spyraldo10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας! Θα χρειαστώ την βοήθειά σας. Αγοράστηκε laptop κούτα χωρίς OS. Εγκατέστησα windows 10 και κάνει αυτά τα χιόνια που βλέπετε στην φώτο. (διακεκομένα) Το μυαλό μου πήγε αμέσως σε κάρτα γραφικών, οθόνη ή την ταινία που την συνδέει με το mobo. Το κατάστημα μου είπε ότι είναι software και να κάνω εκ νέου εγκατάσταση. Μετά την δεύτερη εγκατάσταση (με το ίδιο στικάκι που έχω φτιάξει για windows 10) επιμένει το πρόβλημα. Θα δοκιμάσω και με άλλο στικάκι. Έχετε κάποια άλλη ιδέα τι μπορεί να φταίει; Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από spyraldo10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Στο ΒΙΟS το κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δοκίμασε με παλαιότερη έκδοση οδηγών κάρτας γραφικών. Σε επόμενο στάδιο ξήλωσε τους drivers τελείως και δες αν το κάνει. Αν στο κάνει και με παλαιότερους και ΔΕΝ το κάνει χωρίς drivers, το πας πίσω όμορφα και ωραία καθώς έχει προβληματική GPU. Λογικά είναι εντός περιόδου DOA οπότε και απαιτείς άλλο μηχάνημα. Σκέφτομαι με το φτωχό μου μυαλό σε καθυστερεί επίτηδες το μαγαζάκι να μην μπλέξει αυτό και περιμένει να περάσουν οι 7 μέρες για να σε στείλει στο σέρβις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyraldo10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 53 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στο ΒΙΟS το κάνει; όχι 48 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Δοκίμασε με παλαιότερη έκδοση οδηγών κάρτας γραφικών. Σε επόμενο στάδιο ξήλωσε τους drivers τελείως και δες αν το κάνει. Αν στο κάνει και με παλαιότερους και ΔΕΝ το κάνει χωρίς drivers, το πας πίσω όμορφα και ωραία καθώς έχει προβληματική GPU. Λογικά είναι εντός περιόδου DOA οπότε και απαιτείς άλλο μηχάνημα. Σκέφτομαι με το φτωχό μου μυαλό σε καθυστερεί επίτηδες το μαγαζάκι να μην μπλέξει αυτό και περιμένει να περάσουν οι 7 μέρες για να σε στείλει στο σέρβις. κάνω ένα update ότι driver έχει και αν δεν δω προκοπή θα δοκιμάσω ένα format με νεο usb stick. Μετά μάλλον θα τους το ξανα πάω. Το σκέφτηκα και εγώ αυτό το σενάριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Το πρόβλημα αυτό μετά απο πόση ώρα το παρουσιάζει; Αν ζεσταθεί; με το που φορτώσει τα πάντα; Αν πας να τρέξεις κάτι (πχ youtube) Δοκίμασε και ΧΩΡΙΣ GPU DRIVERS (εμπα safe mode και ξηλωσέ το) και δες πως θα πάει, Για να μην βάλει αυτόματα driver με το που μπει στο ίντερνετ αποσύνδεσέ το απο το δίκτυο κιόλας. 99% πάντως ΔΕΝ φταίει το λειτουργικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyraldo10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Τελικά έγιναν όλα τα update και το πρόβλημα σταμάτησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα