redmedusa Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω το MacBook Pro 2020 και χρειαζομαι ενα bluetooth ποντικι για productivity και gaming. Παραγγειλα το Logitech MX Master 3 for Mac αλλα νιωθω οτι το G603 ειναι καλυτερη επιλογη επειδη εχει 7.5-11.25ms bluetooth lag σε σχεση με 21ms που εχει το MX Master 3. Θα ακυρωσω τη παραγγελια οταν ειμαι σιγουρος οτι: 1. Μπορω να κατεβασω το Logitech Gaming Software ή Logitech G HUB για Mac. 2. Μπορω να συνδεσω το G603 με bluetooth και να αλλαξω τις ρυθμισεις DPI. Λετε να χρειαστω τον USB receiver για να το συνδεσω αρχικα? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από redmedusa
ksessalonikios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) εγώ μπορώ να σου απαντήσω στην τελευταία σου απορία, εφόσον ειναι bluetooth δεν θα χρειαστείς τον usb receiver για να το συνδεσεις αρχικά, θα συνδεθει και απλά χωρίς το δικό του software θα κάνει τα απολύτως απαραίτητα. (απο προσωπική εμπειρία με το mx master 3) Βλέπω το g hub υπαρχει για κατέβασμα για macOS Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από ksessalonikios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα