Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερωτηση...έχω ενα παλιό pc και θέλω να το κάνω μια μικρή αναβάθμιση για να παίζει μόνο gta και τίποτα αλλο (μόνο το discord θα είναι ανοιχτό μπορεί και κανενα τραγούδι σε YouTube) υπάρχει κάποια οικονομική λύση γιατί έχω και δεύτερο pc τούμπανο και δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά(αυτό θέλω να το φτιάξω για να παίζει ο αδερφός μου gta ) τα πράγματα που έχει πάνω το pc είναι τα εξής :

Intel Core 2 Q6600 @ 2.40GHz

NVIDIA GeForce 9600 GT

Ram 4gb 

ΥΓ άμα αλλάξω μόνο κάρτα γραφικών για αρχή με την  MSI Radeon RX 570 8GB Armor OC και στο μέλλον πάρω μητρική επεξεργαστή και ραμ θα μπορέσει να τρέξει με αυτα... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια κάρτα αμα βάλεις, και ούτε καν rx 570, μια χαρά θα παίζει.

Ειδικά αν δεν έχει τρελές απαιτήσεις σε γραφικα και fps και τέτοια, δεν θα έχει κανένα θέμα

πχ

Επεξ/σία από ZELOMOTH
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Η μητρική ποια είναι;

Πόσα € διαθέτετε;

Μητρική είναι παλιά ούτε θυμάμαι lga755 socet είναι οπότε θα πάει για αλλαγή μαζί με επεξεργαστή...για κάρτα γραφικών διαθέτω έως 150 ευρώ 

35 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Μια κάρτα αμα βάλεις, και ούτε καν rx 570, μια χαρά θα παίζει.

Ειδικά αν δεν έχει τρελές απαιτήσεις σε γραφικα και fps και τέτοια, δεν θα έχει κανένα θέμα

πχ

Να παίζει λίγο αξιοπρεπές θέλω όχι ultra γραφικά αλλά άμα γίνετε meduim προς high θα είναι μια χαρά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή δε θέλετε να αναβαθμίσετε το υπάρχων σύστημα, θέλετε να στήσετε καινούριο;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην ουσία απο την μια θέλει να παίζει μόνο gta υποθέτοντας οτι μιλάει για το τελευταίο , το 5 δηλαδή, αλλά από την άλλη λέει οτι θα το αναβαθμίσει ολο σιγα σιγα μάλλον μη πιστευοντας οτι θα παίξει με τον q6600 που εχει τώρα.

Απάντησα ήδη φίλε μου οτι αν θες μόνο gta θα παίξει μόνο με αλλαγή κάρτας γραφικών. Απο κει και πέρα ο,τι άλλο κι αν αλλάξεις, απλά θα είναι ακόμα καλύτερα

Δες και στο youtube βιντεακια να καταλάβεις καλύτερα οπως αυτό που σου έβαλα ήδη.

Επεξ/σία από ZELOMOTH
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Στην ουσία απο την μια θέλει να παίζει μόνο gta υποθέτοντας οτι μιλάει για το τελευταίο , το 5 δηλαδή, αλλά από την άλλη λέει οτι θα το αναβαθμίσει ολο σιγα σιγα μάλλον μη πιστευοντας οτι θα παίξει με τον q6600 που εχει τώρα.

Απάντησα ήδη φίλε μου οτι αν θες μόνο gta θα παίξει μόνο με αλλαγή κάρτας γραφικών. Απο κει και πέρα ο,τι άλλο κι αν αλλάξεις, απλά θα είναι ακόμα καλύτερα

Δες και στο youtube βιντεακια να καταλάβεις καλύτερα οπως αυτό που σου έβαλα ήδη.

Αυτό ακριβός αν με αυτά που έχω με καινούρια κάρτα γραφικών παίξει το gta και τρέχει και το FiveM τότε μετά από λίγο καιρό θα πάρω μια φθηνή μητρική και έναν ryzen γύρο στα 120 ευρώ και με 16 gb ram θα είναι υπέρ αρκετό !

44 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Δηλαδή δε θέλετε να αναβαθμίσετε το υπάρχων σύστημα, θέλετε να στήσετε καινούριο;

Άμα με το υπάρχον και με μια κάρτα γραφικών παίζει το gta θα το αναβαθμησω σιγά σιγά μετά 

Επεξ/σία από crok
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τότε εντάξη!

Πάντως πάνω από μεταχειρισμένη GTX 660/ 750Ti ~50ε ή καινούρια RX 560 θα έχει bottleneck ο τωρινός επεξεργαστής, εκτός αν σκέφτεστε να πάρετε μία κάρτα ικανή και για το μετέπειτα σύστημα. Σε αυτή τη περίπτωση καλύτερες επιλογές είναι αυτές με 10-20ε παραπάνω από αυτό που υπολογίζετε (170ε).

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Τότε εντάξη!

Πάντως πάνω από μεταχειρισμένη GTX 660/ 750Ti ~50ε ή καινούρια RX 560 θα έχει bottleneck ο τωρινός επεξεργαστής, εκτός αν σκέφτεστε να πάρετε μία κάρτα ικανή και για το μετέπειτα σύστημα. Σε αυτή τη περίπτωση καλύτερες επιλογές είναι αυτές με 10-20ε παραπάνω από αυτό που υπολογίζετε (170ε).

Κατάλαβα φίλε μου μάλλον θα πάω στην δεύτερη επιλογή που είπες και ας έχει bottleneck !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, crok είπε

Κατάλαβα φίλε μου μάλλον θα πάω στην δεύτερη επιλογή που είπες και ας έχει bottleneck !

Τι τροφοδοτικό υπάρχει; Και επίσης μήκος κουτιού. Καλό είναι να ξέρουμε.

Επεξ/σία από billpao
Δημοσ.

Θα σου γράψω προσωπική εμπειρία με παλιό σύστημα φίλου που ήθελε να παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

αντί για την 9600GT που γράφεις, είχε πάνω μια Randeon 7770 1GB. Κόλλαγε το σύμπαν. Τα αυτοκίνητα εμφανίζονταν χωρίς ρόδες κλπ. Αλλάξαμε σε GTX760 και μεγάλη διαφορά δεν είδε μιας και ο επεξεργαστής στο online είναι στο 100% μονίμως. Ram 4->8GB βοήθησε ελαφρά.

Αναγκαστικά για να μπορέσουμε να παίξουμε αξιοπρεπώς χωρίς να ψοφάει απο NPC's που δεν έβλεπε καν γιατί δεν τα είχε φορτώσει (δε μιλάμε για δέντρα,κτήρια και συναφή και αυτά μια απο τα ίδια) έγινε αναβάθμιση μητρικής,μνημών επεξεργαστή.

Για μένα μην δώσεις χρήματα για το συγκεκριμένο setup, πήγαινε απ ευθείας σε κάτι νεότερο (απο την εκείνη γενιά).

Να τονίσω οτι δεν μιλάμε για σοβαρό παιχνίδι κλπ, να κάνουμε με την ηρεμία μας καμιά αποστολή, καμιά πώληση κλπ. Τίποτα το τρελό, και φυσικά όχι με υψηλά γραφικά.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Θα σου γράψω προσωπική εμπειρία με παλιό σύστημα φίλου που ήθελε να παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

αντί για την 9600GT που γράφεις, είχε πάνω μια Randeon 7770 1GB. Κόλλαγε το σύμπαν. Τα αυτοκίνητα εμφανίζονταν χωρίς ρόδες κλπ. Αλλάξαμε σε GTX760 και μεγάλη διαφορά δεν είδε μιας και ο επεξεργαστής στο online είναι στο 100% μονίμως. Ram 4->8GB βοήθησε ελαφρά.

Αναγκαστικά για να μπορέσουμε να παίξουμε αξιοπρεπώς χωρίς να ψοφάει απο NPC's που δεν έβλεπε καν γιατί δεν τα είχε φορτώσει (δε μιλάμε για δέντρα,κτήρια και συναφή και αυτά μια απο τα ίδια) έγινε αναβάθμιση μητρικής,μνημών επεξεργαστή.

Για μένα μην δώσεις χρήματα για το συγκεκριμένο setup, πήγαινε απ ευθείας σε κάτι νεότερο (απο την εκείνη γενιά).

Να τονίσω οτι δεν μιλάμε για σοβαρό παιχνίδι κλπ, να κάνουμε με την ηρεμία μας καμιά αποστολή, καμιά πώληση κλπ. Τίποτα το τρελό, και φυσικά όχι με υψηλά γραφικά.

Βασικά για off line του απάντησα γιατί για on line δεν ξέρω καν αλλά σίγουρα θα είναι πολύ βαρύτερο.

Ετσι κι αλλιώς θα πάει για κάρτα γραφικών πρώτα που θα μπει και στο νεότερο μηχάνημα μετά, αρα, θα δείξει τι γίνεται εκει πιστευω..

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Το βίντεο αυτό το κατέγραψα σήμερα από το δικό μου σύστημα:

468121535_2020-09-06190342.png.6ebbce0dd5aeb156ada3cdad8cc45974.png

Ευχαριστώ φίλε που έκανες το βιντεο...βρήκα σε καλή τιμή μια AMD MSI R9 390 8GB απλά το κακό είναι ότι έχω τροφοδοτικό 620w ενώ βλέπω ότι θέλει 750 minimum θα έχω πρόβλημα λέτε ;

Στις 5/9/2020 στις 11:31 ΜΜ, billpao είπε

Τι τροφοδοτικό υπάρχει; Και επίσης μήκος κουτιού. Καλό είναι να ξέρουμε.

Ένα 620 w τροφοδοτικό και ένα παλιό midi tower!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...