Προς το περιεχόμενο

Lenovo Tab M10 FHD Plus 153,9€ @VODAFONE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως όποιος θέλει το συγκεκριμένο ταμπλετ και δεν πρόλαβε μπορώ να του δώσω το δικό μου γιατί τελικά δεν θα το κρατήσω! 

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά αυτοί έφτιαξαν tablet και ξέρουν ότι κατά 50% θα θέλει κάποιος να δει Netflix.... 

Δεν σκέφτηκαν να το βάλουν εστω HD; 

Δημοσ.

Είναι χάλια το νετφλιξ τελικά ακομα και για 10 ιντσες σε SD ε; Τι ρωτάω, αν σκεφτει κάποιος ότι ακόμα και σε κινητό αν βάλεις π.χ στο YouTube SD βλέπεις την διαφορά...

Δημοσ.
Στις 5/10/2020 στις 4:14 ΜΜ, TheDay2012 είπε

Στις αγγελιες βλεπω πολλα παιδια να το δινουν 1-2 μερες μετα την αγορα. Τοσο κακο ειναι ρε γαμωτο;

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται για τα λεφτά του. Το netflix μόνο δεν κατάφερα να φτιάξω. Βέβαια αν εγκαταστήσεις την εργοστασιακή έκδοση, παίζει όχι τόσο χάλια όσο αν βάλεις αυτές που υποτίθεται φτιάχνουν το πρόβλημα. Σε αυτές η ποιότητα είναι σαφώς κατώτερη.

Στις 5/10/2020 στις 3:27 ΜΜ, page hamilton είπε

Το έχεις δοκιμάσει και έπαιξε;

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/10/2020 στις 4:14 ΜΜ, TheDay2012 είπε

Στις αγγελιες βλεπω πολλα παιδια να το δινουν 1-2 μερες μετα την αγορα. Τοσο κακο ειναι ρε γαμωτο;

Το ταμπλετ πετάει . Από κάθε άποψη . Netflix δεν δοκίμασα στην μια βδομάδα που το έχω . Η μπαταρία είναι μικρή . Αυτό είναι αυτό που έχω προσωπικά εντοπίσει . 

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, gabriel1981 είπε

Το ταμπλετ πετάει . Από κάθε άποψη . Netflix δεν δοκίμασα στην μια βδομάδα που το έχω . Η μπαταρία είναι μικρή . Αυτό είναι αυτό που έχω προσωπικά εντοπίσει . 

Αν δεν έχεις την οθόνη πολύ φωτεινή, κρατάει καλά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, planetman είπε

Αν δεν έχεις την οθόνη πολύ φωτεινή, κρατάει καλά.

Όντως το έχω στην μέση την φωτεινότητα και κρατάει πάρα πολύ καλά για 5.000mha 

Δημοσ.

Πάντως παιδιά, έβαλα παιχνίδι fps (dead trigger 2) και το παίζει νεράκι. Δεν περίμενα να μπορεί να παίξει τέτοια παιχνίδια.

Screenshot_2020-10-08-23-56-29-121.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

10 ώρες πριν, planetman είπε

Πάντως παιδιά, έβαλα παιχνίδι fps (dead trigger 2) και το παίζει νεράκι. Δεν περίμενα να μπορεί να παίξει τέτοια παιχνίδια.

Screenshot_2020-10-08-23-56-29-121.jpeg

Ναι ρε σεις μια χαρα ειναι το tablet. Ειδικα στα 150 ειναι τρελο value

To netflix μονο ειναι θεμα αλλα φτιαχνετε με patched apk

Επισης εχει παρα πολυ καλα ηχεια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, imr είπε

Ναι ρε σεις μια χαρα ειναι το tablet. Ειδικα στα 150 ειναι τρελο value

To netflix μονο ειναι θεμα αλλα φτιαχνετε με patched apk

Επισης εχει παρα πολυ καλα ηχεια

Ρε άνθρωπε, μπορείς να μας πεις κι εμάς πώς έφτιαξες το netflix; Ή απλά λες ό, τι διαβάζεις; Γιατί εγώ προσπάθησα αλλά δεν το κατάφερα. Αν βρήκες συγκεκριμένο apk που δούλεψε, πες μας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, planetman είπε

Ρε άνθρωπε, μπορείς να μας πεις κι εμάς πώς έφτιαξες το netflix; Ή απλά λες ό, τι διαβάζεις; Γιατί εγώ προσπάθησα αλλά δεν το κατάφερα. Αν βρήκες συγκεκριμένο apk που δούλεψε, πες μας.

Το εχουν κανει λινκ πριν μερικα ποστ. Το δοκιμασες και δεν δουλευει?

Επεξ/σία από imr
Δημοσ.
3 ώρες πριν, imr είπε

Το εχουν κανει λινκ πριν μερικα ποστ. Το δοκιμασες και δεν δουλευει?

Έχω γράψει τουλάχιστον 3 ποστ εξηγώντας ότι δεν κατάφερα να το φτιάξω. Μήπως κατάφερες εσύ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...