Zemi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 7/9/2020 στις 10:27 ΜΜ, basilis5 είπε Καλη τυχη στο να πουλησεις το 7 350€ Δεν είχα σκοπό να το πουλήσω στα 350€, απλώς νόμιζα ότι όταν βγει το 12 θα κάνει όσο το 11 τώρα, δηλαδή ~650€ (έτσι είδα ότι έλεγαν μερικοί γνώστες εδώ στο φόρουμ). Τελικα πούλησα το 7 στα 180€ και πήρα το 11 καινούργιο στα 580€. Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις και τις συμβουλές! 4
onelonelystar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 μεγεια σου! Πως σου φαίνεται η αλλαγή από το 7 στο 11?
Zemi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, onelonelystar είπε μεγεια σου! Πως σου φαίνεται η αλλαγή από το 7 στο 11? 1. Πολύ πιο γρήγορο. Δεν κολλαει καθόλου, όσα apps και να έχω ταυτόχρονα ανοιχτά 2. Η ποιότητα των φωτογραφιών (ειδικά το βράδυ με nightmode) είναι από τις καλύτερες που δει σε smartphone τελευταίας τεχνολογίας 3. Η μπαταρία κρατάει άνετα 2-3 μέρες ανάλογα την χρήση που κάνεις και είναι ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για μένα 4. Εάν και ήμουν κατά των «μεγάλων» smartphone, έχω να πω ότι οι μεγαλύτερες διαστάσεις του 11, σε σύγκριση με το 7, είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα, καθώς προσδίδουν μια περαιτέρω ευκολία στη χρήση του (πχ δεν «τυφλώνομαι» πλέον για να δω ένα βίντεο, μειώνεται η πιθανότητα να πατήσω λάθος γράμμα όταν πληκτρολογώ κλπ.) 5. Καλύτερος ήχος σε σύγκριση με το 7 6. Το Face ID είναι πιο εύχρηστο από το Touch ID του 7. 7. Το μόνο που με «χαλάει» είναι η μη-αναβάθμιση της οθόνης, αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος που ήθελα να πάρω το 12, καθώς είχα χρησιμοποιήσει και το XS και είχα δει μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με το 7 2
26ska Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Zemi είπε 1. Πολύ πιο γρήγορο. Δεν κολλαει καθόλου, όσα apps και να έχω ταυτόχρονα ανοιχτά 2. Η ποιότητα των φωτογραφιών (ειδικά το βράδυ με nightmode) είναι από τις καλύτερες που δει σε smartphone τελευταίας τεχνολογίας 3. Η μπαταρία κρατάει άνετα 2-3 μέρες ανάλογα την χρήση που κάνεις και είναι ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για μένα 4. Εάν και ήμουν κατά των «μεγάλων» smartphone, έχω να πω ότι οι μεγαλύτερες διαστάσεις του 11, σε σύγκριση με το 7, είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα, καθώς προσδίδουν μια περαιτέρω ευκολία στη χρήση του (πχ δεν «τυφλώνομαι» πλέον για να δω ένα βίντεο, μειώνεται η πιθανότητα να πατήσω λάθος γράμμα όταν πληκτρολογώ κλπ.) 5. Καλύτερος ήχος σε σύγκριση με το 7 6. Το Face ID είναι πιο εύχρηστο από το Touch ID του 7. 7. Το μόνο που με «χαλάει» είναι η μη-αναβάθμιση της οθόνης, αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος που ήθελα να πάρω το 12, καθώς είχα χρησιμοποιήσει και το XS και είχα δει μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με το 7 Με κάμερα είσαι τόσο πολύ ευχαριστημένος;Γιατι εγώ όχι...ειδικά στο night mode θέλει πολύ σταθερό χέρι αλλιώς η φωτογραφία έχει θόρυβο.
Zemi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, 26ska είπε Με κάμερα είσαι τόσο πολύ ευχαριστημένος;Γιατι εγώ όχι...ειδικά στο night mode θέλει πολύ σταθερό χέρι αλλιώς η φωτογραφία έχει θόρυβο. Δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου κάτι τέτοιο. Όσες φωτογραφίες έχω βγάλει ως τώρα ήταν καθαρές. Αυτό το πρόβλημα το είχα στο 7, ειδικά μετά το τελευταίο update
26ska Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 50 λεπτά πριν, Zemi είπε Δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου κάτι τέτοιο. Όσες φωτογραφίες έχω βγάλει ως τώρα ήταν καθαρές. Αυτό το πρόβλημα το είχα στο 7, ειδικά μετά το τελευταίο update Για το night mode μιλάω...Εχει το 7 night mode;
Zemi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, 26ska είπε Για το night mode μιλάω...Εχει το 7 night mode; Όχι, εννοούσα ότι στο iPhone 7 που είχα έβγαιναν γενικά θολές οι φωτογραφίες, εάν δεν είχες τελείως σταθερό το χέρι σου κατά την λήψη. Στο 12 δεν έχω παρατηρήσει κάτι παρόμοιο. Είτε σε κανονική φωτογραφία είτε με night mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα