maidenvagos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπερα παιδια.. Εχω αγοράσει τα Ηχεια Kisonli U-2500BT (τα εχω εδω και 2 βδομάδες), ειναι πολυ καλα για τα λεφτά τους. Πολύ καλη επιλογή, για τοσες λειτουεγίες και τοσο φθηνά! Εμεινα ικανοποιημένος. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ενα ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ: Η φωνή "ενεργοποίησης" (που σου λεει το mode που είσαι) ειναι πολύ δυνατά.. (εκνευριστικά δυνατά).. Χωρις η φωνη των ηχείων να ειναι δυνατά. (Δοκιμασα να τα χαμηλώσω τελεώς πριν τα κλεισω, αλλα και πάλι οταν τα ανοιξα ηταν δυνατά η φωνη) ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ της φωνης?? Εψαξα σε ολα τα manual, (ιντερνετικα) και δεν αναφέρουν τιποτα. Εστειλα e-mail στο καταστημα που τα αγόρασα, και στην ιδια την Κινεζικη εταιρία .. Αλλα δεν πηρα καμία απάντηση. Αν γωρίζει κανεις κατι.. θα του ημουν ευγνώμων.. Ευχαριστώ.
ltodd Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Long shot αλλά ίσως δοκίμασε να κάνεις press and hold τα Volume + και Volume - κουμπιά ή κάτι παρόμοιο κρατώντας πατημένα κάποια κουμπιά .. 1
maidenvagos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Thanks!! κουμπιά μαζι ε?? θα το δοκιμάσω... και μακάρι.. (Παντως ειναι απαραδεκτοι στην Εταιρία.. που δεν μου απαντησαν..) ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ... (Δυστυχως... !!! Δοκιμασα 2-3 συνδυασμούς .. (περα απ τα 2 volume) αλλα δεν.. Iσως τελικα να μην γίνεται Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από maidenvagos
maidenvagos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 ΒΑΣΙΚΑ.. με το που τα ανοιγω., ΠΑΤΑΩ ΑΜΕΣΩΣ το "MUTE"... Και δεν ακουγεται η "τερμα δυνατά" ομηλία... Κατι ειναι κ αυτο.. Αλλα δεν ειναι κ οτι καλύτερο. Οποιος ξερει η βρει μονιμο τροπο.. Καλοδεχουμενος!!!
ANTUANE Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Γενικά σαν ηχεία αξίζουν ; Εχουν κεραία για ραδιόφωνο ;
maidenvagos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Στις 23/11/2020 στις 9:19 ΜΜ, ANTUANE είπε Γενικά σαν ηχεία αξίζουν ; Εχουν κεραία για ραδιόφωνο ; Οχι δεν εχουν εξωτερική κεραία.. Αλλα ραδιο παιζουν μια χαρα. Γενικα για κατι απλο και καλο ειναι μια χαρα. Για την τιμη που τα ειχα παρει κ τις λειτουργίες τους.. αξιζουν 100% Τα εχω στο Pc πλεον και ειμαι ευχαριστημένος.. Δεν εχω τρελες απαιτήσεις. Απλα εχουν την εκενυριστικη ομιλια στο ανοιγμα.. και παταω αμεσως το mute
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα