Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε να επικρατησουν σιγά σιγά  υπολογιστές με arm cpu και windows , ωστε να ολοκληρωθούν οι κολωτουμπες , πολλων σχολιαστών εδω μέσα...

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Φίλε μου δεν ήταν ορθογραφικός λάθος. Γιατί επέμενες άλλο το x86 και άλλο το x64. Και η προσπάθεια τώρα να το μπαλώσεις σε ορθογραφικό λάθος το κάνει ακόμη χειρότερο.

Άσε που είχες τόσο παντελή έλλειψη γνώσεων για το θέμα που είπες ότι ετοιμάζεται με τα 64 bit για να πάει σε arm και άρα το είχε σχεδιάσει. Πράγμα που επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κανένα ορθογραφικό γιατί το x64 έχει τόσο σχέση με arm όσο και το x32 και γενικά η αρχιτεκτονική x86.

Σαν developer από low μέχρι ότι πιο high level γλώσσες, και προγραμματισμο από embedded μέχρι web development, ξέρω ότι όλα αυτά που λες, μπορεί να πείθουν κάποιον μέσο αναγνώστη που δεν έχει ιδέα. αλλά εγώ λες αρλούμπες και επιμένεις πάνω σε αυτές... Σαν να μιλάς σε ένα χειρουργο για εγχειρήσεις και να του λες αρλούμπες και όταν στο εξηγεί, του λες ότι έκανες ορθογραφικά λάθη. (Δεν λέω ότι το επάγγελμα μου είναι τόσο σπουδαίο όπως του χειρούργου, απλά κάνω ένα παραλληλισμό). Καταβαίνεις λοιπόν, ότι ξέρω αν κάτι που λες όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, είναι μία μίξη ημιμάθειας (ή αμάθειας) και ειδήσεων σε συνδυασμό με προσωπικές προτιμήσεις. Και αντί να παραδεχθείς ότι ναι αυτά που είπα ήταν λάθος, μας μιλάς για ορθογραφικά... Ε σόρρυ ρε atix αλλά είναι τελευταία φορά που θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω κάτι γιατί τελικά δεν είσαι τόσο μετριοπαθής όσο νόμιζα...

Μακάρι να διαβαζες το link που έβαλα στο ποστ μου με το x86 και x64 ίσως έτσι αναλαμβάνουν τι ήθελα να πω...

Ακόμα καλύτερα θα ήταν, για μένα, να διορθώσω αυτό το τυπογραφικό λάθος που έκανα και να έγραφα 32bit αλλά ήταν τόσο ξεκάθαρο που δεν φανταζόμουν ότι θα υπήρχε άνθρωπος να το παρερμηνέυσει... 

Βέβαια ακόμα και τώρα λες ότι υποστηρίζω ότι άλλο το x86 και άλλο το x64, θα ήθελα πάρα πολύ για την αξιοπιστία σου να βρει που το λέω...

Αλλά είπαμε είμαι πλέον ημιμαθείς (ή αμαθείς) που το μονο που κάνω είναι να διαβάζω ειδήσεις και να μπερδεύω τα προσωπικά μου γούστα...

ΥΓ: είναι από τις λίγες φορές που εύχομαι να έχω άδικο και να αποτύχει η apple με την MS να κυκλοφορεί πρώτη συσκευή arm με τις εφαρμογές να τρέχουν όλες σωστά, όχι γιατί δεν με νοιάζει ποιος θα το παρουσιάσει πρώτος, όχι γιατί πραγματικά σε συμπαθώ αλλά γιατί είσαι επαγγελματίας και ευτυχώς όχι γιατρός...

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μακάρι να διαβαζες το link που έβαλα στο ποστ μου με το x86 και x64 ίσως έτσι αναλαμβάνουν τι ήθελα να πω...

Ακόμα καλύτερα θα ήταν, για μένα, να διορθώσω αυτό το τυπογραφικό λάθος που έκανα και να έγραφα 32bit αλλά ήταν τόσο ξεκάθαρο που δεν φανταζόμουν ότι θα υπήρχε άνθρωπος να το παρερμηνέυσει... 

Βέβαια ακόμα και τώρα λες ότι υποστηρίζω ότι άλλο το x86 και άλλο το x64, θα ήθελα πάρα πολύ για την αξιοπιστία σου να βρει που το λέω...

Αλλά είπαμε είμαι πλέον ημιμαθείς (ή αμαθείς) που το μονο που κάνω είναι να διαβάζω ειδήσεις και να μπερδεύω τα προσωπικά μου γούστα...

ΥΓ: είναι από τις λίγες φορές που εύχομαι να έχω άδικο και να αποτύχει η apple με την MS να κυκλοφορεί πρώτη συσκευή arm με τις εφαρμογές να τρέχουν όλες σωστά, όχι γιατί δεν με νοιάζει ποιος θα το παρουσιάσει πρώτος, όχι γιατί πραγματικά σε συμπαθώ αλλά γιατί είσαι επαγγελματίας και ευτυχώς όχι γιατρός...

Έχεις κουράσει.

Θα ήταν πιο τίμιο να πεις σόρρυ έκανα λάθος. 

Όπως και αν έχει τώρα .... Στο ξαναγράφω ... Δεν μας ενδιαφέρει... Την πήγατε άλλου την κουβέντα που δεν έχει σχέση με το αρχικό δημοσίευμα. 

Αυτά και δεν ασχολούμαι άλλο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, dskoul είπε

Έχεις κουράσει.

Θα ήταν πιο τίμιο να πεις σόρρυ έκανα λάθος. 

Όπως και αν έχει τώρα .... Στο ξαναγράφω ... Δεν μας ενδιαφέρει... Την πήγατε άλλου την κουβέντα που δεν έχει σχέση με το αρχικό δημοσίευμα. 

Αυτά και δεν ασχολούμαι άλλο

Αυτά μην τα λες σε μένα αλλά σε άλλους που αναλόγως με τον τίτλο υποστηρίζουν τελείως αντίθετες απόψεις... 

Βλέπεις με ορισμένους, εδώ και δύο χρόνια, τα λέμε για το μέλλον των arm επεξεργαστών όμως κάποιοι κάνουν οτι δεν τα θυμούνται... δεν θα κάτσω όμως να σκαλίσω τόσο παλιά θέματα, μου φτάνει που όλο και περισσότερο αποδεικνύεται το ποσό δίκιο είχα...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Αυτά μην τα λες σε μένα αλλά σε άλλους που αναλόγως με τον τίτλο υποστηρίζουν τελείως αντίθετες απόψεις... 

Βλέπεις με ορισμένους, εδώ και δύο χρόνια, τα λέμε για το μέλλον των arm επεξεργαστών όμως κάποιοι κάνουν οτι δεν τα θυμούνται... δεν θα κάτσω όμως να σκαλίσω τόσο παλιά θέματα, μου φτάνει που όλο και περισσότερο αποδεικνύεται το ποσό δίκιο είχα...

Δεν εννοείς εμένα γιατί εγώ ήμουν και θα είμαι υπέρ των arm λόγω αρχιτεκτονικής...

Το λέω για να το ξεκαθαρίσεις γιατί το λες αόριστα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Retromaniac είπε

Δεν εννοείς εμένα γιατί εγώ ήμουν και θα είμαι υπέρ των arm λόγω αρχιτεκτονικής...

Το λέω για να το ξεκαθαρίσεις γιατί το λες αόριστα...

ήταν κάτι περισσότερο κοντά στο ποστ του αθέατου...

δεν φανταζόμουν ότι θα το έπαιρνες προσωπικά μιας και πότε δεν χρησιμοποιώ την τακτική το λέω στην πεθερά για να τ’ ακούσει η νύφη...

ΥΓ: Αλήθεια και για το κουτσομπολιό γιατί έκανες like στο σχόλιο του αθέατου και ποιοί σου ήρθαν στο μυαλό???

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AtiX είπε

ήταν κάτι περισσότερο κοντά στο ποστ του αθέατου...

δεν φανταζόμουν ότι θα το έπαιρνες προσωπικά μιας και πότε δεν χρησιμοποιώ την τακτική το λέω στην πεθερά για να τ’ ακούσει η νύφη...

ΥΓ: Αλήθεια και για το κουτσομπολιό γιατί έκανες like στο σχόλιο του αθέατου και ποιοί σου ήρθαν στο μυαλό???

Δεν το πήρα προσωπικά, γιατί ξέρω ότι δεν εννοούσες εμένα, προφανώς γιατί δεν το έχω κάνει αυτό. Απλά ήθελα να φανεί, γιατί δεν θέλω να πιστεύει κανείς ότι λέω μία έτσι και μία αλλιως...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Δεν το πήρα προσωπικά, γιατί ξέρω ότι δεν εννοούσες εμένα, προφανώς γιατί δεν το έχω κάνει αυτό. Απλά ήθελα να φανεί, γιατί δεν θέλω να πιστεύει κανείς ότι λέω μία έτσι και μία αλλιως...

Το ότι εμείς "τρωγώμαστε" δεν σημαίνει οτι δε θέλουμε και το ίδιο πράγμα... 

Ελπίζω μόνο κάποια στιγμή να ξανά διαβάσεις τις αναρτήσεις μου και να δεις πραγματικά τι γράφω, τότε θα καταλάβεις που ξεπέρασες τα όρια και που ήσουν άδικος... 🙂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...