stelarasg7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα στην ομάδα. Ψάχνω ένα λάπτοπ σε μπάτζετ 600-900 ευρώ. Η χρήση του θα είναι κυρίως Football manager,wow,βιντεάκια και μουσική. Έχετε να μου προτείνετε κάτι??
stelarasg7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, CharalampisCrete είπε Γιατί θες λάπτοπ kαι όχι desktop? Έχω desktop. Κάνω μερικά ταξίδια και το χρειάζομαι. Δεν καταλαβαίνω καν τον λόγο της ερώτησης.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, stelarasg7 είπε Έχω desktop. Κάνω μερικά ταξίδια και το χρειάζομαι. Δεν καταλαβαίνω καν τον λόγο της ερώτησης. Πραγματικά χρειάζεται μυαλό για να καταλάβεις την ερώτηση.... Μπες στο σκρουτζ έχει
andreas1gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, CharalampisCrete είπε Πραγματικά χρειάζεται μυαλό για να καταλάβεις την ερώτηση.... Μπες στο σκρουτζ έχει Σοβαρά τώρα...;;;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 σοβαρα τωρα τι gaming λαπτοπ θα πάρεις με αυτα τα χρήματα ????
andreas1gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, stelarasg7 είπε Η χρήση του θα είναι κυρίως Football manager,wow,βιντεάκια και μουσική. 4 λεπτά πριν, CharalampisCrete είπε σοβαρα τωρα τι gaming λαπτοπ θα πάρεις με αυτα τα χρήματα ???? Συγγνώμη αλλά δεν ήξερα μέχρι αυτή την στιγμή ότι χρειάζεσαι ακριβότερο λαπτοπ από 900 ευρώ για να παίξεις Football manager…!!!!!!!!!!!!!
andreas1gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, CharalampisCrete είπε O τίτλος λεει gaming laptop ...... Οκ μείνε με τον τίτλο και χάσε την ουσία… Καλή συνέχεια και να δίνεις πάντα τόσο ουσιαστική βοήθεια… 1
stelarasg7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Οκ μείνε με τον τίτλο και χάσε την ουσία… Καλή συνέχεια και να δίνεις πάντα τόσο ουσιαστική βοήθεια… Πηγα να απαντήσω και με κάλυψες σε όλα. Σε αλλα νεα... αν έχετε κάτι να μου προτείνεται θα μου ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο
andreas1gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, stelarasg7 είπε Πηγα να απαντήσω και με κάλυψες σε όλα. Σε αλλα νεα... αν έχετε κάτι να μου προτείνεται θα μου ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο Γράψε στο παρακάτω θέμα (Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή (part 2))... Υπάρχουν πολλές επιλογές... είτε από Ελλάδα ή από ΕΕ... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από andreas1gr
tosser Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Να είσαι και απασχολημένος , να μη γράφεις μαλακίες στο φόρουμ. Στέλιο δες για ένα 15άρι με την 1660ti. 1
dpolal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, stelarasg7 είπε Πηγα να απαντήσω και με κάλυψες σε όλα. Σε αλλα νεα... αν έχετε κάτι να μου προτείνεται θα μου ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο Πήρα προχθές το παρακάτω για τον γιό μου που πάει φοιτητής και παίζει ελαφριά παιχνίδια. Έκατσα και το σετάρισα, μια χαρά μηχάνημα είναι. https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/laptop/gaming-laptop/asus-tuf-gaming-fx505dtbq190t-amd-ryzen-5-3550h-8gb-256gb-ssd-1tb-hdd-geforce-gtx-1650-4gb-full-hd/1528194 256BG nvme, 1TB sata seagate και το μόνο, ότι φοράει 1χ8GB DDR4 RAM αλλά έχει θέση να προσθέσεις άλλη μία 8αρα άνετα. Είναι με τα 60Hz οθόνη και έχει πολύ ζωντανά χρώματα. (προσωπική άποψη βέβαια) Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από dpolal 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα