george1551 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Doubt είπε Το έχει κι αυτό το eshop και πιο φθηνό. https://www.e-shop.gr/hama-121946-polyprizo-6-theseon-individually-switchable-15m-black-p-PER.757555 αυτό ειναι με 45 μοίρες γωνία όχι 90 μοίρες που έχει του τίτλου 1
Doubt Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, george1551 είπε αυτό ειναι με 45 μοίρες γωνία όχι 90 μοίρες που έχει του τίτλου Έκανα παράθεση οπότε εκεί αναφερόμουν κι όχι στου τίτλου. Πιο μεγάλη διαφορά βασικά είναι η απόσταση ανάμεσα στις θέσεις.
AntiCambeR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Εχω αρκετά χρόνια 2 APC που τα είχα πάρει σε προσφορά πιο φθηνά απο Σκρούτζ: https://www.skroutz.gr/s/3088563/APC-PL5B-DE.html#reviews https://www.skroutz.gr/s/3088564/APC-PL8VT3-DE.html Αυτό του θέματος έχει τα θετικά οτι έχει ξεχωριστούς διακόπτες και μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα στις πρίζες, αλλιώς υπάρχουν φθηνά APC όπως αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω με 15.90€.Σίγουρα καλύτερο απο αυτά του ΣΜ. Βάζει τέτοια απλά άσπρα η μάνα μου στο πλυντήριο, δεν έχω δεί κάποιο πρόβλημα, η να λιώσει.
Salvation81 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Παντως αποτι βλεπω και τα APC 90 μοιρων εχουν πριζες.
Galaxy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 + Μια παραγγελιά και απο μένα , χρήσιμο για τροφοδοσίες και να μην έχεις το βάλε βγάλε με κίνδυνο να σου μείνει στο χέρι το τροφοδοτικό ^^
The_Judas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 και εγώ καλή εντύπωση έχω για τα προιόντα της hama. Σε ότι έχω πάρει από card reader, usb hubs κλπ ήταν πολύ μεγαλύτερης αντοχής σε σχέση με άλλα κινέζικα.
NewGascp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, kalmik είπε Όταν με 15,9 παίρνεις APC τι το συζητάμε; Είχα δύο πολύπριζα με προστασίες υπέρτασης σε δύο θέσεις με tv - sat - κλπ. Ένα Hamma και ένα APC. Σε διακοπή ΔΕΗ με προφανές spike στο ρεύμα και τα δύο πολύπριζα προστάτευσαν τις συσκευές μου με την διαφορά ότι μετά το κύκλωμα του APC κάηκε και αχρηστεύθηκε η προστασία του ενώ το Hamma δεν έπαθε τίποτε. Επανήλθε 100%. Μόνο Hama για μένα πλέον και εννοείται η παραγγελία έφυγε. Θα το βιδώσω πίσω από το έπιπλο της TV και θα κουμπώσω εκεί όλες τις μικροσυσκευες με τα τροφοδοτικά τους. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από NewGascp 2
Doubt Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Με βλέπω να παίρνω κι εγώ άλλο ένα όταν βγάλουν το μαύρο ξανά.
IcemanGr71 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Doubt είπε Με βλέπω να παίρνω κι εγώ άλλο ένα όταν βγάλουν το μαύρο ξανά. Για δες εδώ σε APC .... 14€... https://www.e-shop.gr/apc-pme5b-gr-essential-surgearrest-5-oulets-230v-black-p-PER.664553
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, NewGascp είπε Είχα δύο πολύπριζα με προστασίες υπέρτασης σε δύο θέσεις με tv - sat - κλπ. Ένα Hamma και ένα APC. Σε διακοπή ΔΕΗ με προφανές spike στο ρεύμα και τα δύο πολύπριζα προστάτευσαν τις συσκευές μου με την διαφορά ότι μετά το κύκλωμα του APC κάηκε και αχρηστεύθηκε η προστασία του ενώ το Hamma δεν έπαθε τίποτε. Επανήλθε 100%. Μόνο Hama για μένα πλέον και εννοείται η παραγγελία έφυγε. Θα το βιδώσω πίσω από το έπιπλο της TV και θα κουμπώσω εκεί όλες τις μικροσυσκευες με τα τροφοδοτικά τους. To apc έχει μια ασφάλεια μέσα βιδωμένη ; Πήρα και εγώ ένα λευκό ασορτί για κοτε μοντεμ . Thanks TS και καλά να πάθεις που έβαλες προσφορα
VasKag Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Ενα ακομα "κακο" ειναι οτι μετα απο καποιο καιρο χαλανε οι προστασιες για τις τρυπες. Δυσκολευεται να μπει το φις. Σε αρκετα με τετοιο, τα ανοιγω και τα βγαζω απο την αρχη.
helicoid Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @Doubt ακόμα δεν είδες τίποτα. Πέρσι έφταξα ένα thread για το αντιστοιχο μαύρο Hama που ήταν προσφορά στο Leroy Merlin. Μάντεψε τι άρχισαν οι ειδικοί να προτείνουν. Όχι, δεν σου χαλάω την έκπληξη, μπες και διάβασε, εδώ είναι. Λες και το κάνουν επίτηδες, ή έχουν μετοχές στην APC ή αδυνατούν να καταλάβουν την χρησιμότητα των ξεχωριστών διακοπτών. Επι του θέματος, έχω ήδη δυο κομμάτια από το μαύρο μοντέλο που έχει λοξές τις μπρίζες και καθόλου απόσταση μεταξύ τους. Ένα στο γραφείο για γρήγορα τεσταρίσματα, φορτίσεις κτλ και ένα κάτω από την tv για ψιψιψόνια που δεν χρειάζονται να παίρνουν ρεύμα 24/7 (retropie rpi, media player, εξωτερικός σκληρός). Απλά στο μαύρο αν έχεις τροφοδοτικά (power adapters) δεν μπορείς να το γεμίσεις, ουσιαστικά μέχρι τρία μπορείς να βάλεις. Έτσι όμως έχεις τους διακόπτες μπροστά όπως βλέπεις, στο άσπρο αν ήταν ξαπλωμένο όπως το έχω εγω θα έπρεπε να το έχω καμιά 10ρια πόντους από τον τοίχο για να έχω τους διακόπτες του προσβάσιμους μπροστά. Βασικά το άσπρο είναι πολύ καλό για να το κρεμάσεις στον τοίχο ή σε κανένα έπιπλο, δηλαδή να το έχεις όρθιο, και να κρέμονται προς τα κάτω καλώδια κτλ. Το μαύρο είναι καλύτερο για ξαπλωτό και τα κλασικά λεπτά διπολικά φις ή ακόμα και σούκο. Όχι τούβλα όμως. Επίσης επειδή μπήκα στο skroutz και είδα οτι πάνω πάνω έχει μια αρνητική κριτική που λέει οτι και με κλειστούς διακόπτες δίνει 9-10v σε κάθε μπρίζα, είναι ψέμα. Μόλις μέτρησα με πολύμετρο fluke όλες τις μπρίζες αυτού που έχω σε αυτό στο γραφείο, και δίνει από 1,2v μέχρι 1,6v και μέχρι 1,9v αν το διπλανό socket σε αυτό που μετράς είναι ανοιχτό. Επίσης ο από κάτω λέει οτι του κάηκαν τα λαμπάκια. Κανένα λαμπάκι δεν μου έχει καεί, και στο γραφείο το ένα socket το έχω ανοιχτό 24/7 (πέρα από τα master switches που είναι ανοιχτά 24/7). Ούτε λαμπάκια έχουν καεί, ούτε οι συσκευές μου, ούτε ο cthulhu ήρθε να μου φάει το μπιφτέκι. Κι επειδή σίγουρα κάποιος θα βρεθεί που θα πεί "α ζηλεύεις που δεν έχεις APC και τα λες αυτά", και APC 8άρι με προστασίες rj11/tv κτλ έχω στο pc, και philips 8άρι με προστασίες έχω στην tv. Αν θα προτιμούσα να είχε DPST διακόπτες και να έκοβε και φάση και ουδέτερο και να μην έδινε ούτε αυτό το 1,5v με κλειστό διακόπτη; Σίγουρα. Αν θα προτιμούσα να μην ζεσταινόταν το λαμπάκι του master switch τόσο; Σίγουρα. Αν θα προτιμούσα να είχε lifetime εγγύηση; Σίγουρα. Αν θα προτιμούσα να ήταν και APC; Σίγουρα. Αν κάνουν την δουλειά τους αξιόπιστα ένα χρόνο 24/7 μέχρι τώρα; Σίγουρα. Αν θα τα αντάλλαζα με ένα APC 5άρι με lifetime εγγύηση +50% τιμή χωρίς ξεχωριστούς διακόπτες; Σίγουρα όχι. Είναι σαν να λες οτι ψάχνεις αγροτικό αμάξι επειδή έχεις ανάγκη την καρότσα και ο άλλος να σου προτείνει ένα sedan. Βρε δε μπα να έχει και ABS και AC και θερμαινόμενα καθίσματα, ο άλλος την καρότσα θέλει. Ήμαρτον δηλαδή πια. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από helicoid 7 1
Looter Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, NewGascp είπε Είχα δύο πολύπριζα με προστασίες υπέρτασης σε δύο θέσεις με tv - sat - κλπ. Ένα Hamma και ένα APC. Σε διακοπή ΔΕΗ με προφανές spike στο ρεύμα και τα δύο πολύπριζα προστάτευσαν τις συσκευές μου με την διαφορά ότι μετά το κύκλωμα του APC κάηκε και αχρηστεύθηκε η προστασία του ενώ το Hamma δεν έπαθε τίποτε. Επανήλθε 100%. Μόνο Hama για μένα πλέον και εννοείται η παραγγελία έφυγε. Θα το βιδώσω πίσω από το έπιπλο της TV και θα κουμπώσω εκεί όλες τις μικροσυσκευες με τα τροφοδοτικά τους. Φίλε μην ξεχνάς ότι το APC έχει εγγύηση lifetime. Τη δουλειά του την έκανε και μπορείς να πας να το αντικαταστήσεις ΔΩΡΕΑΝ υπό εγγύηση. Προσωπικά σε πολύμπριζο όπως του τίτλου δε θα πήγαινα για μικροσυσκευές αξίας όπως φορτιστές κινητών , tablets , smartwatches , κλπ. Το θεωρώ πολύ φτηνιάρικο για να ρισκάρω συσκευές εκατοντάδων ευρώ. Για τέτοια χρήση έχω ένα καλό usb hub το οποίο είναι πάνω σε ένα καλό πολύμπριζο APC και έχω το κεφάλι μου ήσυχο ενώ μπορώ να το παίρνω μαζί μου σε ταξίδια. Μόνο για καμία λάμπα , φωτιστικό , κλπ θα το έπαιρνα αυτό του θέματος λόγω της ευκολίας του διακόπτη.
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Kαι κάνα speedport που του δινω 4-5 reset την ημέρα και δε θέλω βάλε-βγάλε να καεί ο μετασχηματιστης ... Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα