Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.. Εχω αγοράσει τα Ηχεια Kisonli U-2500BT (τα εχω εδω και 2 βδομάδες), ειναι πολυ καλα για τα λεφτά τους.
Πολύ καλη επιλογή, για τοσες λειτουεγίες και τοσο φθηνά! Εμεινα ικανοποιημένος.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ενα ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ: Η φωνή "ενεργοποίησης" (που σου λεει το mode που είσαι) ειναι πολύ
δυνατά.. (εκνευριστικά δυνατά).. Χωρις η φωνη των ηχείων να ειναι δυνατά. (Δοκιμασα να τα χαμηλώσω τελεώς πριν τα κλεισω,
αλλα και πάλι οταν τα ανοιξα ηταν δυνατά η φωνη)

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ της φωνης?? Εψαξα σε ολα τα manual, (ιντερνετικα) και δεν αναφέρουν τιποτα.
Εστειλα e-mail στο καταστημα που τα αγόρασα, και στην ιδια την Κινεζικη εταιρία .. Αλλα δεν πηρα καμία απάντηση.

Αν γωρίζει κανεις κατι.. θα του ημουν ευγνώμων.. Ευχαριστώ.

kisonli2500.jpg

Δημοσ.

Long shot αλλά ίσως δοκίμασε να κάνεις press and hold τα Volume + και Volume - κουμπιά ή κάτι παρόμοιο κρατώντας πατημένα κάποια κουμπιά ..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thanks!! κουμπιά μαζι ε?? θα το δοκιμάσω... και μακάρι.. (Παντως ειναι απαραδεκτοι στην Εταιρία.. που δεν μου απαντησαν..)

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ... (Δυστυχως... !!! Δοκιμασα 2-3 συνδυασμούς .. (περα απ τα 2 volume) αλλα δεν.. :( Iσως τελικα να μην γίνεται :( 

Επεξ/σία από maidenvagos
Δημοσ.

ΒΑΣΙΚΑ.. με το που τα ανοιγω., ΠΑΤΑΩ ΑΜΕΣΩΣ το "MUTE"... Και δεν ακουγεται η "τερμα δυνατά" ομηλία... ;) Κατι ειναι κ αυτο.. Αλλα δεν ειναι κ οτι καλύτερο. Οποιος ξερει η βρει μονιμο τροπο.. Καλοδεχουμενος!!! ;)

• 2 μήνες μετά...
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 23/11/2020 στις 9:19 ΜΜ, ANTUANE είπε

Γενικά σαν ηχεία αξίζουν ; Εχουν κεραία για ραδιόφωνο ;

Οχι δεν εχουν εξωτερική κεραία.. Αλλα ραδιο παιζουν μια χαρα. Γενικα για κατι απλο και καλο ειναι μια χαρα. Για την τιμη που τα ειχα παρει κ τις λειτουργίες τους.. αξιζουν 100% Τα εχω στο Pc πλεον και ειμαι ευχαριστημένος.. Δεν εχω τρελες απαιτήσεις. Απλα εχουν την εκενυριστικη ομιλια στο ανοιγμα.. και παταω αμεσως το mute ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...