alexandro7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Βλέπω πως έχει γεμίσει η Αθήνα με συνδρομητές Vodafone και θέλω να μάθω αν συμφέρει...έχω κοσμοτε και έχω φτάσει να πληρώνω 72€ το δίμηνο...τι έχετε να προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω ειχα cyta και τωρα μας εχει παρει η vodafone ειμαι με 24αρα γραμμη και πληρωνω γυρω στα 23 ευρω τον μηνα Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από czarjuly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, czarjuly είπε Εγω ειχα cyta και τωρα μας εχει παρει η vodafone ειμαι με 24αρα γραμμη και πληρωνω γυρω στα 23 ευρω τον μηνα Πολλα πληρωνεις! Κοιταξε το.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandro7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Τους πήρα τηλέφωνο και μου λένε δεν γίνεται τίποτα καλύτερο οπότε αναγκαστικά θα αλλάξω πάροχο...με πήραν τηλέφωνο από την forthnetγια πακέτο στα 20,99€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, alexandro7 είπε Τους πήρα τηλέφωνο και μου λένε δεν γίνεται τίποτα καλύτερο οπότε αναγκαστικά θα αλλάξω πάροχο...με πήραν τηλέφωνο από την forthnetγια πακέτο στα 20,99€ Η nova έχει με 15€+ φόρους τηλεφωνίας πακέτο με 24αρα αν προπληρώσεις όλη την χρονιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noname96 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 η vodafone ειναι η πιο value for money. καλη τηλεφωνικη εξυπηρετηση και η 50αρα γραμμη που πληρωνεις ειναι οντως 50αρα. Οχι σαν καποιες αλλες που εχεις οπτικη ινα και εχεις εμπειρια 24αρας συνδεσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nauths Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ είμαι wind τα 2 τελευταία χρόνια και μου έβγαλαν ανανέωση πάλι στα 21€ με 24αρα (υποτίθεται) γραμμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 42 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Πολλα πληρωνεις! Κοιταξε το.. Μου εχουν απεριοριστα σταθερα και 300 λεπτα προς κινητα ,λες οτι αλλου θα το βρω φθηνοτερο ; Παντως σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, czarjuly είπε Μου εχουν απεριοριστα σταθερα και 300 λεπτα προς κινητα ,λες οτι αλλου θα το βρω φθηνοτερο ; Παντως σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος Μπορουν ανετα και στα 20ευρω! Αλλιως στα 23ευρω ζητα 10ωρες στα κινητα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 inalan βαλε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, KiriosMarios είπε με νοβα 100ρα και τηλεφωνο απεριοριστα πληρωνω 35 το μηνα. Και κάθε πότε παίρνεις στο 13731; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandro7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Inalan είναι ακριβή ρε παιδιά...28 το ελάχιστο μόνο για νετ...η forthnet βγάζει θέματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 16 minutes ago, alexandro7 said: Inalan είναι ακριβή ρε παιδιά...28 το ελάχιστο μόνο για νετ...η forthnet βγάζει θέματα? Το ότι δίνει 100/100 Mbps με οπτική ίνα που σου φέρνει στο σπίτι, δεν έχει κάποια σημασία ε; Forthnet VDSL που είχα 2 χρόνια, κανένα απολύτως πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, KiriosMarios είπε Ποτέ δεν τους έχω πάρει. Έχω καταπληκτική γραμμή όλα τέλεια, σκέψου κλειδώνει το ρούτερ 107/11 Σίγουρα έχεις nova ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Γιατί έχεις φαγωθεί τόσο να αποδείξεις ότι είναι τραγική εταιρεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα