Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ!

Έχω στο γραφείο μου ένα παλιό desktop TurboX (2007...) που μέχρι τώρα με έβγαλε ασπροπρόσωπη. Χρυσοπληρωμένο τότε με Intel Core 2 Duo 2,4 Ghz, 4 DDR2 (χρήση 3,245), 1Tb σκληρό, ομολογώ δεν θυμάμαι την κάρτα γραφικών... και πολλές πολλές έξτρα θύρες. 

Εδώ και 2-3 χρόνια τρέχει ό,τι μαλακία κατέβει του Gates  και της ομάδας του (είμαι Windows Insider  και είχα κατεβάσει Pro 10).

Χρησιμοποιώ Mozilla φανατικά (και δεν τον αλλάζω... ), Logitech πληκτρολόγιο - ποντίκι ασύρματα, LG 24άρα οθόνη και HP περιφερειακά (εκτυπωτής σαρωτής κλπ). 

Έχει αρχίσει και σέρνεται εντυπωσιακά. Χρειάζομαι οπωσδήποτε αναβάθμιση!!!!

Βοηθάτε Χριστιανοί! 

Το Budget  μου  είναι γύρω στα 800 ευρώ, αλλά ζηλεύω τον Dell Inspiron 5680... Μπορώ με τον προϋπολογισμό των 800 ευρώ να φτιάξω κάτι αντίστοιχο? Κ αν ναι από ποια καταστήματα εμπιστεύεστε για τα μέρη???? Άμαζον??? Κάποιο άλλο??? Τον υπάρχοντα σκληρό θα τον κρατήσω. Χρειάζομαι μόνο έναν SSD 256 για να τρέχει. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Φιλικά, Αναστασία 

• Λύση
Δημοσ.

Καλησπερα. Με 800€ φτιάχνεις καλύτερο από τον 5680 το θέμα είναι ότι θα δώσεις τοσα χρήματα για σερφαρισμα; 

Έχει μια φόρμα για νέο pc συμπλήρωσε την για να πάρεις πιο εύκολα βοηθεια

• Like 1
Δημοσ.

Ενας SSD για το λειτουργικο συστημα ειναι το μονο που χρειαζεται να του βαλεις για να σταματησει να σερνεται.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiohead είπε

Καλησπερα. Με 800€ φτιάχνεις καλύτερο από τον 5680 το θέμα είναι ότι θα δώσεις τοσα χρήματα για σερφαρισμα; 

Έχει μια φόρμα για νέο pc συμπλήρωσε την για να πάρεις πιο εύκολα βοηθεια

Δεν είναι μόνο για σερφάρισμα. Έχω κρυπτογραφημένο αρχείο (ασθενών) με backup, τρέχω προγράμματα επεξεργασίας εικόνας για diagnostic imaging - editing, πρέπει ν αρχίσω video editing κ κάνω κ υποστήριξη ιστοσελίδας. 
Άλλωστε 800€ είναι το ταβάνι μου. Αν μπορώ κ με λιγότερα δεν το συζητώ. 
Πού βρίσκω αυτή τη φόρμα;;; 
Ευχαριστώ πολύ για τη διάθεση κ τη βοήθεια!!!! 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, NasstasjiaP είπε

Δεν είναι μόνο για σερφάρισμα. Έχω κρυπτογραφημένο αρχείο (ασθενών) με backup, τρέχω προγράμματα επεξεργασίας εικόνας για diagnostic imaging - editing, πρέπει ν αρχίσω video editing κ κάνω κ υποστήριξη ιστοσελίδας. 
Άλλωστε 800€ είναι το ταβάνι μου. Αν μπορώ κ με λιγότερα δεν το συζητώ. 
Πού βρίσκω αυτή τη φόρμα;;; 
Ευχαριστώ πολύ για τη διάθεση κ τη βοήθεια!!!! 

836€ ενδεικτική σύνθεση που θα υπερκαλύψει από hellasphone.gr με την προϋπόθεση ότι θα στήσεις εσυ.

F9DA321A-934B-434F-9BD4-C546425DB36B.jpeg.2c2229d7c6728fb90d5db2a1ac4e55d4.jpeg

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, radiohead είπε

836€ ενδεικτική σύνθεση που θα υπερκαλύψει από hellasphone.gr με την προϋπόθεση ότι θα στήσεις εσυ.

επειδή στήνω κ εγώ pc,το hellasphone δεν έχει σχεδόν τίποτα σε stock(κλασσικό κόλπο να βάζουν την χαμηλότερη τιμή στο Σκρουτζ και παράδοση σε 30μερες. και μόλις έρθει stock ανεβαίνουν οι τιμές στο θεό).

δεν έκατσα να δω αυτά που έβαλες απλά αναφέρω την τακτική τους κ πολλών άλλων φυσικά στο Σκρουτζ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, DYEL είπε

επειδή στήνω κ εγώ pc,το hellasphone δεν έχει σχεδόν τίποτα σε stock(κλασσικό κόλπο να βάζουν την χαμηλότερη τιμή στο Σκρουτζ και παράδοση σε 30μερες. και μόλις έρθει stock ανεβαίνουν οι τιμές στο θεό).

δεν έκατσα να δω αυτά που έβαλες απλά αναφέρω την τακτική τους κ πολλών άλλων φυσικά στο Σκρουτζ.

Αν και από Θεσσαλονίκη έχω ψωνίσει από Πειραιά πριν ένα χρόνο φυσικό κατάστημα wind ήταν με καλή εξυπηρέτηση και όταν βλεπεις 30 μέρες θα κάνουν μαξ δέκα πλέον. Πριν ένα τρίμηνο λόγω κατάστασης ίσχυε ότι καθυστερούσαν. Μπορείς να βρεις ετοιμοπαράδοτα αν επιλέξεις διαφορετικά καταστήματα αλλά θα σου βγουν αρκετά τα μεταφορικα. Για να ψωνίσεις από αλυσίδα δεν το συζητώ θες πάνω από χίλια για τα ίδια κομμάτια.

Υπάρχει φυσικά και η λύση Amazon. Η σύνθεση και το κατάστημα ήταν ενδεικτικα.

Επεξ/σία από radiohead
Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiohead είπε

Είσαι Θεούλης!!! Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο σου!!! Ομολογώ ότι φαίνεται εξωπραγματικό! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, radiohead είπε

Το μονιτορ είναι κι αυτό δεκαετιας;

Έχω πενταετίας LG tv monitor 1080p 24”, HDMI κλπ

Μας κάνει;;;;

Επεξ/σία από NasstasjiaP
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NasstasjiaP είπε

Σαφώς και το αλλάζεις. Για να μην ξεφεύγεις από το αρχικό σου πλάνο λοιπόν.

Κρατας το σύστημα αλλαζοντας επεξεργαστή https://www.skroutz.gr/s/14650952/AMD-Ryzen-7-2700X-Box.html
το ίδιο κάρτα γραφικων https://www.skroutz.gr/s/21305106/MSI-GeForce-GTX-1650-Super-4GB-Ventus-XS-OC-V809-3294R.html

προσθετεις ενα μικρό ποσο ακόμα και επιλέγεις κάποια από τις δυο.

https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=16030589,11885419

Ετσι θα έχεις συνολικότερα καλύτερη εμπειρία και δε θα σου βγαίνουν τα μάτια. Καλές αγορές από εμενα, περίμενε να σου προτείνει και κάποιος άλλος.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, radiohead είπε

Σαφώς και το αλλάζεις. Για να μην ξεφεύγεις από το αρχικό σου πλάνο λοιπόν.

Κρατας το σύστημα αλλαζοντας επεξεργαστή https://www.skroutz.gr/s/14650952/AMD-Ryzen-7-2700X-Box.html
το ίδιο κάρτα γραφικων https://www.skroutz.gr/s/21305106/MSI-GeForce-GTX-1650-Super-4GB-Ventus-XS-OC-V809-3294R.html

προσθετεις ενα μικρό ποσο ακόμα και επιλέγεις κάποια από τις δυο.

https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=16030589,11885419

Ετσι θα έχεις συνολικότερα καλύτερη εμπειρία και δε θα σου βγαίνουν τα μάτια. Καλές αγορές από εμενα, περίμενε να σου προτείνει και κάποιος άλλος.

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ! Ήσουν απίστευτα βοηθητικός! Μακάρι να ήμασταν κοντά να σε κεράσω κάτι για τον κόπο σου! 😊

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...