Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Μετα απο χρονια σε intel 4670k άλλαξα  μητρική  και πήγα σε rizen 3600 αλλα δεν μπαίνει η ψηκτρα μου σε am4 socket. 

Ψάχνω  να βρω am4 kit για την enermax t40 bt και δεν βρίσκω  κατι. 

Γνωρίζει  καποιος κατι που να ταιριάζει η καμία  πατέντα  γιατι μεχρι και tire up σκέφτηκα  να βάλω 😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimimaka είπε

Καλησπέρα. 

Μετα απο χρονια σε intel 4670k άλλαξα  μητρική  και πήγα σε rizen 3600 αλλα δεν μπαίνει η ψηκτρα μου σε am4 socket. 

Ψάχνω  να βρω am4 kit για την enermax t40 bt και δεν βρίσκω  κατι. 

Γνωρίζει  καποιος κατι που να ταιριάζει η καμία  πατέντα  γιατι μεχρι και tire up σκέφτηκα  να βάλω 😂

Δεν  υπάρχει το am4 back plate που χρειάζεσαι ,οι τρύπες είναι διαφορετικές στο am3 οπότε πρέπει να αφαιρεθούν από το back plate οι τρύπες για am3 για να την βάλεις σε am4 m/b ,είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ,μόνο που δεν ξέρω αν είναι εφικτό και τα πόσο θα κρατάει την ψύκτρα σωστά χωρίς να λυγίζει η m/b δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις,άλλος τρόπος είναι να βρεις το μεταλλικό clip από άλλη ψύκτρα που κουμπώνει κατευθείαν στα πλαστικά am4 της m/b (δες φώτο)

tQ5ray4.jpg

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε

Δεν  υπάρχει το am4 back plate που χρειάζεσαι ,οι τρύπες είναι διαφορετικές στο am3 οπότε πρέπει να αφαιρεθούν από το back plate οι τρύπες για am3 για να την βάλεις σε am4 m/b ,είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ,μόνο που δεν ξέρω αν είναι εφικτό και τα πόσο θα κρατάει την ψύκτρα σωστά χωρίς να λυγίζει η m/b δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις,άλλος τρόπος είναι να βρεις το μεταλλικό clip από άλλη ψύκτρα που κουμπώνει κατευθείαν στα πλαστικά am4 της m/b (δες φώτο)

tQ5ray4.jpg

back plate εχω ήρθε μαζί με τη μητρική το θέμα είναι ότι δεν φτάνουν τα επάνω να τα βιδώσω μέσα είναι πιο ελάχιστα μικρά..  αυτά που είναι στη φώτο

ETS-T40-04b.jpg

9 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Δυστυχώς, αλλά σύμφωνα με την Wikipedia:

Σχόλιο 2020-09-06 003321.jpg

Αλλά και σύμφωνα με την Enermax: (AM4 only -TBA/-BKA)

και απο ότι είδα δεν βγάζουν πλέον am4 για παλιού τύπου ψήκτρας

..βρήκα ένα κιτ απο noctua που το δινει για αναβάθμιση. ίσως να ταιριάζει θα μιλήσω με το κατάστημα απο δεύτερα και θα δούμε.

Δημοσ.

Δεν ταιριάζουν γιατί είναι για am3 ,οι τρύπες σε am3 είναι διαφορετικές σε σχέση με am4.Εννοούσα ότι δεν υπάρχει am4 back plate αυτό που έχεις εσύ είναι για am3/775/115x/2011.

Δημοσ.

ναι κατάλαβα τι εννοείς..

Η μητρική έχει backplate δικό της που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω απλά είναι πιο μικρά τα υπόλοιπα ώστε να μπορέσω να το βιδώσω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρε μια νεα αεροψυκτρα ή υδροψυξη να κανεις σωστα τη δουλεια σου και ασε τις modιες, πριν κανεις καμια ανεπανορθωτη ζημια

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...