chakotay7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εντάξει βέβαια το φθηνά σε λογικά πλαίσια πάντα, κατά βάση με ενδιαφέρει να αλλάξω το hp 4500 που έχω περιπου έντεκα χρόνια, για οικιακή χρήση, γιατί άρχισε και τα παίζει με κάτι διαφορετικό, κυρίως σκάνερ και εκτυπωτής με ενδιαφέρουν, φαξ δεν χρησιμοποιώ (και υπάρχει ακόμα κανείς που το χρησιμοποιεί αναρωτιέμαι) σημασία έχει να ξεφύγω από το βραχνά των ακριβών αναλώσιμων, είχα ξεκινήσει κάποτε να αγοράζω το μελάνι το XL 901 του εκτυπωτή περί τα 24,00 ευρώ κι έχουμε φτάσει αισίως τα 36,00 έλεος! Στο μεταξύ είδα και εδώ και αλλού κάποιες συζητήσεις για πολυμηχανήματα παλιότερες, αλλά δεν θίγει κανείς το θέμα των μελανιών από άποψη τιμών. Αναμένω τις προτάσεις σας και ευχαριστώ για τον κόπο σας να απαντήσετε εκ των προτέρων. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από chakotay7
pmakr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 πονεμενη ιστορια. Το ψαχνω ολη μερα σημερα γιατι μου χαλασε ο hp8620.... μεχρι 100 ευρω ζεσταινονται μετα τις 10-20 σελιδες και σταματανε για 10 λεπτα η τα toner/μελανια εχουν 40αρια ( τα συμβατα ) 1
chakotay7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 55 λεπτά πριν, pmakr είπε πονεμενη ιστορια. Το ψαχνω ολη μερα σημερα γιατι μου χαλασε ο hp8620.... μεχρι 100 ευρω ζεσταινονται μετα τις 10-20 σελιδες και σταματανε για 10 λεπτα η τα toner/μελανια εχουν 40αρια ( τα συμβατα ) Άστα παλάβωσα να ψάχνω κι ακρη δεν έβγαλα ακόμα!
nik0laus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, chakotay7 είπε Εντάξει βέβαια το φθηνά σε λογικά πλαίσια πάντα, κατά βάση με ενδιαφέρει να αλλάξω το hp 4500 που έχω περιπου έντεκα χρόνια, για οικιακή χρήση, γιατί άρχισε και τα παίζει με κάτι διαφορετικό, κυρίως σκάνερ και εκτυπωτής με ενδιαφέρουν, φαξ δεν χρησιμοποιώ (και υπάρχει ακόμα κανείς που το χρησιμοποιεί αναρωτιέμαι) σημασία έχει να ξεφύγω από το βραχνά των ακριβών αναλώσιμων, είχα ξεκινήσει κάποτε να αγοράζω το μελάνι το XL 901 του εκτυπωτή περί τα 24,00 ευρώ κι έχουμε φτάσει αισίως τα 36,00 έλεος! Στο μεταξύ είδα και εδώ και αλλού κάποιες συζητήσεις για πολυμηχανήματα παλιότερες, αλλά δεν θίγει κανείς το θέμα των μελανιών από άποψη τιμών. Αναμένω τις προτάσεις σας και ευχαριστώ για τον κόπο σας να απαντήσετε εκ των προτέρων. Για πόσο μεγάλο όγκο εκτυπώσεων μιλάμε; Θέλεις και έγχρωμες εκτυπώσεις;
chakotay7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, nik0laus είπε Για πόσο μεγάλο όγκο εκτυπώσεων μιλάμε; Θέλεις και έγχρωμες εκτυπώσεις; Καλημέρα, ναι θέλω και έγχρωμες εκτυπώσεις, η χρήση οικιακή, όχι πολύ μεγάλη.
lector Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δες Epson L3150 ή κοντινο σε αυτο, ψιλοακριβο μηχανημα για οικιακο (170-200 ευρω το βρισκεις) αλλα τα μελανακια του γνησια δεν εχουν πανω απο 10 και βγαζουν αρκετες εκατονταδες σελιδες. 1
chakotay7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, lector είπε Δες Epson L3150 ή κοντινο σε αυτο, ψιλοακριβο μηχανημα για οικιακο (170-200 ευρω το βρισκεις) αλλα τα μελανακια του γνησια δεν εχουν πανω απο 10 και βγαζουν αρκετες εκατονταδες σελιδες. Δέκα ευρω; Ακούγεται ενδιαφέρον! Κάνεις απόσβεση από τα μελάνια δηλαδή.
chris_kan71 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, chakotay7 είπε Δέκα ευρω; Ακούγεται ενδιαφέρον! Κάνεις απόσβεση από τα μελάνια δηλαδή. 10 όχι. 6€ έχει το γνήσιο μάλιστα (έχω τον Edson l3151)
np91 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Επειδη ειμαι και εγω στην φαση αναζητησης πολυμηχανηματος με φθηνα μελανια ειδα αυτο που απο οτι φαινεται ειναι πολυ οικονομικο σε αναλωσιμα https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/ektyposi/polymichanimata/inkjet/polymichanima-hp-smart-tank-515-all-in-one-1tj09a?gclid=CjwKCAjwzIH7BRAbEiwAoDxxTl3xnVHa7hU37ZytzhDvZwBfxmHNrETTFak91E2uY4MG9MfwCLSFtRoCUsUQAvD_BwE
NiKoSmile Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μελάνια για τρία χρόνια αλλά δίνουν εγγύηση μόνο ένα χρόνο; Και αν καεί σε 1,5 χρόνο το μελάνι τι θα το κάνουμε; Τουλάχιστον 3 χρόνια εγγύηση πρέπει να έχει ένας τέτοιος inkjet.
papoys1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μελάνι για τρία χρόνια. Στην κεφαλή τι εγγύηση δίνουν;;;;; Αν τα παίξει αυτή τι να τα κάνεις τα μελάνια;;; Το μελάνι είναι ένα πάμφθηνο υλικό σχεδόν τζάμπα για αυτούς.Είχα πάρει πριν 3-4 χρόνια δοχεία του μισού λίτρου από Ελλάδα με 1,5 ευρώ.Έχω ακόμη βέβαια.Το βάζουν σαν κράχτη σου λένε 3 χρόνια διάρκεια να σε δελεάσουν αλλά δεν σου λένε αν τα παίξει ο εκτυπωτής ή κεφαλή σε 1 , 1,5 χρόνο τι γίνεται.
NiKoSmile Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Τελικά διαβάζω για ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 3 ΕΤΩΝ στον EPSON EcoTank L3151(Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν εντός 30 ημερών από την αγορά του προϊόντος.)
gerokost Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Έχω έναν Canon Pixma MG5751, όταν ήρθε η ώρα για αλλαγή , δάκρυσα. Η επόμενη παραγγελία μελανιών έπεσε απο amazon.de όπου βρήκα 4 σέτ στην τιμή του ενός.. Και παίζουν και πολύ καλά μάλιστα.. 1
NiKoSmile Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, gerokost είπε Έχω έναν Canon Pixma MG5751, όταν ήρθε η ώρα για αλλαγή , δάκρυσα. Η επόμενη παραγγελία μελανιών έπεσε απο amazon.de όπου βρήκα 4 σέτ στην τιμή του ενός.. Και παίζουν και πολύ καλά μάλιστα.. Γιατί από έξω; 1€ έχουν τα συμβατά XL στο skroutz, δηλαδή 20€ τα 4 σετ XL.
gerokost Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, NiKoSmile είπε Γιατί από έξω; 1€ έχουν τα συμβατά XL στο skroutz, δηλαδή 20€ τα 4 σετ XL. Όταν έψαχνα, τα συμβατά πηγαίναν στο 50% της τιμής του original
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα