Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα ομάδα Σήμερα αγόρασα τα ηχεία logitech z313 Τα συνδέω όλα κανονικά καθώς τα προηγούμενα φάνηκαν πως άρχισαν να παραδίδουν πνεύμα Και ενώ τα συνδεσα κανονικά το subwoofer μικροφωνιαζε έκανε μόνο ένα βουητό δλδ όσο και να ανεβοκατέβαζα την ένταση Και τα ηχειακια δεν έβγαζαν ήχο καμία λύση στο τι φταίει;
Sakiz105 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 έλενξε αν στο pc έχεις επιλέξη την σωστή κάρτα/έξοδο από τον πίνακα audio
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Με 3.5 jack το συνδεσα το wooferακι συνδέεται με ξεχωριστό καλώδιο από κάτω το 3.5αρη το συνδεσα στην πράσινη υποδοχή από πίσω και είχε την επιλογή ακουστικά και έξοδος μπροστινού ηχείου
Nik1239 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, 'Μιχαλης Γ' είπε Με 3.5 jack το συνδεσα το wooferακι συνδέεται με ξεχωριστό καλώδιο από κάτω το 3.5αρη το συνδεσα στην πράσινη υποδοχή από πίσω και είχε την επιλογή ακουστικά και έξοδος μπροστινού ηχείου Μην ασχολησε πήγαινε τα πίσω ως ελλατωμματικα και αν μπορείς πάρε αλλά ή πάρε τα ίδια και δοκίμασε αν γίνεται το ίδιο φταίει η θύρα Δοκίμασε να συνδέσεις κάποια ακουστικά ή άλλα ηχεία στον υπολογιστή ή στην οθόνη και δες αν δουλεύουν
Sakiz105 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 αν είναι σαν τα δικά μου (ζ333) τότε έχουν μόνο ένα 3.5 jack που συνδέεις στο pc και συνδέεις τα δυο ηχεία στην output του subwoofer. Αν το έκανες αυτό δοκίμασε και στην μπροστινή έξοδο του pc και στην πίσω Αν ακόμα δεν έχεις ήχο, πήγαινέ τα πίσω
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Μην ασχολησε πήγαινε τα πίσω ως ελλατωμματικα και αν μπορείς πάρε αλλά ή πάρε τα ίδια και δοκίμασε αν γίνεται το ίδιο φταίει η θύρα Δοκίμασε να συνδέσεις κάποια ακουστικά ή άλλα ηχεία στον υπολογιστή ή στην οθόνη και δες αν δουλεύουν Το αστείο είναι πως τώρα παλιά ηχεία λειτουργούν κανονικά 23 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε αν είναι σαν τα δικά μου (ζ333) τότε έχουν μόνο ένα 3.5 jack που συνδέεις στο pc και συνδέεις τα δυο ηχεία στην output του subwoofer. Αν το έκανες αυτό δοκίμασε και στην μπροστινή έξοδο του pc και στην πίσω Αν ακόμα δεν έχεις ήχο, πήγαινέ τα πίσω Τα ηχεία έχουν ξεχωριστό 3.5 jack και στο subwoofer συνδέω ένα πράσινο καλώδιο μόνο
Sakiz105 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 αυτό γράφω.. δεν είναι ξεχωριστό jack για το pc αυτό.. https://www.logitech.com/assets/47083/4/speaker-system-z313.pdf
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, Sakiz105 είπε αυτό γράφω.. δεν είναι ξεχωριστό jack για το pc αυτό.. https://www.logitech.com/assets/47083/4/speaker-system-z313.pdf Μόλις έρθουν τα ηχεία από το service στα public θα σε στείλω pm να δούμε εάν δεν λειτουργούν πάλι τι παίζει 19 ώρες πριν, Nik1239 είπε Μην ασχολησε πήγαινε τα πίσω ως ελλατωμματικα και αν μπορείς πάρε αλλά ή πάρε τα ίδια και δοκίμασε αν γίνεται το ίδιο φταίει η θύρα Δοκίμασε να συνδέσεις κάποια ακουστικά ή άλλα ηχεία στον υπολογιστή ή στην οθόνη και δες αν δουλεύουν Συνδεσα τα παλιά μου ηχεία και λειτουργούσαν πάλι κανονικά εκείνα ήταν ηχεία 2.0 ενώ αυτά που πήρα 2.1 τώρα τα επέστρεψα πίσω στο public στο service και τους εξήγησα πως δεν λειτουργούσαν και παραξενεύτηκε το παιδί εκεί στο service τώρα την Τρίτη θα μαθω
Nik1239 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, 'Μιχαλης Γ' είπε Μόλις έρθουν τα ηχεία από το service στα public θα σε στείλω pm να δούμε εάν δεν λειτουργούν πάλι τι παίζει Συνδεσα τα παλιά μου ηχεία και λειτουργούσαν πάλι κανονικά εκείνα ήταν ηχεία 2.0 ενώ αυτά που πήρα 2.1 τώρα τα επέστρεψα πίσω στο public στο service και τους εξήγησα πως δεν λειτουργούσαν και παραξενεύτηκε το παιδί εκεί στο service τώρα την Τρίτη θα μαθω Καλή τύχη με το service του public εγώ θα ζητούσα επιστροφή χρημάτων λόγο doa Λογικά θα πάνε τα ηχεία στην επιστήμη αντιπροσωπεία για service που μάλλον είναι η Logitech οπότε no ηχεία για πολυ καιρό Δεν ξέρω αν ειναι σίγουρο αυτό που σου είπα απλά έτσι έγινε σε εμένα σε μια περίπτωση που γράφω παρακάτω "Offtopic" Εδώ και έναν μήνα έχω ένα xbox one controller όπου έφυγε ένα ελατήριο από μέσα και τους το πήγα στο service και ακόμα να έρθει που για κάποιον που γνωρίζει είναι 10λεπτα δουλειά
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Καλή τύχη με το service του public εγώ θα ζητούσα επιστροφή χρημάτων λόγο doa Λογικά θα πάνε τα ηχεία στην επιστήμη αντιπροσωπεία για service που μάλλον είναι η Logitech οπότε no ηχεία για πολυ καιρό Δεν ξέρω αν ειναι σίγουρο αυτό που σου είπα απλά έτσι έγινε σε εμένα σε μια περίπτωση που γράφω παρακάτω "Offtopic" Εδώ και έναν μήνα έχω ένα xbox one controller όπου έφυγε ένα ελατήριο από μέσα και τους το πήγα στο service και ακόμα να έρθει που για κάποιον που γνωρίζει είναι 10λεπτα δουλειά Μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων λες;Και.το doa τι είναι ;;(ναι άσχετος)😂
Nik1239 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, 'Μιχαλης Γ' είπε Μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων λες;Και.το doa τι είναι ;;(ναι άσχετος)😂 DOA = Dead On Arrival Άμεση αντικατάσταση τις πρώτες 7 μέρες που έχεις το προϊόν για επιστροφή χρημάτων δεν είμαι σίγουρος μπορείς να κάνεις μια ερώτηση/απετηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα