R-evil-S Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Τέλος η προσφορά. Επανήλθε στα 219,90 η τιμή.
loukats13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, gabriel1981 είπε Παρέλαβα χθες και είμαι ενθουσιασμένος. Με απαλλαγή ΦΠΑ βγήκε 124 ευρώ . Προέρχομαι από galaxy tabA 2016 το οποίο είναι μια χαρά έως σήμερα . Θα επανέλθω με σχόλια . Πλήρωσες το ποσό χωρίς ΦΠΑ ή πήρες επιστροφή στέλνοντας στο [email protected]; Εγώ από 10/9 ακόμα περιμένω...
page hamilton Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 To ταμπλετάκι είναι πάρα πολύ τίμιο για τα λεφτά του (παραγγελία κυριακή, παρέλαβα τρίτη) μέγεθος design και bezels έκπληξη, πολύ καλή οθόνη, μπαταρία τίποτα το σπουδαίο αλλά με λίγες φορτίσεις θα στρώσει και ταχύτητα απλά καλή.
nikosdet Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, loukats13 είπε Πλήρωσες το ποσό χωρίς ΦΠΑ ή πήρες επιστροφή στέλνοντας στο [email protected]; Εγώ από 10/9 ακόμα περιμένω... Για άλλο τάμπλετ, αλλά μία από τα ίδια... Και επειδή είμαι "νέος" με τα λογιστικά μου, δεν ξέρω πώς θα περαστεί αν το ένα τιμολόγιο είναι Σεπτέμβρη και το πιστωτικό επιστροφής ΦΠΑ Οκτώβρη (άλλος μήνας, άλλο τρίμηνο). Και πέρα από αυτό όμως, είναι τουλάχιστον προβληματικό να σου χρωστάνε 150 ευρώ 3 εβδομάδες (και όσο πάει ακόμα), να μην απαντάει ουδείς, και στην εξυπηρέτηση πελατών και το virtual shop που είναι οι μόνοι που υποχρεωτικά απαντάνε να λένε "βλέπω και τα προηγούμενα αιτήματα, περνάω νέο αίτημα και "θα σας καλέσουν""... Συμπεριφορά χειρότερη και από το σκρουτζομάγαζο της γειτονιάς. 2 1
imr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Παιδια το ειχα παρει το καλοκαιρι στα 200. Στα 150 ειναι τρελο value for money Δεν ειναι τελειο αλλα για απλη χρηση σε αυτα τα λεφτα ειναι οτι πρεπει. Εγω εχω σκοπο να το κρατησω 2 χρονια μεχρι να παω σε ipad. Αρνητικο το sd netflix, διορθωνεται με αλλαγη στο apk.
manthos_27 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 23 λεπτά πριν, imr είπε Παιδια το ειχα παρει το καλοκαιρι στα 200. Στα 150 ειναι τρελο value for money Δεν ειναι τελειο αλλα για απλη χρηση σε αυτα τα λεφτα ειναι οτι πρεπει. Εγω εχω σκοπο να το κρατησω 2 χρονια μεχρι να παω σε ipad. Αρνητικο το sd netflix, διορθωνεται με αλλαγη στο apk. Για πες μας λεπτομέρειες
imr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δεν θυμαμαι ακριβως,υπαρχουν θεματα αν κανεις ενα search θα βρεις guide 1
manthos_27 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Το παρέλαβα σήμερα το ταμπλετ πολύ καλό δεν το περίμενα ή αλήθεια είναι ότι το περίμενα λίγο αργό αλλά καμία σχέση ολα τρεχουν νεράκι! Το μονο μειονέκτημα για μενα ειναι η οθόνη δεν ειναι πολυ φωτεινή πράγμα που σε αναγκάζει να έχεις την φωτεινότητα στην μέση! Στα 153 που το πήρα δεν είχε αντίπαλο! 3
planetman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Αυτή η σύνδεση ρε παιδιά τι είναι; είναι στην αριστερή πλευρά του ταμπλετ.
imvrios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, planetman είπε Αυτή η σύνδεση ρε παιδιά τι είναι; είναι στην αριστερή πλευρά του ταμπλετ. https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Android-based-Tablets-and-Phablets/ZA5T0287GB-Tab-M10-FHD-Plus-2nd-Gen/m-p/5035599?page=1#5133529
planetman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Εντωμεταξύ, προσπαθώ από το μεσημέρι να φτιάξω το netflix σε HD. Κατέβασα το Drm info το οποίο δείχνει πως η συσκευή εχει widevine security level 1. Μετά κατέβασα σε apk patched το netflix αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να παίξει σε HD. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω; https://github.com/jonas-coded/netflix_hd_patch/blob/master/README.md
TheDay2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, planetman είπε Εντωμεταξύ, προσπαθώ από το μεσημέρι να φτιάξω το netflix σε HD. Κατέβασα το Drm info το οποίο δείχνει πως η συσκευή εχει widevine security level 1. Μετά κατέβασα σε apk patched το netflix αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να παίξει σε HD. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω; https://github.com/jonas-coded/netflix_hd_patch/blob/master/README.md Σε sd ειναι χαλια;
planetman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, TheDay2012 είπε Σε sd ειναι χαλια; Αρχικά τσεκαρα σε μια σειρά με πρόσωπα πρώτο πλάνο και δεν ήμουν σίγουρος για την ποιότητα αλλά μετά έβαλα ντοκιμαντέρ με τοπία και ζώα και εκεί είδα πόσα χάλια είναι. 1
P_M Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Στις 28/9/2020 στις 1:20 ΜΜ, planetman είπε Έχει μεν μέτριο επεξεργαστή και μπαταρία αλλά μέχρι 230-250€ ρε παιδιά μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο; ναι το Samsung Galaxy Tab A (2019) 10.1" (64GB) Black στα 249 ευρώ
planetman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, P_M είπε ναι το Samsung Galaxy Tab A (2019) 10.1" (64GB) Black στα 249 ευρώ Ναι οκ, έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή αλλά 3GB RAM αντί 4GB του Lenovo. Κάνει και 100€ πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα