Soulson Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, AtiX είπε Άρα και εγώ με το Samsung A40 αλλά και τα περισσότερα μέλη εδώ μέσα δεν έχουμε καμία ιδέα τεχνολογικά...? Βλέπεις που πρώτον δεν είναι 150 αλλά καμία 10άρια, από τα οποία ένα δύο είναι άξια αναφοράς και δεύτερον από πότε όλες οι συσκευές android κάνουν αυτά που γράφεις? Είναι σαν να σου γράφω εγώ γουστάρω μόνο επεξεργαστή Α13 και άρα όλοι οι άλλοι είναι για πέταμα... Με συγχωρείς αλλά σε αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις Samsung φίλε μου. Τσάμπα τα λεφτά σου.
AtiX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Soulson είπε Με συγχωρείς αλλά σε αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις Samsung φίλε μου. Τσάμπα τα λεφτά σου. Δεν κατάλαβα... μπορείς να γίνεις λίγο πιο επεξηγηματικό?
stafaf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Tomyb είπε Εκτος και αν υποστηριζεις οτι στα 200€ βρισκεις καλυτερα screen on times οποτε I rest my case. Καθόμαστε και ασχολούμαστε με φίλους εδώ μέσα που έχουν xiaomi των 200€ και ντε και καλά πρέπει να μας πείσουν για την χρησιμότητα του infrared και του... ραδιοφώνου λες και έχουμε πρόβατα και δε θα πιάνει δίκτυο σε κάνα λόγγο ξέρω'γω. Να το χαίρονται, μια χαρά κινητά είναι αλλά αυτός και άλλοι 3-4 βρίσκονται σε λάθος post και συνεχώς σπαμάρουν. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από stafaf 5 1
Soulson Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Δεν κατάλαβα... μπορείς να γίνεις λίγο πιο επεξηγηματικό? Ψάξε τι παίρνεις στα λεφτά του Α40. Αφού γνωρίζεις όπως είπες. Δεν χρειάζεται να κάνω παραπάνω εξήγηση. Γενικά όμως Samsung δεν παίρνεις κάτι άλλο πέραν ναυαρχίδας.
stafaf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Soulson είπε Γενικά όμως Samsung δεν παίρνεις κάτι άλλο πέραν ναυαρχίδας. Μήπως είσαι λίγο απόλυτος ρε 'σύ? Δεν είχα ποτέ samsung αλλά ένα Α71 ας πούμε μοιάζει με τίμια επιλογή.
AtiX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Soulson είπε Ψάξε τι παίρνεις στα λεφτά του Α40. Αφού γνωρίζεις όπως είπες. Δεν χρειάζεται να κάνω παραπάνω εξήγηση. Γενικά όμως Samsung δεν παίρνεις κάτι άλλο πέραν ναυαρχίδας. Αααα ότι πιάστηκα κότσος λες... Το ότι εγώ μπορεί να θέλω κινητό με μικρές διαστάσεις και να μπορώ να το χειρίζομαι όσο το δυνατόν με το ένα χέρι δεν μετράει εεεε??? Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από AtiX 2
stafaf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, AtiX είπε Αααα ότι πιάστηκα κότσος λες... Το ότι εγώ μπορεί να θέλω κινητό με μικρές διαστάσεις και να μπορώ να το χειρίζομαι όσο το δυνατόν με το ένα χέρι δεν μετράει εεεε??? "Είσαι κορόιδο". Το έμαθες από το insomnia. Ρε τί θα διαβάσουμε ακόμη εδώ μέσα. 1
markos9 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, stafaf είπε "Είσαι κορόιδο". Το έμαθες από το insomnia. Ρε τί θα διαβάσουμε ακόμη εδώ μέσα. Αλήθειά τώρα; ρωτάς κάτι τέτοιο; Περίμενε την παρουσίαση. Εκεί να δεις τι θα διαβάσουμε, τα καλύτερα τα κρατάν για εκεί.
mp123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, adi32 είπε Θα σου πω μερικά που μου είναι απαραίτητα Θελω να εχει μπαταρια που σε 2 μερες να εχει SOT 9-10 ωρες Θελω 2 καρτες sim θελω να μπορω να βαλω οση μνημη θελω με sd card ωστε να σωζω τα αρχεια και να μπορω να τα μεταφερω αμεσα και απλα θελω να εχει ραδιοφωνο σε περιοχες που δεν υπαρχει internet ή δε θελω να χρεωνομαι θελω να χειριζομαι ολες τις συσκευες του σπιτιου του με το κινητο αντι για 10 τηλεκοντρόλ θελω Notification led θελω χωριστή υποδοχή ακουστικών Θέλω να μπορώ να αλλάξω Rom Θέλω να μπορώ να το κάνω root θελω να χρησιμοποιω οποιο software θελω χωρις απαγορευσεις Να ανοίγω acestrean links Να έχω kodi, popcorn κλπ. Να ανοίγω m3u playlists θελω να παραμετροποιω το κινητο οπως μου αρεσει κι οχι οπως αρεσει του κατασκευαστη, να αλλάζω θέματα εικονίδια κλπ Αν δεν μου αρέσει η κάμερα του να μπορώ να βαλω άλλη πχ gcam Θέλω να αλλάζω launcher Να κάνω κλώνους εφαρμογών Να συνεργάζεται με hardware smart watch καλώδια κλπ άλλων κατασκευαστων Γενικα δε θελω να υπολειπεται σε δυνατοτητες ενω πρεπει να πληρωσω 5 πλασια λεφτα με κινδυνο ανα πασα στιγμη να μου το κλεψουν ή να σπασει Αν αυτά μπορεί να μου τα δώσει κι ένα iPhone έστω και με 400€ θα κάνω την υπέρβαση ώστε να απολαύσω την πιο ομαλή λειτουργία Να σου πω την αλήθεια Εγω που από το s9 plus και το note 9 πήγα σε iPhone 11 δεν μου λείπουν καθόλου. Απεναντίας πολυ καλύτερα είναι η απλότητα των iPhone.
Soulson Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, AtiX είπε Αααα ότι πιάστηκα κότσος λες... Το ότι εγώ μπορεί να θέλω κινητό με μικρές διαστάσεις και να μπορώ να το χειρίζομαι όσο το δυνατόν με το ένα χέρι δεν μετράει εεεε??? Μπορείς να πάρεις άλλο μικρό. Μίλησα εγώ για μέγεθος; βρε πάτε καλά εδώ μέσα; 🤭
efkar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ,. ..... Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από efkar
Soulson Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, stafaf είπε Μήπως είσαι λίγο απόλυτος ρε 'σύ? Δεν είχα ποτέ samsung αλλά ένα Α71 ας πούμε μοιάζει με τίμια επιλογή. Γενικά είναι τίμια βάζοντας μπροστά το όνομα Samsung. Αν δεν σε πειράζουν τα ονόματα υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Στο λέω σαν χρήστης Samsung Note 10 plus. Αλλά δεν θα υποστηρίξω τα Samsung επειδή έχω. Δεν είναι όλα ποιοτικά. 1
AtiX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Soulson είπε Μπορείς να πάρεις άλλο μικρό. Μίλησα εγώ για μέγεθος; βρε πάτε καλά εδώ μέσα; 🤭 Το ποιος πάει καλά ή όχι φαίνεται από αυτά που γράφει ο κάθε ένας μας... Εντέλει με πιάσανε κότσο με το Α40 ή υπάρχει καλύτερη επιλογή σε αυτές τις διαστάσεις και τις τιμές...??? Και τελικά πόσο άσχετος είμαι στα κινητά για εσένα? Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από AtiX
efkar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Soulson είπε Γενικά όμως Samsung δεν παίρνεις κάτι άλλο πέραν ναυαρχίδας. Ναι την είδαμε την σαμσουγκ ποσό σέβεται το προϊόν της και τους πελάτες της. Που μου πουλάει την ναυαρχίδα της με δυο ξεχωριστούς επεξεργαστές. Άρα δυο διάφορετικα κινητά. δεν αξίζει η σαμσουγκ μετά από αυτό 1
Soulson Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, AtiX είπε Το ποιος πάει καλά ή όχι φαίνεται από αυτά που γράφει ο κάθε ένας μας... Εντέλει με πιάσανε κότσο με το Α40 ή υπάρχει καλύτερη επιλογή σε αυτές τις διαστάσεις και τις τιμές...??? Ναι υπάρχει. Δικαίωμα σου τι πήρες. Δεν είναι εκεί το θέμα μας. Συζητάμε τι υπάρχει απλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα