mike^^ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Γεια σας Εχω pc με τον i5-4670k, 8gb ram corsair vengeance , gpu rx570 , psu corsair 650w και δισκους 1 ssd evo 128 και 1tb μηχανικο.Με εξαιρεση την καρτα γραφικων το ολο συστημα εγινε γυρω στο 2013-14. Σκεφτομαι για μια αναβαθμιση δηλαδη να αλλαξω motherboard ram και cpu. Ο λογος οτι δυσκολευεται πλεον να ανταπεξέλθει στα νεα παιχνιδια. Παιζω στα 1920χ1080 και παιχνιδια τυπου tomb raider, assasins creed, warzone και τα επομενα το horizon και cyberpunk. Υπαρχει κατι να προτεινετε μεχρι 300€?Αν στην συνθεση που ηδη εχω παρω αλλα 8gb ram ειναι πεταμενα λεφτα ή θα με βγαλει ακομη 1-2 χρονια? Ευχαριστω
mrkra Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν εχεις ασχημο συστημα απορω που λες οτι δνε σου τρεχουν... Δοκιμασε να δεις στις αγγελιες για μεταχειρισμενες cpu και καρτες γραφικων καλυτερες απο τη δικη σου ολο και καποιος συμφορουμιτης θα εχει βγαλει κατι, ετσι ωστε να μεγιστοποιησεις το οφελος με τον προυπολογισμο που εχεις. Με 300 ευρω παντως δεν θα παρεις ολο το πακετο... ή μητρικη + επεξεργαστη ή σκετη καρτα γραφικων και ενδεχομενως να μην μεινεις ευχαριστημενος με το τελικο αποτελεσμα.
mike^^ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν ειναι οτι δεν τρεχουν εδωσα παραδειγμα τι παιχνιδια παιζω.Απλως το warzone τρωει πολλα κολληματα και με λιγο ψαξιμο ειδα οτι μαλλον τα ραμ μου ειναι λιγα. Και σε συνδιασμό με τα νεα παιχνιδια που θα βγουν τωρα σκεφτομαι αν αξιζει να παω σε 16gb ram ή να κανω μια αναβαθμιση για βαθος χρονου.
leros2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, mike^^ είπε Δεν ειναι οτι δεν τρεχουν εδωσα παραδειγμα τι παιχνιδια παιζω.Απλως το warzone τρωει πολλα κολληματα και με λιγο ψαξιμο ειδα οτι μαλλον τα ραμ μου ειναι λιγα. Και σε συνδιασμό με τα νεα παιχνιδια που θα βγουν τωρα σκεφτομαι αν αξιζει να παω σε 16gb ram ή να κανω μια αναβαθμιση για βαθος χρονου. θες 16 ram για παιχνίδια τύπου warzone, από την άλλη το να κάνεις αναβάθμιση mb/cpu και να μείνεις με την 570, είναι μια τρύπα στο νερό. Αν δεν σε παίρνει να μαζέψεις χρήματα και για κάρτα γραφικών, πάρε άλλα 8gb ram μεταχειρισμένη και τέλος. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από leros2004 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα