Προς το περιεχόμενο

Lenovo Tab M10 FHD Plus 153,9€ @VODAFONE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

183€ στον Γερμανό, αλλά μαζί δίνουν και πληκτρολόγιο. Βέβαια δε ξέρω πόσο κοστίζει σε περίπτωση που το αγοράσεις ξεχωριστά, ίσως όμως να συμφέρει.

https://www.germanos.gr/product/lenovo-tab-m10-plus-fhd-4gb-64gb-wi-fi/20391377

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, mtzs είπε

Αν δεν ειχε MediaTek επεξεργαστη θα το ειχα χτυπησει

Δεν ειναι καλος επεξεργαστης;για πες γιατι με ενδιαφερει κι εμενα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Δεν ειναι καλος επεξεργαστης;για πες γιατι με ενδιαφερει κι εμενα

Κάτω από 100.000 στο Antutu οπότε εγώ προσωπικά δεν θα τον προτιμούσα. Είναι χειρότερος και από τον SD 665 που έχω στο κινητό. Βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές σε αυτά τα χρήματα.

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, neosstoforum είπε

Κάτω από 100.000 στο Antutu οπότε εγώ προσωπικά δεν θα τον προτιμούσα. Είναι χειρότερος και από τον SD 665 που έχω στο κινητό. Βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές σε αυτά τα χρήματα. 

Μμ κι εγω βλεπω οτι τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του με καλυπτουν ,μνημη,ραδιοφωνο κτλ και σε αυτη την τιμη δεν εχω δει κατι καλυτερο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φοβάμαι ότι ο,τι και αν υπόσχεται η εταιρεία, για αυτονομία 8,5 ωρών, με 5000mAh είναι DOA από τα αποδυτήρια το συγκεκριμένο

Επεξ/σία από -WISE-
  • Confused 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Μμ κι εγω βλεπω οτι τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του με καλυπτουν ,μνημη,ραδιοφωνο κτλ και σε αυτη την τιμη δεν εχω δει κατι καλυτερο

Αν δεν μπορείς να ανέβεις πάνω από 200€ τότε νομίζω είναι καλή περίπτωση για απλή χρήση, browsing κτλ..

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, neosstoforum είπε

183€ στον Γερμανό, αλλά μαζί δίνουν και πληκτρολόγιο. Βέβαια δε ξέρω πόσο κοστίζει σε περίπτωση που το αγοράσεις ξεχωριστά, ίσως όμως να συμφέρει.

https://www.germanos.gr/product/lenovo-tab-m10-plus-fhd-4gb-64gb-wi-fi/20391377

Το τσιμπησα...για να δουμε τι θα μας βγει

Δημοσ.

Το μεγαλυτερο αρνητικο κατα τη γνωμη μου ειναι οτι δεν υποστηριζει HD στο Netflix. Παιζει μονο sd.

Αν υποστηριζε hd , παρα τον αδυναμο επεξεργαστη και τη μετρια μπαταρια, θα το ειχα ηδη παραγγειλει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, TheDay2012 είπε

Το μεγαλυτερο αρνητικο κατα τη γνωμη μου ειναι οτι δεν υποστηριζει HD στο Netflix. Παιζει μονο sd.

Αν υποστηριζε hd , παρα τον αδυναμο επεξεργαστη και τη μετρια μπαταρια, θα το ειχα ηδη παραγγειλει.

Και εγώ το ίδιο. Βγάλτε ρε κερατάδες μια καλή προσφορά το Huawei M5 lite...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, TheDay2012 είπε

Αδερφέ, είναι σίγουρο αυτό? Το είχα βάλει στο καλάθι και ήμουν έτοιμος αλλά με σταμάτησες και ευτυχώς κιόλας μιας και μ' ενδιαφέρει και μένα να παίζει HD το τάμπλετ μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, TheDay2012 είπε

Μόλις έγραφα αυτό και με πρόλαβες! 😃

2 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Αδερφέ, είναι σίγουρο αυτό? Το είχα βάλει στο καλάθι και ήμουν έτοιμος αλλά με σταμάτησες και ευτυχώς κιόλας μιας και μ' ενδιαφέρει και μένα να παίζει HD το τάμπλετ μου.

Σίγουρο! Αν θες διάβασε εδώ για να καταλάβεις τι παιζει

Επεξ/σία από dinosz750
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...