Pinball1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω έναν laser εκτυπωτή Lexmark E330 που ενώ τυπώνει κανονικά όταν παίρνει χαρτί από το paper tray, όταν του δίνω εντολή να τυπώσει χαρτί από το manual feeder τυπώνει κινέζικα. Αυτό συμβαίνει από όποιο πρόγραμμα κι αν πάω να τυπώσω κάτι. Έχω δοκιμάσει όλα τα προφανή (επανεκκίνηση, επανεγκατάσταση drivers κτλ) αλλά το πρόβλημα επιμένει. Μήπως έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα και κατάφερε να το λύσει; Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από Kosmas70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δες αν έχει βγάλει η εταιρία κάποιο επίσημο firmware που να το φτιάχνει. Στο κάνει σε όλες τις γλώσσες? Ακόμα και αν εκτυπώσεις αγγλικά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinball1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Kosmas70 είπε Έχω έναν laser εκτυπωτή Lexmark E330 που ενώ τυπώνει κανονικά όταν παίρνει χαρτί από το paper tray, όταν του δίνω εντολή να τυπώσει χαρτί από το manual feeder τυπώνει κινέζικα. Αυτό συμβαίνει από όποιο πρόγραμμα κι αν πάω να τυπώσω κάτι. Έχω δοκιμάσει όλα τα προφανή (επανεκκίνηση, επανεγκατάσταση drivers κτλ) αλλά το πρόβλημα επιμένει. Μήπως έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Ναι το κάνει ανεξάρτητα με την γλώσσα. Το μόνο σχετικό που έχω βρει είναι αυτό αλλά είμαι επιφυλακτικός να πειράξω την Registry γιατί φοβάμαι μην γίνει χειρότερο μπέρδεμα. Το βρίσκεις πιθανό να λύνεται το θέμα κάποιο από τα παρακάτω utilities; http://support.lexmark.com/index?docLocale=en_US&page=content&segType=utilitySegmentMICROSOFT&id=DR24051&locale=EN&userlocale=EN http://support.lexmark.com/index?docLocale=en_US&page=content&segType=utilitySegmentMICROSOFT&id=DR24052&locale=EN&userlocale=EN Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από Kosmas70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δοκίμασε σε υπολογιστή με άλλο λειτουργικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δοκίμασε με ένα linux live να δεις αν έχει την ίδια συμπεριφορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα