λάθος.

Έχω switch , ps4 , PC κι θεωρώ λίγο ξεφτίλα αντί να παίζω στο switch μερικά παλιά διαμάντια να τα παίζω στο Cemu.Δώστα όπως η sony τα παλιά με 7-15 ευρώ.Το να πουλάει το botw όσο το mario της 25ετίας μου προκαλεί άσχημη εικόνα.

Υπάρχει λόγος που οι κονσόλες της Nintendo χακάρονται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία τους.Τα παιχνίδια είναι πανάκριβα και δεν πέφτουν οι τιμές.Ο κόσμος δεν πρόκειται να σταματήσει να αγοράζει αλλά κάποια στιγμή θα καταφύγει στο να τη χακάρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, RazielKvlt είπε

Υπάρχει λόγος που οι κονσόλες της Nintendo χακάρονται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία τους.Τα παιχνίδια είναι πανάκριβα και δεν πέφτουν οι τιμές.Ο κόσμος δεν πρόκειται να σταματήσει να αγοράζει αλλά κάποια στιγμή θα καταφύγει στο να τη χακάρει.

Ε ναι, είναι γνωστό άλλωστε οτι ο βαθμός δυσκολίας στο hacking μιας κονσόλας είναι ανάλογος του κόστους των retail παιχνιδιών της...

Όταν τα παιχνίδια είναι σταθερά πανάκριβα οι hackers καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια, ενω στο πχ. Xbox/PS4 το πάνε χαλαρά το hacking αφού τα παιχνίδια είναι φτηνότερα. Seems right...

Επεξ/σία από bad_freddy

Ο λόγος που πούλησα το Switch.Επαιξα κάποια αποκλειστικα που ήθελα  πολύ ,και μετά έλεγα να παίξω και κάποια άλλα αποκλειστικα.Αλλα λογο τν τιμών στα αποκλειστικα τς παιχνιδια, τελικά δν άντεξα και το έδωσα.Δν παλεύεται αυτό το πράγμα με τς τιμές τς.Και νιώθω κοροϊδία να πληρώνω 50ευρα για παιχνιδια που βγήκαν 15 ,και 20 χρόνια πριν.Οταν στο Xbox One X παίζω τζάμπα παιχνιδια που βγήκαν πριν 15 ,20 χρονια με το Backwards Combatibility, και αναβάθμισμενα κάποια.Ειδικα του Xbox Original (όσα υπάρχουν) είναι όλα αναβάθμισμενα και δν σε χρεώνει τίποτα .Και εδώ να δίνω 50 και 60 ευρώ για ένα παιχνίδι που είναι ένα port ουσιαστικά.

• Like 1

ρε παιδιά γιατί το βλέπετε ως άρμεγμα , επειδή ζούσαμε εμείς πριν 25 χρονια και το παίξαμε δεν έχουν το δικαίωμα  νέες γενιές να το δοκιμάσουν και να το απολαύσουν , και εφόσον N64 να το παίξουν δεν υπάρχει τους δίνετε η δυνατότητα μέσο του Switch , και όσο για τα 60 ευρώ υπάρχουν πολλά σκουπίδια εκεί έξω που κοστίζουν το ίδιο και πιο ακριβά , το συγκεκριμένο είναι παιχνιδάρα

• Like 1
  • Sad 1

12 λεπτά πριν, MTX είπε

ρε παιδιά γιατί το βλέπετε ως άρμεγμα , επειδή ζούσαμε εμείς πριν 25 χρονια και το παίξαμε δεν έχουν το δικαίωμα  νέες γενιές να το δοκιμάσουν και να το απολαύσουν , και εφόσον N64 να το παίξουν δεν υπάρχει τους δίνετε η δυνατότητα μέσο του Switch , και όσο για τα 60 ευρώ υπάρχουν πολλά σκουπίδια εκεί έξω που κοστίζουν το ίδιο και πιο ακριβά , το συγκεκριμένο είναι παιχνιδάρα

Εγώ δν έχω πρόβλημα να τα βγάλει,ας τα βγάλει ξανά.Το θέμα είναι να κάτσει να τα φτιάξει.Να τα κάνει ένα σωστό remasterer ,η καλύτερα να το κάνει ενα remake και να το δινει 40 ευρώ όπως θα βγει το Mafia 1,όπως βγήκε το Rachet Clank.Ετσι να το κάνει.Οχι όμως να μου βγάζει ίδιο σχεδόν παιχνιδι που ήταν που πριν 15,  20 χρόνια χωρίς καμία αλλαγή, και να το  πουλάει 60 ευρώ.Δηλαδη η Sony πχ άμα έβγαζε το Medievil όπως ήταν  το 98, πετούσε και ένα Rachet μαζι όπως ηταν το 2002.Τα έβγαζε τώρα στο Ps4 με εκείνα τα γραφικά χωρίς σχεδόν καμία αλλαγή και το πουλούσε 60 ευρώ θα έπεφτε γερό κράξιμο, και θα γελαγε ο κόσμος.

• Like 1

4 λεπτά πριν, luffy3131990 είπε

Εγώ δν έχω πρόβλημα να τα βγάλει,ας τα βγάλει ξανά.Το θέμα είναι να κάτσει να τα φτιάξει.Να τα κάνει ένα σωστό remasterer ,η καλύτερα να το κάνει ενα remake και να το δινει 40 ευρώ όπως θα βγει το Mafia 1,όπως βγήκε το Rachet Clank.Ετσι να το κάνει.Οχι όμως να μου βγάζει ίδιο σχεδόν παιχνιδι που ήταν που πριν 15,  20 χρόνια χωρίς καμία αλλαγή, και να το  πουλάει 60 ευρώ.Δηλαδη η Sony πχ άμα έβγαζε το Medievil όπως ήταν  το 98, πετούσε και ένα Rachet μαζι όπως ηταν το 2002.Τα έβγαζε τώρα στο Ps4 με εκείνα τα γραφικά χωρίς σχεδόν καμία αλλαγή και το πουλούσε 60 ευρώ θα έπεφτε γερό κράξιμο, και θα γελαγε ο κόσμος.

πρώτον δεν σε υποχρεώνει κανένας να το αγοράσεις είτε κάνει 10 είτε 60 , και δεύτερον τα παιχνίδια τις Nintendo δεν ποντάρουν στα γραφικά αλλα στο gameplay , άρα δεν θέλουν κανένα lifting  , υπάρχει κόσμος που του αρέσει έτσι όπως είναι αυτό δεν θέλετε να καταλάβετε , γιατί δεν κινούνται όλα γύρο από εμάς , ελπίζω να σε κάλυψα

• Like 1
  • Sad 1

3 ώρες πριν, Chocobo είπε

Διότι παλιώνει.Είναι σοβαρή ερώτηση αυτή τώρα ; Συμβαίνει με αμάξια , κινητά , pc και με πάρα πολλά άλλα προιόντα.Όσο παλιώνει κάτι χάνει αξία εκτός ειδικών περιπτώσεων.Τώρα αν εσύ θες να αγοράσεις το Nokia 3310 στην τιμή του Iphone 11 pro max εν έτη 2020 και σου φαίνεται λογικό πάω πάσο.

Μην πιάσω τώρα για το κόστος παραγωγής που μερικά games ξεπερνάνε παραγωγές hollywood.Όσο νεότερο τόσο πιθανότερο να έχει μεγαλύτερο κόστος παραγωγής που καλύπτεται απο την αρχική αυξημένη τιμή.

Όπως και να έχει δεν ασχολούμαι πια μαζί σου NickTG , μερικές απορίες σου είναι βλακώδεις και δεν ξέρω αν θες απλά κουβέντα ή τα έχεις χάσει απλά.6 χρόνια μετά ο πρώτος στη λίστα αγνόησης μου και όχι επειδή είχαμε κάποιο διαπληκτισμό.....εύγε

Βασικά Nokia 3310 αν το έβρισκες σφραγισμένο, θα το πλήρωνες σαν 10 iPhone 11 Pro Max. Η αξία χάνεται μέχρι ένα σημείο. Όταν η τεχνολογία στην οποία βασίζεται ένα προϊόν ανήκει στο πολύ μακρινό παρελθόν, η αξία αρχίζει και ανεβαίνει επικίνδυνα. (για σφραγισμένα παντα)

3 ώρες πριν, NickTG είπε

Αρκεί να περιμένει να το αγοράσει 1-2 χρόνια αφού έχει βγει να προλάβουν να κυκλοφορήσουν παιχνίδια και να πέσουν και οι τιμές. 

Από περιέργεια, πόσο έδωσες το Switch?

280 αν θυμάμαι καλα.Ηταν το πρώτο μοντέλο και το έδωσα Πασχα του 2019.

Το είχα περίπου 8 μηνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...