Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, psterg είπε

Με χρήση 1 μέρας εκτιμώ ότι το κινητό έχει θέμα με την κατανάλωση της μπαταρίας, λογικά λόγω επεξεργαστή.

Από σήμα πως τα πας? 

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, morfeas-dsl- είπε

Έχουν προβληματικό αισθητήρα autofocus, πρόβλημα επίσης στο focus κάτω των 10 εκατοστών, καθώς και σπασίματα κάποιες φορές σε λήψη βίντεο. Μπορείς να δεις τα δεκάδες σχόλια στα διάφορα φόρουμ. Ο επεξεργαστής στην Ευρώπη είναι περσινά ξινά σταφύλια και η οθόνη δεν κάνει 120 σε default ανάλυση. Η selfie κάμερα ένα σκαλί κάτω από το s10+ με τους διπλούς φακούς. Από εκεί και πέρα ο,τι θέλει ο καθένας αγοράζει, αλλά να τα λέμε όπως είναι.

Πες τα φίλε μου γιατί ήμουν ΕΤΟΙΜΟΣ να τα γράψω. Σε αυτά πρόσθεσε ότι οι ξεφτίλες τιμολογούν στα 1039 ευρώ την έκδοση ΧΩΡΙΣ 5G, ακόμα πιο κουτσουρεμένη...

Είναι πραγματικά εξευτελιστικό αυτό που κάνει η Samsung τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη με τους επεξεργαστές και φέτος το τερμάτισε εντελώς με τη σιαπιοκαμερα και την έλλειψη 5G.

Αυτό εξάλλου φαίνεται και από τις πωλήσεις που πήγε ΑΠΑΤΟ. Τέτοια εποχή έβγαινε σε προσφορά το περσινό μοντέλο αν δείτε τα αντίστοιχα θέματα και φέτος ξεπουλάνε το φετινό.

Ακομα όμως και αυτό το «ξεπούλημα» είναι εικονικό καθώς μιλάμε για μια συσκευή που από την αρχή ΔΕ θα έπρεπε να τιμολογηθεί ως ναυαρχίδα. 

Τελος προσφορά με βάση τους όρους το φόρουμ δεν είναι. Το τηλέφωνο έχει πέσει κοντά στο 40% από την τιμή ετικέτας και αυτό τα λέει όλα....

Κατα τα αλλά περί ορεξεος αλλά να είμαστε αντικειμενικοί...

Επεξ/σία από Looter
  • Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Από σήμα πως τα πας? 

Μια χαρά. Δεν έχω θέμα. 

Σκέφτομαι να πάρω την μαγνητική θήκη με το tempered glass μπρος πίσω. Λένε, όμως, ότι μειώνει το σήμα wifi. Έχει κάποιος εμπειρία με αυτή τη θήκη;

https://www.amazon.com/Tempered-Magnetic-Adsorption-Aluminium-Protection/dp/B085WB2ZBR?th=1

Δημοσ.

Έχω τo Note 10 εγώ, το S20 η γυναίκα μου και το S20+ ένας καλός μου φίλος. 

Έχω κάνει άπειρα τεστ μόνος μου και με τα 3.

Τώρα αν έχουν θέμα με το autofocus κάποια S20 ultra με τα 108ΜΡ δε ξέρω, άλλο κινητό όμως αυτό. Για τα 3 παραπάνω ισχύει αυτό που είπα σε ο,τι αφορά κάμερες. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, psterg είπε

Μια χαρά. Δεν έχω θέμα. 

Όχι, δεν ρωτάω αν έχεις γενικά σήμα, απλά πόσες μπάρες και αν ανεβοκατεβαινει. Γτ πολύ πιθανόν αυτό να φταίει για την μπαταρία 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Όχι, δεν ρωτάω αν έχεις γενικά σήμα, απλά πόσες μπάρες και αν ανεβοκατεβαινει. Γτ πολύ πιθανόν αυτό να φταίει για την μπαταρία 

Σταθερό σήμα πάνω από 3 γραμμές σε 4g.

Τελικά έφταιγαν 2 εφαρμογές που έτρεχαν στο παρασκήνιο. Από την ώρα που τις απενεργοποίησα έχω "άλλο" κινητό!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε όσους δεν έχουν μπει οι πόντοι go4more στις 26/8, εγώ έστειλα εχθές μήνυμα στην σελίδα που έχουν στο facebook για το go4more και μου τους έβαλαν σήμερα. Στο τηλεφωνικό κέντρο που μιλησα με 3 διαφορετικά άτομα κάνανε λες και ακουγανε για πρώτη φορά την λέξη go4more και κλασικά μου πρότειναν να στείλω mail. Οποτε μήνυμα στο fb και το διορθώνουν μπαμ μπαμ.

Επεξ/σία από manos256
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 6/9/2020 στις 10:50 ΜΜ, psterg είπε

Σταθερό σήμα πάνω από 3 γραμμές σε 4g.

Τελικά έφταιγαν 2 εφαρμογές που έτρεχαν στο παρασκήνιο. Από την ώρα που τις απενεργοποίησα έχω "άλλο" κινητό!

Από περιέργεια, ποιες εφαρμογές? Του software ή δικές σου? 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, manos256 είπε

Σε όσους δεν έχουν μπει οι πόντοι go4more στις 26/8, εγώ έστειλα εχθές μήνυμα στην σελίδα που έχουν στο facebook για το go4more και μου τους έβαλαν σήμερα. Στο τηλεφωνικό κέντρο που μιλησα με 3 διαφορετικά άτομα κάνανε λες και ακουγανε για πρώτη φορά την λέξη go4more και κλασικά μου πρότειναν να στείλω mail. Οποτε μήνυμα στο fb και το διορθώνουν μπαμ μπαμ.

Καλημέρα. Σου ζήτησαν απόδειξη για να βάλουν τους πόντους γιατί εμένα μου ζήτησαν απόδειξη και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο....

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, jobous είπε

Καλημέρα. Σου ζήτησαν απόδειξη για να βάλουν τους πόντους γιατί εμένα μου ζήτησαν απόδειξη και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο....

Γιατι ο Κωτσοβολος χανει παντα την μπαλα με αυτες τις προσφορες με τους επιπλεον ποντους.

• Like 1
Δημοσ.

Πράγματι , δεν έχουν στείλει την κατάσταση με τις συναλλαγές για να δουν αν αφορά κινητό ή όχι , για αυτό μου ζητάνε την απόδειξη....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jobous είπε

Απόδειξη και αφμ.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Από περιέργεια, ποιες εφαρμογές? Του software ή δικές σου? 

Δικές μου εφαρμογές που είχα στο προηγούμενο κινητό ανενεργές και μπήκαν αυτόμματα στο καινούργιο λόγω συχρονισμού, όπου και έγιναν ενεργές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια που ειναι λοιπον ανοιχτο το θεμα να απαντησω εγω στο δικο μου ερωτημα:

Πραγματι σημερα ο Κωτσοβολος εβαλε 50.000 ποντους bonus, που αντιστοιχουσαν σε αγορα ανω των 700€, παροτι το κινητο στο καλαθι ειχε τιμη 639€ (στην προηγουμενη προσφορα, τελη Ιουλιου).

Δεν το πολυπεριμενα (με βαση την τελικό ποσό της συναλλαγης επρεπε να ειναι 40.000) και μακαρι να μην ειναι παραβλεψη του μαγαζιου αλλά δειγμα (νομιζω μεχρι τωρα δεν ειχαμε αλλο) του τι συμβαινει οταν μπαινει εκπτωση στο καλαθι και οχι νωριτερα.

👍

Επεξ/σία από giorginho
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, giorginho είπε

Μια που ειναι λοιπον ανοιχτο το θεμα να απαντησω εγω στο δικο μου ερωτημα:

Πραγματι σημερα ο Κωτσοβολος εβαλε 50.000 ποντους bonus, που αντιστοιχουσαν σε αγορα ανω των 700€, παροτι το κινητο στο καλαθι ειχε τιμη 639€ (στην προηγουμενη προσφορα, τελη Ιουλιου).

Δεν το πολυπεριμενα (με βαση την τελικό ποσό της συναλλαγης επρεπε να ειναι 40.000) και μακαρι να μην ειναι παραβλεψη του μαγαζιου αλλά δειγμα (νομιζω μεχρι τωρα δεν ειχαμε αλλο) του τι συμβαινει οταν μπαινει εκπτωση στο καλαθι και οχι νωριτερα.

👍

Βγήκατε από μόνος σας στην γραμμή ευτυχώς. 

Επιβεβαιώνω ότι έλαβα σήμερα (όπως αναμενόταν από την συγκεκριμένη προσφορά και όχι από την γενική promo) 50.000 πόντους και όχι 40.000. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...