lakis84 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Ναι και μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tgiamour Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 λογικα τη βγαλανε τη προσφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Τέλος η προσφορά. Και στο ultra 927 έβγαινε. Τέλος τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkatsou Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Προσπάθησα μόλις να κάνω τη συναλλαγή. Και μένα μένει στα 836. Πλέον το baner για άμεση αφαίρεση επιπλέον 200ευρώ δεν υπάρχει στη σελίδα. Μίλησα και με τις τηλεφωνικές πωλήσεις και ούτε αυτοί το βλέπουν ούτε μπορούν να δώσουν την τιμή 636. Οπότε μάλλον όσοι τυχεροί πρόλαβαν σε αυτή την τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jake07 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Τώρα δε μου το βγάζει ούτε εμένα. Η bug ήταν, ή τελειωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μάλλον έρχονται τα άκυρα. Edit Από ότι βλέπω και μετά από δοκιμές που έκανα και σε άλλα πράγματα δεν αφαιρεί φπα από οτιδήποτε. Την μάζεψαν την προσφoρά νωρίτερα γιατί λέει μέχρι 5/9... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από Vasilis 07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fazer 1000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 τελευταια το eshop του κωτσου παει απ το κακο στο χειροτερο... (δειτε αξιολογησεις στο σκρουτζ) μεσα σ ενα μηνα εχω φαει 3 ακυρα για διαφορετικες προσφορες που ηταν "αμεσα διαθεσιμες" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μίλησα με τηλ. κέντρο. Μου απάντησαν ότι οι μειώσεις που φαίνονται είναι η αφαίρεση του ΦΠΑ. Σε ανταπάντηση ότι η μείωση δεν ανταποκρίνεται ακριβώς στο 24% μου απάντησαν ότι είναι λίγο πάνω λίγο κάτω. Ότι ναναι ο κώτσος τελευταία. Εσείς που το πήρατε στα 637 ενημερώστε για εξέλιξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkatsou Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Μίλησα με τηλ. κέντρο. Μου απάντησαν ότι οι μειώσεις που φαίνονται είναι η αφαίρεση του ΦΠΑ. Σε ανταπάντηση ότι η μείωση δεν ανταποκρίνεται ακριβώς στο 24% μου απάντησαν ότι είναι λίγο πάνω λίγο κάτω. Ότι ναναι ο κώτσος τελευταία. Εσείς που το πήρατε στα 637 ενημερώστε για εξέλιξη. Εντωμεταξυ τα 200 στο καλάθι είναι μάλλον Samsung related έκπτωση γιατί και το Πλαίσιο την έχει. Οπότε απλά βάλανε εκ παραδρομής και τις 2 και όταν το κατάλαβαν άφησαν μόνο την έκπτωση ΦΠΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siegfried_gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Λογικά λάθος και άκυρα θα παίξει. ελπίζω αυτοί που το χτύπησαν στα 600 να πήγαν άμεσα για παραλαβή μπας και το τσιμπήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psterg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Να είμαι τόσο τυχερός;;; Μόλις παρέλαβα απροβλημάτιστα!! 6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Super τιμή για το τηλ για όσους προλαβανε, Μην συγκρίνουμε με skroutzομαγαζα, θέμα εγγύησης κ κυρίως απαλλαγή ΦΠΑ για αυτούς που κόβουν τιμολόγιο(στο skroutz πρέπει να κάνεις τάμα για να βρεις κατάστημα που να κανει "κανονική" αποφοροληση) -Μειονεκτήματα ο exynos, έλλειψη custom rom+5g αλλά σε αυτά τα χρήματα δεν παίζει κάτι καλύτερο.- 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, psterg είπε Λόγω άσχημης εμπειρίας στο παρελθόν (μη κάλυψη εγγύησης από το επίσημο service καθώς το κινητό ήταν εισαγωγής), προτιμώ να ψωνίζω από μεγάλες αλυσίδες και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Για εμένα, λοιπόν, αυτή η τιμή που είναι χαμηλότερη και από το skroutz, με διασφάλιση εγγύησης από το επίσημο service, με δυνατότητα άτοκων δόσεων, με bonus πόντους στην κάρτα μου κλπ, είναι προσφορά που αξίζει τουλάχιστον να τη δεις και να την αξιολογήσεις. Κανονικότατα επίσημο Service έχει από τη Samsnung με τις φοβερές υπηρεσίες της SMARTEC. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει αγορά στα αστεία ποσά που ζητάνε οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα Samsung. Όχι τίποτα άλλο, πάνε και τα πουλάνε μετά στις αγγελίες πιο ακριβά από τα καταστήματα στο Skroutz και γελάμε. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeda Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Απ οτι καταλαβαινω για οσους μπορουν , μπορουσαν να το κοψουν τιμολογιο κ εβγαινε στα 513 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Zeda είπε Απ οτι καταλαβαινω για οσους μπορουν , μπορουσαν να το κοψουν τιμολογιο κ εβγαινε στα 513 ? Μα όταν γίνεται αγορά με τιμολόγιο, γίνεται κανονικά η πληρωμή του ΦΠΑ, απλά στο τέλος του χρόνου μπαίνει στα έξοδα της εταιρίας και το ποσό αφαιρείται από το ποσό που θα καταβληθεί στην εφορία. Έτσι δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα