AntiCambeR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρήγγειλα πρίν 20 ώρες και μου ήρθε πρίν 45 λεπτά sms για παραλαβή απο το κατάστημα της Νίκαιας. Αν θυμάμαι σωστά, παραλαμβάνουν στο κατάστημα απο τις αποθήκες Παρασκευή και μετά Δευτέρα.Κάτι τέτοιο μου είχαν πεί στο κατάστημα της Νίκαιας. Πχ αν παραγγείλεις απο Δευτέρα μεσημέρι-απόγευμα και μετά θα παραλάβεις Παρασκευή το συντομότερο.Ισως με παραγγελία πρωί Δευτέρα να προλαβαίνουν για παράδοση μέσα στην ίδια μέρα. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από AntiCambeR
Doubt Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Αν θυμάμαι σωστά, παραλαμβάνουν στο κατάστημα απο τις αποθήκες Παρασκευή και μετά Δευτέρα.Κάτι τέτοιο μου είχαν πεί στο κατάστημα της Νίκαιας. Πχ αν παραγγείλεις απο Δευτέρα μεσημέρι-απόγευμα και μετά θα παραλάβεις Παρασκευή το συντομότερο.Ισως με παραγγελία πρωί Δευτέρα να προλαβαίνουν για παράδοση μέσα στην ίδια μέρα. Δεν το κατάλαβες σωστά. Εννοούσε πως δεν παραλαμβάνουν Σάββατο μάλλον, αν και γι'αυτό δεν είμαι βέβαιος. Τις υπόλοιπες μέρες και για ετοιμοπαράδοτα προϊόντα μπορεί να παραγγείλεις πρωί (νωρίς) και να παραλάβεις το ίδιο απόγευμα. 1
AntiCambeR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Doubt είπε Δεν το κατάλαβες σωστά. Εννοούσε πως δεν παραλαμβάνουν Σάββατο μάλλον, αν και γι'αυτό δεν είμαι βέβαιος. Τις υπόλοιπες μέρες και για ετοιμοπαράδοτα προϊόντα μπορεί να παραγγείλεις πρωί (νωρίς) και να παραλάβεις το ίδιο απόγευμα. Καλά για ετοιμοπαράδοτα ίσως, αλλά εγώ εννοούσα γι κάτι που πρέπει να έρθει απο τις αποθήκες.Δεν νομίζω να παραλαμβάνουν κάθε μέρα. Μόλις γύρισα, κανά εικοσάλεπτο δρόμος ήταν συν άλλα 5' που περίμενα να πάρω σειρά, είχε 2-3 άτομα.Πρίν φύγω ρώτησα για το χρώμα, αν έχουν εγγύηση κατασκευαστή για 2 χρόνια και τσέκαρα τους σειριακούς αριθμούς στην απόδειξη και στα κουτιά.Και τα δύο manual τα είχαν βάλει στο 1 κουτί, αυτό το είδα σπίτι. Πίσω στην ετικέτα γράφουν Germany.Χώρα κατασκευής η προδιαγραφές;Δεν ξέρω. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από AntiCambeR
Doubt Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Καλά για ετοιμοπαράδοτα ίσως, αλλά εγώ εννοούσα γι κάτι που πρέπει να έρθει απο τις αποθήκες.Δεν νομίζω να παραλαμβάνουν κάθε μέρα. Κάθε μέρα παραλαμβάνουν, οι αποθήκες είναι στο Μενίδι κι έχουν κάθε μέρα δρομολόγιο, μεσημβρινή ώρα. Τσεκαρισμένο.
JIMBOAthens Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 9 minutes ago, red7genius said: Ξανά σε προσφορά το μαύρο. Από την Κυριακή.... On 27/09/2020 at 10:05, Doubt said: Πήρε σειρά το μαύρο. https://www.e-shop.gr/hama-137259-polyprizo-6-theseon-xl-prostasia-apo-tin-ypertasi-individually-switchable-14m-black-p-PER.757542 Για μια βδομάδα.
red7genius Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Είχε εξαντληθεί κάποια στιγμη γι αυτό το έβαλα.
Salvation81 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Παραγγειλα αλλα λενε κατοπην παραλαβης οποτε τα ακυρωσα και πηρα 2 8αρια απο τα LIDL με 8 και κατι ευρω το καθενα.
Doubt Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Ξανά σε προσφορά το λευκό, για μια βδομάδα. https://www.e-shop.gr/hama-137239-6-1-polyprizo-6-theseon-xl-individually-switchable-14m-white-p-PER.757708 1
VasKag Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Κάπως σχετικό με το θέμα. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως λέγεται το κατσαβίδι που χρειάζεται για να ξεβιδωθει το πολυπριζο αυτό? Όσοι το έχουν ξέρουν για τι βίδα μιλάω.
VasKag Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δεν είναι torx. Είναι σαν το ελληνικό "π" περίπου.
Doubt Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Το έχω αλλά οι βίδες δεν ξέρω πως λέγονται. Το εργαλείο θα πρέπει να είναι κάπως έτσι. 1
VasKag Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Doubt είπε Το έχω αλλά οι βίδες δεν ξέρω πως λέγονται. Το εργαλείο θα πρέπει να είναι κάπως έτσι. Ναι αυτο ειναι. Οι βιδες δε με νοιαζει πως λεγονται. το κατσαβιδι ή η μυτη θελω. Για να το ψαξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα