pouf7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 https://www.vodafone.gr/eshop/tablets-usb-sticks/lenovo-tablet-lenovo-tab-m10wifi64gb/p-126451/ Skroutz https://www.skroutz.gr/s/22151955/Lenovo-Tab-M10-FHD-Plus-2nd-Gen-10-3-64GB-Iron-Grey.html 1 3
mtzs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Αν δεν ειχε MediaTek επεξεργαστη θα το ειχα χτυπησει
pouf7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Έχει σε όλα τα tablet -30%. Ίσως υπάρχουν και άλλες προσφορές.
neosstoforum Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 183€ στον Γερμανό, αλλά μαζί δίνουν και πληκτρολόγιο. Βέβαια δε ξέρω πόσο κοστίζει σε περίπτωση που το αγοράσεις ξεχωριστά, ίσως όμως να συμφέρει. https://www.germanos.gr/product/lenovo-tab-m10-plus-fhd-4gb-64gb-wi-fi/20391377 Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από neosstoforum 1
czarjuly Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, mtzs είπε Αν δεν ειχε MediaTek επεξεργαστη θα το ειχα χτυπησει Δεν ειναι καλος επεξεργαστης;για πες γιατι με ενδιαφερει κι εμενα
neosstoforum Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, czarjuly είπε Δεν ειναι καλος επεξεργαστης;για πες γιατι με ενδιαφερει κι εμενα Κάτω από 100.000 στο Antutu οπότε εγώ προσωπικά δεν θα τον προτιμούσα. Είναι χειρότερος και από τον SD 665 που έχω στο κινητό. Βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές σε αυτά τα χρήματα. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από neosstoforum
czarjuly Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, neosstoforum είπε Κάτω από 100.000 στο Antutu οπότε εγώ προσωπικά δεν θα τον προτιμούσα. Είναι χειρότερος και από τον SD 665 που έχω στο κινητό. Βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές σε αυτά τα χρήματα. Μμ κι εγω βλεπω οτι τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του με καλυπτουν ,μνημη,ραδιοφωνο κτλ και σε αυτη την τιμη δεν εχω δει κατι καλυτερο
-WISE- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φοβάμαι ότι ο,τι και αν υπόσχεται η εταιρεία, για αυτονομία 8,5 ωρών, με 5000mAh είναι DOA από τα αποδυτήρια το συγκεκριμένο Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από -WISE- 2
neosstoforum Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, czarjuly είπε Μμ κι εγω βλεπω οτι τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του με καλυπτουν ,μνημη,ραδιοφωνο κτλ και σε αυτη την τιμη δεν εχω δει κατι καλυτερο Αν δεν μπορείς να ανέβεις πάνω από 200€ τότε νομίζω είναι καλή περίπτωση για απλή χρήση, browsing κτλ.. 1
djkokalis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Να πας να πληρώσεις Lenovo tablet και μετά από ένα χρόνο γεια σας. 😂 1
czarjuly Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, neosstoforum είπε 183€ στον Γερμανό, αλλά μαζί δίνουν και πληκτρολόγιο. Βέβαια δε ξέρω πόσο κοστίζει σε περίπτωση που το αγοράσεις ξεχωριστά, ίσως όμως να συμφέρει. https://www.germanos.gr/product/lenovo-tab-m10-plus-fhd-4gb-64gb-wi-fi/20391377 Το τσιμπησα...για να δουμε τι θα μας βγει
TheDay2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Το μεγαλυτερο αρνητικο κατα τη γνωμη μου ειναι οτι δεν υποστηριζει HD στο Netflix. Παιζει μονο sd. Αν υποστηριζε hd , παρα τον αδυναμο επεξεργαστη και τη μετρια μπαταρια, θα το ειχα ηδη παραγγειλει.
foler79 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, TheDay2012 είπε Το μεγαλυτερο αρνητικο κατα τη γνωμη μου ειναι οτι δεν υποστηριζει HD στο Netflix. Παιζει μονο sd. Αν υποστηριζε hd , παρα τον αδυναμο επεξεργαστη και τη μετρια μπαταρια, θα το ειχα ηδη παραγγειλει. Και εγώ το ίδιο. Βγάλτε ρε κερατάδες μια καλή προσφορά το Huawei M5 lite...
hasiotis_john Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, TheDay2012 είπε Το μεγαλυτερο αρνητικο κατα τη γνωμη μου ειναι οτι δεν υποστηριζει HD στο Netflix. Παιζει μονο sd. Αν υποστηριζε hd , παρα τον αδυναμο επεξεργαστη και τη μετρια μπαταρια, θα το ειχα ηδη παραγγειλει. Αδερφέ, είναι σίγουρο αυτό? Το είχα βάλει στο καλάθι και ήμουν έτοιμος αλλά με σταμάτησες και ευτυχώς κιόλας μιας και μ' ενδιαφέρει και μένα να παίζει HD το τάμπλετ μου.
dinosz750 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, TheDay2012 είπε Το μεγαλυτερο αρνητικο κατα τη γνωμη μου ειναι οτι δεν υποστηριζει HD στο Netflix. Παιζει μονο sd. Αν υποστηριζε hd , παρα τον αδυναμο επεξεργαστη και τη μετρια μπαταρια, θα το ειχα ηδη παραγγειλει. Μόλις έγραφα αυτό και με πρόλαβες! 😃 2 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Αδερφέ, είναι σίγουρο αυτό? Το είχα βάλει στο καλάθι και ήμουν έτοιμος αλλά με σταμάτησες και ευτυχώς κιόλας μιας και μ' ενδιαφέρει και μένα να παίζει HD το τάμπλετ μου. Σίγουρο! Αν θες διάβασε εδώ για να καταλάβεις τι παιζει Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από dinosz750 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα