Προς το περιεχόμενο

Αγορά iPhone 11 ή iPhone 12?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Βρίσκομαι στο εξής δίλλημα:

1) πώληση τωρινού μου iPhone 7 32 gb + 400€ για αγορά καινούργιου iPhone 11 64gb

ή 

2) πώληση τωρινού iPhone 7 32 gb + 550€ για αγορά καινούργιου iPhone 12 (δεδομένου ότι θα πουλήσω με λιγότερα χρήματα το iPhone 7 σε 3 μήνες και το απλό iPhone 12 θα κοστίζει min. 700€ απ ότι έχω διαβάσει)

Θελω απλώς να ακούσω γνώμες και επιχειρήματα καθώς είμαι 50-50 στο τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mikevchq είπε

Υπάρχει και η επιλογή να δώσεις τώρα το 7 και να περιμένεις να βγει το 12 για να πάρεις πιο φθηνά το 11

Ναι το είχα σκεφτεί και αυτό. Απλώς το 11 θα είναι φθηνότερο από 550€ ως τότε; (δηλαδή από την τιμή που το βρίσκω τώρα)

Δημοσ.

Περίμενε μέχρι να βγουν τα 12ρια κι  αποφασίζεις αξιολογώντας; τιμές και specs

Ένας μήνας έμεινε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zemi είπε

Καλησπέρα. Βρίσκομαι στο εξής δίλλημα:

1) πώληση τωρινού μου iPhone 7 32 gb + 400€ για αγορά καινούργιου iPhone 11 64gb

ή 

2) πώληση τωρινού iPhone 7 32 gb + 550€ για αγορά καινούργιου iPhone 12 (δεδομένου ότι θα πουλήσω με λιγότερα χρήματα το iPhone 7 σε 3 μήνες και το απλό iPhone 12 θα κοστίζει min. 700€ απ ότι έχω διαβάσει)

Θελω απλώς να ακούσω γνώμες και επιχειρήματα καθώς είμαι 50-50 στο τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Βασικά πως να αποφασίσεις εφόσον δεν ξέρεις πως θα είναι το 12 και τι τιμή θα έχει;  

Πρέπει να περιμένεις να ανακοινωθεί πρώτα πιστεύω. Και μετά αποφασίζεις αν θα πας σε 11 η 12

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, koutsis είπε

Βασικά πως να αποφασίσεις εφόσον δεν ξέρεις πως θα είναι το 12 και τι τιμή θα έχει;  

Πρέπει να περιμένεις να ανακοινωθεί πρώτα πιστεύω. Και μετά αποφασίζεις αν θα πας σε 11 η 12

Τα specs όλων των μοντέλων έχουν ψιλόδιαρρεύσει, όπως και οι τιμές. Οπότε δεν περιμένω μεγάλες διάφορες όταν βγει official.  Η άλλη επιλογή που είχα στο μυαλό μου ήταν να πάρω το 11 και μετά από ένα χρόνο να το πουλήσω με σχετικά χαμηλή απώλεια (καθώς το παίρνω σε καλή τιμή τώρα + δυο χρόνια εγγύηση) και να πάρω το 12 (του οποίου επίσης η τιμή θα έχει πέσει ως τότε). Στην τελική, από οικονομικής απόψεως, τα ίδια χρήματα θα ξοδέψω.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Zemi είπε

Τα specs όλων των μοντέλων έχουν ψιλόδιαρρεύσει, όπως και οι τιμές. Οπότε δεν περιμένω μεγάλες διάφορες όταν βγει official.  Η άλλη επιλογή που είχα στο μυαλό μου ήταν να πάρω το 11 και μετά από ένα χρόνο να το πουλήσω με σχετικά χαμηλή απώλεια (καθώς το παίρνω σε καλή τιμή τώρα + δυο χρόνια εγγύηση) και να πάρω το 12 (του οποίου επίσης η τιμή θα έχει πέσει ως τότε). Στην τελική, από οικονομικής απόψεως, τα ίδια χρήματα θα ξοδέψω.

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τα specs και την τιμή του 12 άρα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.

Δημοσ.

Η απαντηση ειναι πάντα περιμενεις οσο αντεχεις. αρχες Νοεμβριου ερχεται το 12 με τιμη 750 -800 ευρώ αν περιμενεις παιρνεις αυτό.

αλλιως παρε με 400 το μικρο iphone που βγηκε το 2020 και περιμενε τα καινουργια να πεσουν.

Το 11 επειδή το ειχα ειναι το πιο vfm κινητο της apple αλλά εγώ θα περιμενα να πάρω το 12.

Δημοσ.

Εγω παντως θα περιμενα να δω αν επιβεβαιωθουν τα περι μικροτερων μπαταριων.

Τα Iphone 12 δεν φαινεται να προσφερουν πολλα νεα πραγματα.

Στα 11ρια για παραδειγμα ειδαμε και 

• wifi6
  • night mode
  • μεγαλες μπαταριες
  • ultra wide
  • ταχυφορτιστες στο κουτι

Στα νεα Iphone μονο το οτι θα ειναι ολα με oled οθονες,μερικα θα ειναι με 5G και οτι τα ακριβοτερα iphone θα εχουν και 6gb ram βλεπω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To iphone 12 σε σχεση με το 11 θα εχει μικρότερη μπαταρία αλλά 

1)Α14 cpu καλυτερο Α13

(5-nanometer "A14" SoC with double the transistors of the A13)

2)Oled vs lcd οθονη 

3) πολυ καλυτερο σχεδιασμό (πιο ομορφο-πιο λεπτό-νεα χρώματα)

4) 5g (αρα future proofed )

5) πιο γρηγορο notch - ξεκλειδωμα.

6) 4K slo-mo video support

7) καλυτερο night mode

😎 μικροτερο βαρος

9) 120Hz οθονη (χλωμο για φέτος)

10) μαγνητη στην πλατη για ασυρματη φόρτιση και στηριξη σε βάση αυτοκινητου.

Το κακο ειναι οτι μεχρι το νοέμβρη ειναι 2 μηνες, οποτε η μονη απαντηση ειναι ποσο μπορεις να περιμένεις.

Επισης υπολογισε οτι η πραγματική αλλαγή στα iphone θα ναι to 2021 με usb - c (η καθολου υποδοχή), 120αρα οθονη,

γρηγορο 5G και χωρίς notch πραγματικές αλλαγές .

spacer.png

γενικά αν θα θελα να κρατήσω ένα iphone για χρονια αυτό θα ήταν το 13 ή οπως το λενε οχι το 12   

Ειτε το 11 ειτε το 12 ενα τηλεφωνο ειναι ...οποτε λαθος δε θα κανεις.

spacer.png

Επεξ/σία από avacan23
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...