Προς το περιεχόμενο

Lenovo Tab M10 FHD Plus 153,9€ @VODAFONE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hasiotis_john είπε

Αδερφέ, είναι σίγουρο αυτό? Το είχα βάλει στο καλάθι και ήμουν έτοιμος αλλά με σταμάτησες και ευτυχώς κιόλας μιας και μ' ενδιαφέρει και μένα να παίζει HD το τάμπλετ μου.

100% φιλε. Εχω διαβασει και reviews και σχετικους διαλογους σε φορουμς.

6 λεπτά πριν, dinosz750 είπε

Μόλις έγραφα αυτό και με πρόλαβες! 😃

Σίγουρο! Αν θες διάβασε εδώ για να καταλάβεις τι παιζει

Ειμαι πολυ γρηγορος φιλε 😂

• Like 2
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

8 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Αδερφέ, είναι σίγουρο αυτό? Το είχα βάλει στο καλάθι και ήμουν έτοιμος αλλά με σταμάτησες και ευτυχώς κιόλας μιας και μ' ενδιαφέρει και μένα να παίζει HD το τάμπλετ μου.

Nαι Γιάννη απέφυγε το αν σε ενδιαφέρει το HD στο Νετφλιχ. 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Με τίποτε φίλε, ας το είχαν και στα 100 ευρώ! Δυστυχώς μ' ενδιαφέρει πολύ το HD στο νετφλιξ ...
Θα χτυπήσω κάποιο άλλο στην black friday σε λίγο καιρό!

Και εγώ ακριβώς τα ίδια σκέφτομαι, αν βρεις κάτι αξιόλογο σε καλή τιμή σφύρα!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sintalkas είπε

το πηρα εγω ρωτηστε ότι θελετε.

Πες τα ολα :)

Βασικα πες μας αν ειναι ανεκτο το netflix.

Πως παει απο ταχυτητα, πως παει απο μπαταρια.

Και αν σου εκανε κατι εντυπωση ειτε θετικα ειτε αρνητικα.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Νετφλιξ δεν το χω βαλει να παιξει καθολου γιατι χρησιμοποιω το λαπτοπ της υπογραφης {εχω το hd πακετο},στο antutu 8.4 βγαζει περιπου 109 χιλιαδες,από youtube ειμαι ευχαριστημενος ,παιζει μεχρι1080p και δεν το χω δει,το wifi του ειναι 5g και ειναι απλα οκ ,δεν το λες κακο αλλα δεν το λες και τελειο,η μανα μου που και που παραπονιεται οτι δεν πιανει youtube μαλλον επειδη δεν φτανει καλα το σημα ,ειναι βεβαια και μαπα λιγο η γραμμη μου,η οθονη του ειναι ips με ικανοποιητικα χρωματα full hd ,παντως δεν εχει πολυ μεγαλη φωτεινοτητα.Ειναι ποιοτικη κατασκευη.Βγαζει με μετρια χρηση 6 ωρες.

• Like 2
Δημοσ.

κι εγω εχω ανάμεικτα συναισθήματα. Από θέμα ταχύτητας δεν εχω παράπονο. Η οθόνη με χαλάει λίγο, γιατί έχω συνηθίσει σε amoled και μου φαίνεται σα να έχει σκιές, αλλά εντός σπιτιού είναι οκ. Ο ήχος ειναι καλός, ποιότητα κατασκευής πολύ καλή για την τιμή του. Για το netflix πιστευω θα βρεθεί λυση σε μελλοντικό update, αφου και στο youtube παιζει fullHD μια χαρά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/9/2020 στις 3:35 ΜΜ, djkokalis είπε

Να πας να πληρώσεις Lenovo tablet και μετά από ένα χρόνο γεια σας. 😂

Έχω το Lenovo tab 2 a10-70 πολλά χρόνια και ακόμα λειτουργεί χωρίς κανένα προβλημα και η μπαταρία ακόμα είναι τούμπανο. 

Επεξ/σία από Lazostat
  • Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση προς εσάς που το αγοράσατε (αλλά και όποιον άλλο γνωρίζει): Τι Android έχει; Διάβασα ότι παρότι φετινό μοντέλο (2020) δεν έχει Android 10! Ισχύει; Γνωρίζει κανείς αν θα πάρει την αναβάθμιση σε 11;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...