Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρσα απο Gearbest το εν λόγω κουδούνι με κάμερα. Μόνο που μου ήρθε στην κινέζικη version. Προσπαθώ να συνδέσω την κεντρική μονάδα με το WiFi του σπιτιού μου, αλλά αδύνατο. Υπάρχει ενα στάδιο στην όλη διαδικασία που πλησιάζεις κοντά το κινητό τηλέφωνο και παράγεις εναν υπέρηχο, τον οποίο πρεπει κανονικά να αναγνωρίσει η μονάδα και να σου επιστρέψε ενα Beep. Στο σημείο αυτό δεν έρχεται ποτέ ο ήχος αυτός, ενώ ακούγεται από το ηχείο της μονάδας κάτι στα κινέζικα. Εχω επαναλάβει πολλές φορές τη διαδικασία αυτή αλλα δεν έχω καταφέρει τίποτα. Παρα μόνο εμφανίζεται ενα μηνυμα στην επόμενη οθόνη.

Αν το έχει κάποιος μπορεί να βοηθήσει; Φταίει οτι είναι η κινεζικη εκδοση και για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζεται; Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

https://www.gearbest.com/refurbished-product/pp_009170587059.html?wid=1349303

1598971244061[1069].jpg

Δημοσ.

Χωρις να ξερω αλλα μηπως πρεπει να προσπαθησεις με αλλη συσκευη τηλεφωνου να αναπαραγεις τον υπερηχο;ισως η δικια σου να μην το αναπαραγαγει σωστα...μια ιδεα ριχνω στο τραπεζι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουμε την ιδια εκδοση του App.
Σου εξηγησα τα βηματα και επειδη την εκανα unpair και ξαναpair με 2 διαφορετικα κινητα δουλεψε κανονικα με τον ηχο.
Η καλυτερη λυση ειναι να δοκιμασεις με ενα αλλο κινητο αφου επαιξες με διαφορετικες αποστασεις κλπ.
Κοιτα τα δικαιωματα της εφαρμογης ο ηχος ερχεται απο το κινητο και δεν ειναι υπeρηχος απλα κρυπτογραφημενος ο κωδικος του Wifi σου απο το ηχειο.

Επεξ/σία από Sotosgl
Δημοσ.
Στις 5/9/2020 στις 9:12 ΜΜ, Kypselaki είπε

Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρσα απο Gearbest το εν λόγω κουδούνι με κάμερα. Μόνο που μου ήρθε στην κινέζικη version. Προσπαθώ να συνδέσω την κεντρική μονάδα με το WiFi του σπιτιού μου, αλλά αδύνατο. Υπάρχει ενα στάδιο στην όλη διαδικασία που πλησιάζεις κοντά το κινητό τηλέφωνο και παράγεις εναν υπέρηχο, τον οποίο πρεπει κανονικά να αναγνωρίσει η μονάδα και να σου επιστρέψε ενα Beep. Στο σημείο αυτό δεν έρχεται ποτέ ο ήχος αυτός, ενώ ακούγεται από το ηχείο της μονάδας κάτι στα κινέζικα. Εχω επαναλάβει πολλές φορές τη διαδικασία αυτή αλλα δεν έχω καταφέρει τίποτα. Παρα μόνο εμφανίζεται ενα μηνυμα στην επόμενη οθόνη.

Αν το έχει κάποιος μπορεί να βοηθήσει; Φταίει οτι είναι η κινεζικη εκδοση και για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζεται; Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

https://www.gearbest.com/refurbished-product/pp_009170587059.html?wid=1349303

1598971244061[1069].jpg

Αν έχει επιλογή server στην εφαρμογή επελεξε Κίνα και ξανά προσπάθησε 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Sotosgl είπε

Εχουμε την ιδια εκδοση του App.
Σου εξηγησα τα βηματα και επειδη την εκανα unpair και ξαναpair με 2 διαφορετικα κινητα δουλεψε κανονικα με τον ηχο.
Η καλυτερη λυση ειναι να δοκιμασεις με ενα αλλο κινητο αφου επαιξες με διαφορετικες αποστασεις κλπ.
Κοιτα τα δικαιωματα της εφαρμογης ο ηχος ερχεται απο το κινητο και δεν ειναι υπeρηχος απλα κρυπτογραφημενος ο κωδικος του Wifi σου απο το ηχειο.

Σωτήρη ίσως να μη φταίει ρε φιλε η εκδοση του app αλλα το οτι μου ηρθε κινεζικη εκδοση. Οι οδηγιες, τα παντα ειναι στα κινέζικα. Δεν ξερω...
Θα δοκιμάσω με άλλη συσκευη, τι να πω...

9 ώρες πριν, kallonos είπε

Αν έχει επιλογή server στην εφαρμογή επελεξε Κίνα και ξανά προσπάθησε 

Δεν έχει φίλε μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...