leonhonda Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα Αγόρασα στις 21/08 το κινητό Xiaomi Redmi Note 9 απο κατάστημα του skroutz στο όποιο αναγράφει καθαρότατα στα χαρακτηριστικά του οτι έχει NFC.Σήμερα προσπάθησα να το ενεργοποιήσω μάταια αφού δεν υπήρχε πουθενά αυτή η επιλογή.Μετά απο ψάξιμο στο ιντερνετ είδα οτι το συγκεκριμένο κινητό βγαίνει σε 2 εκδόσεις όπου μονό στην μια εξ αυτών έχει αυτή τη δυνατότητα και φυσικά οχι στο δικό μου.Με δεδομένο το γεγονός οτι έχουν περάσει 2 βδομάδες απο την αγορά και οτι το λάθος είναι καθαρά του καταστήματος στο οποίο αναγράφεται οτι εχει NFC τι πιστεύετε οτι θα έπρεπε να κάνω?Εχω την δυνατότητα να ζητήσω αντικατάσταση η δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση?Ευχαριστώ πολύ
Μακιαβέλλι Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Βγάλε screenshot την αγορά σου (αν κάπως γίνεται να φαίνεται ο κωδικός προϊόντος βοηθάει) και ακόμα ένα screenshot την σελίδα με τα χαρακτηριστικά από το site του καταστήματος. Αυτά για να μην γίνει η διόρθωση και σε βγάλουν τρελό. Μετά επικοινώνησε μαζί τους και πες τους τι παίζει. Εννοείται πως ζητάς αντικατάσταση και τη δικαιούσαι. Αν σου κάνουν νερά, καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή.
leonhonda Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 42 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Βγάλε screenshot την αγορά σου (αν κάπως γίνεται να φαίνεται ο κωδικός προϊόντος βοηθάει) και ακόμα ένα screenshot την σελίδα με τα χαρακτηριστικά από το site του καταστήματος. Αυτά για να μην γίνει η διόρθωση και σε βγάλουν τρελό. Μετά επικοινώνησε μαζί τους και πες τους τι παίζει. Εννοείται πως ζητάς αντικατάσταση και τη δικαιούσαι. Αν σου κάνουν νερά, καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Σε ευχαριστώ πολύ.Θα δοκιμάσω αύριο να πάρω τηλέφωνο να δω τι θα μου πουν και βλέπουμε.Ακόμη πάντως στην σελίδα τους υπάρχει με τα ίδια χαρακτηριστικά Τώρα διάβασα αυτό.Μάλλον δεν έχω ελπίδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα