parlapipas25 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Πιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για επαγγελματική αποκατάσταση κυρίως εξωτερικό (Αγγλία Γερμανία κλπ); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Ο οδηγός θέλει απλά να βγάλεις δίπλωμα.Για μάγειρας δεν πρέπει να σπουδάσεις;Οπότε με το ένα μπορείς να ξεκινησεις "αμεσα" ενώ με το άλλο να περιμένεις.Αν περιμένεις ξεχνάς την Αγγλία,Brexit κλπ. Οδηγός θα έλεγα εγω και μάλιστα τρένου,το έχεις ψάξει;Τι ξένες γλώσσες ξέρεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Αν βιάζεσαι οδηγός ή μηχανοδηγός. Αν δε θέλεις κάτι άμεσα και σου αρέσει η μαγειρική σπούδασε μάγειρας (αλλά βγάλε κι ενα δίπλωμα Γ κατηγορίας να βρίσκεται) Επίσης ξένες γλώσσες, γαλλικά και αγγλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Αν έχεις δίπλωμα για ένα από τα δυο, εγώ θα επέλεγα οδηγός για να είμαι συνέχεια έξω. Από χρήματα ανάλογα με το τι θα κάνεις και τα δυο μπορούν να σου αποφέρουν αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, parlapipas25 είπε Πιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για επαγγελματική αποκατάσταση κυρίως εξωτερικό (Αγγλία Γερμανία κλπ); Οι οδηγοί είναι σε μεγάλη ζήτηση εξωτερικό επειδή δεν πάνε γενικά οι ντόπιοι. Για αυτό είναι οι περισσότεροι μετανάστες ή λαθρομετανάστες. Στα ΜΜΜ είναι γενικά καλή δουλειά, με ισχυρά συνδικάτα (Σκανδιναβία) και "αφεντικό" αλά Δημόσιο. Σε ιδιώτη ανάλογα που πέσεις, ιδίως εάν δεν κατέχεις την γλώσσα περίμενε αρκετά κακές συνθήκες/πληρωμή. Επίσης χειριστές βαρέων/οχημάτων εκτός δρόμου κατασκευών (όπως εκσκαφείς) είναι πολύ περιζήτητοι (και πληρώνονται ανάλογα). Εάν μπορέσεις να αποκτήσεις άδεια, θα είναι η καλύτερη σου. | Από την άλλη, σε μια πενταετία+ θα δούμε τα πρώτα πλήρως αυτόνομα οχήματα στους από πάνω τομείς. Έτσι δεν είναι ακριβώς επαγγέλματα που θα σε πάνε μέχρι την σύνταξη. Ίσως 10-15 χρόνια σίγουρης δουλειάς πριν δεις τις επιλογές να μικραίνουν/ελαχιστοποιούνται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Ξέρω Αγγλικά αρκετά καλά.Μαγειρας είναι δύο χρόνιας σε ΙΕΚ.Υπαρχει και ειδικότητα για σχολή οδηγών πάλι δύο χρόνια που εκεί φαντάζομαι παίρνεις όλα τα διπλώματα δωρεάν; Μάγειρας σκέφτομαι είναι μια τέχνη που άμα την μάθεις καλά και σου αρέσει έχει εξέλιξη κι όπως να χει μπορείς να πεις ότι έχεις μια εξειδίκευση κάπου ενώ οδηγός το κάνει οποιοσδήποτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Ξέρω Αγγλικά αρκετά καλά.Μαγειρας είναι δύο χρόνιας σε ΙΕΚ.Υπαρχει και ειδικότητα για σχολή οδηγών πάλι δύο χρόνια που εκεί φαντάζομαι παίρνεις όλα τα διπλώματα δωρεάν; Μάγειρας σκέφτομαι είναι μια τέχνη που άμα την μάθεις καλά και σου αρέσει έχει εξέλιξη κι όπως να χει μπορείς να πεις ότι έχεις μια εξειδίκευση κάπου ενώ οδηγός το κάνει οποιοσδήποτε. Ειδικότητα για σχολή οδηγων είναι για να γίνεις εκπαιδευτής ,δάσκαλος οδήγησης.Τα διπλώματα τα δίνει το υπουργείο μετα απο τις ανάλογες εξετάσεις.Τα έχεις μπλέξει . Για μάγειρας δεν ξέρω πόσο ωραία είναι αλλά πρέπει να το έχεις.Ξέρεις να μαγειρευεις;Γιατι αν δεν μπορείς να βράσεις ούτε νερό .......... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από Ukforthemoment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ειδικότητα για σχολή οδηγων είναι για να γίνεις εκπαιδευτής ,δάσκαλος οδήγησης.Τα διπλώματα τα δίνει το υπουργείο μετα απο τις ανάλογες εξετάσεις.Τα έχεις μπλέξει . Για μάγειρας δεν ξέρω πόσο ωραία είναι αλλά πρέπει να το έχεις.Ξέρεις να μαγειρευεις;Γιατι αν δεν μπορείς να βράσεις ούτε νερό .......... Όταν είχα ρωτήσει τον δάσκαλο θυμάμαι μου είχε πει ότι πρέπει να έχεις όλα τα διπλώματα για να γίνεις εκπαιδευτής. Μαγειρεύω ναι.Οχι πολύ εξειδικευμένα πράγματα,πιο απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Όταν είχα ρωτήσει τον δάσκαλο θυμάμαι μου είχε πει ότι πρέπει να έχεις όλα τα διπλώματα για να γίνεις εκπαιδευτής. Μαγειρεύω ναι.Οχι πολύ εξειδικευμένα πράγματα,πιο απλά. Δωρεάν διπλώματα δεν δίνονται.Περνας απο παράβολα εξετάσεις κλπ κανονικά. Και επαναλαμβάνω ότι για Αγγλία σε πιέζει ο χρόνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δωρεάν διπλώματα δεν δίνονται.Περνας απο παράβολα εξετάσεις κλπ κανονικά. Και επαναλαμβάνω ότι για Αγγλία σε πιέζει ο χρόνος Υπάρχει και η Ιρλανδία που είναι αγγλόφωνη χώρα.Εχεις κάποια άποψη για αυτήν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Υπάρχει και η Ιρλανδία που είναι αγγλόφωνη χώρα.Εχεις κάποια άποψη για αυτήν; οχι δεν εχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα