Προς το περιεχόμενο

Lenovo Tab M10 FHD Plus 153,9€ @VODAFONE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το χτύπησα για το σπίτι. Πιστεύω σε σχέση με αυτά που έπαιρνα από τα κινεζομάγαζα με κάπως λιγότερα χρήματα θα υπάρχει μια αναβάθμιση. 

Νομίζω ότι σε αυτήν την τιμή και ειδικά για αγορά από Ελλάδα είναι μια πολύ τίμια αγορά. 

• Like 1
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει το αντροιντ 9

49 λεπτά πριν, noa113 είπε

Ερώτηση προς εσάς που το αγοράσατε (αλλά και όποιον άλλο γνωρίζει): Τι Android έχει; Διάβασα ότι παρότι φετινό μοντέλο (2020) δεν έχει Android 10! Ισχύει; Γνωρίζει κανείς αν θα πάρει την αναβάθμιση σε 11;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ τίμιο για τα 160 που το πήρα με επιστροφή eurobank από 200 αρχική.

Αλλά λενοβο παιδιά, όχι android 11 δεν θα δείτε αλλά εγώ δεν ελπίζω ούτε στο 10... Προσωπικά μου είναι αδιάφορο γιατί σε δύο χρόνια πιστεύω θα βρω μια custom 12-13 να του περάσω αν χρειαστεί.

Το καλό είναι ότι δεν έχει σχεδόν τίποτα από bloatware η και να είχε τα έβγαλα με απεγκατασταση εύκολα.

Για cosmote tv το έχω και παίζει 720p50 και η ποιότητα δεν με ενόχλησε ποτέ το βράδυ που ξαπλώνω να δω τηλεόραση.

10" είναι δεν είναι ούτε 24 ούτε 32 στα μάτια τα δικά μου βλέπεις άνετα στα 720p σε 10"

Μισό γιατί τώρα διάβασα πιο πίσω.

Netflix δεν παίζει FHD η HD;

Γιατί αν παίζει SD τότε ναι είναι πρόβλημα για αυτούς που το θέλουν για Netflix.

Επεξ/σία από spamo
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, spamo είπε

Πολύ τίμιο για τα 160 που το πήρα με επιστροφή eurobank από 200 αρχική.

Αλλά λενοβο παιδιά, όχι android 11 δεν θα δείτε αλλά εγώ δεν ελπίζω ούτε στο 10... Προσωπικά μου είναι αδιάφορο γιατί σε δύο χρόνια πιστεύω θα βρω μια custom 12-13 να του περάσω αν χρειαστεί.

Το καλό είναι ότι δεν έχει σχεδόν τίποτα από bloatware η και να είχε τα έβγαλα με απεγκατασταση εύκολα.

Για cosmote tv το έχω και παίζει 720p50 και η ποιότητα δεν με ενόχλησε ποτέ το βράδυ που ξαπλώνω να δω τηλεόραση.

10" είναι δεν είναι ούτε 24 ούτε 32 στα μάτια τα δικά μου βλέπεις άνετα στα 720p σε 10"

Μισό γιατί τώρα διάβασα πιο πίσω.

Netflix δεν παίζει FHD η HD;

Γιατί αν παίζει SD τότε ναι είναι πρόβλημα για αυτούς που το θέλουν για Netflix.

Sd παιζει

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stelakis1914 είπε

Εγώ το χτύπησα για το σπίτι. Πιστεύω σε σχέση με αυτά που έπαιρνα από τα κινεζομάγαζα με κάπως λιγότερα χρήματα θα υπάρχει μια αναβάθμιση. 

Νομίζω ότι σε αυτήν την τιμή και ειδικά για αγορά από Ελλάδα είναι μια πολύ τίμια αγορά. 

Aκριβώς το ίδιο, από το να πάρω ένα teclast με 110 από Κίνα ή και περισσότερα (για κάτι με 4/64) καλύτερα μια τίμια συσκευή από Ελλάδα με εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

Απολύτως σωστά! Το μόνο χαρακτηριστικό που φαινομενικά υστερεί με τα αντίστοιχα από το κινεζομάγαζα, είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας. Στα χαρτιά όμως αυτό γιατί στην πράξη όποιος έχει ανοίξει για να μετρήσει τις μπαταρίες τους παίρνει αποτελέσματα της τάξεις των 4500-5000 mAh.

Στα θετικά του ότι υπάρχει ήδη εύκολος τρόπος για root και βάσιμες ελπίδες για custom roms. 

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως και όσον αφορά την μπαταρία, συγκρινόμενη με το Samsung tab a510 με 6000mah μπαταρία με μνήμες 3/32 που είναι λιγακι πιο ακριβό, σε review που είδα το lenovo κέρδιζε κατά πολύ σε αυτονομία όταν η οθόνη ήταν στη μέση ενώ έχανε όταν ήταν τέρμα φωτεινή. 

Δημοσ.
Στις 5/9/2020 στις 3:58 ΜΜ, foler79 είπε

Και εγώ το ίδιο. Βγάλτε ρε κερατάδες μια καλή προσφορά το Huawei M5 lite...

Προσπαθώ να βγάλω άκρη και βλέπω πως το lenovo είναι πιο γρήγορο σχεδόν παντού από το. Μ5 lite εκτός από κάποια γραφικά πάντως. Που βλέπετε συγκριτικά; τι το ιδιαίτερο έχει το m5 lite; 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, planetman είπε

Προσπαθώ να βγάλω άκρη και βλέπω πως το lenovo είναι πιο γρήγορο σχεδόν παντού από το. Μ5 lite εκτός από κάποια γραφικά πάντως. Που βλέπετε συγκριτικά; τι το ιδιαίτερο έχει το m5 lite; 

To Lenovo M10 Plus παίζει Netflix se SD ανάλυση, δηλαδή 480p. Το Huawei M5 Lite παίζει Netflix σε FHD ανάλυση, δηλαδή 1080p. Δεν έχει να κάνει με τις αναλύσεις των οθονών τους, έχει να κάνει με τους επεξεργαστές και τις πιστοποιήσεις τους.

Οπότε αν ενδιαφέρει τον αγοραστή το Netflix, πάει στο Huawei. Αν δεν πρόκειται ποτέ να δεί Netflix, τότε πάει στο Lenovo. Περισσότερα info σχετικά με τους επεξεργαστές και τις αναλύσεις που υποστηρίζουν, στο site του Netflix.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις το τσίμπησα τελικώς κι εγώ. Απ' όση έρευνα έκανα, το επόμενο tablet που έχει αρκετά καλύτερες επιδόσεις είναι το huawei matepad το οποίο πάει στα 300€+, οπότε δεν έχω σκοπό να πάω τόσο ψηλά.

Επεξ/σία από planetman
Δημοσ.

Έλαβα μήνυμα από την courier easy mail (από vodafone τίποτα) για παράδοση αύριο. Θετική εξέλιξη αφού η παραγγελία έγινε χθες το μεσημέρι.

Για όσους ενδιαφέρονται η συσκευή είναι στο πρόγραμμα για αναβάθμιση σε android 10 (TB-X606F) τον ερχόμενο Οκτώβριο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, planetman είπε

Μόλις το τσίμπησα τελικώς κι εγώ. Απ' όση έρευνα έκανα, το επόμενο tablet που έχει αρκετά καλύτερες επιδόσεις είναι το huawei matepad το οποίο πάει στα 300€+, οπότε δεν έχω σκοπό να πάω τόσο ψηλά.

Δεν θέλω να σε βάλω σε σκέψεις αλλά για να ενημερώσω και τυχόν άλλα άτομα που ενδιαφέρονται... Υπάρχει το MatePad T10s (3GB/64GB) με τον Kirin 710A και ίδιας χωρητικότητας μπαταρία που βγαίνει στα 191.87€ από το Amazon Ισπανίας. 

Βέβαια και το Lenovo μια χαρά είναι στα χρήματα αυτά. Οπότε καλορίζικο!

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα χθες και είμαι ενθουσιασμένος. Με απαλλαγή ΦΠΑ βγήκε 124 ευρώ . Προέρχομαι από galaxy tabA 2016 το οποίο είναι μια χαρά έως σήμερα . 
 Θα επανέλθω με σχόλια .

παντως και στο πλαίσιο που πήγα και στον Κωτσόβολο , αδυνατούν να κάνουν price match όσες φορές και αν μου είπαν οτι θα το προσπαθήσουν . Οι προϊστάμενοι το κατέβαζαν έως τα 190 ευρώ και με τίποτα στα 153.9 της Vodafone 

Επεξ/σία από gabriel1981

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...