psterg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Προσφορά στον Κωτσόβολο σε όλα τα χρώματα, με 200Ε όφελος στο καλάθι και δώρο τον ΦΠΑ. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/209242-samsung-galaxy-s20-plus-cosmic-gray-128gb 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eklagk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 836 το βλεπω το s20+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Είχε παίξει και εδώ παρόμοια προσφορά http://insomnia.gr/forums/topic/745911-samsung-galaxy-s20-cosmic-gray-128gb-639€kotsovolos-τέλοσ/page/6/?tab=comments#comment-58111110 συν μπόνους πόντους. Η έκπτωση εμφανίζεται στο στάδιο πληρωμής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psterg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, eklagk είπε 836 το βλεπω το s20+ Αν το βάλεις στο καλάθι θα σου βγάλει την τελική τιμή στα 636.90. Εγώ μόλις το πήρα σε Cloud Blue και πάω να παραλάβω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 να κανω μια ερωτηση , δηλαη εαν κοπει με τιμολογιο βγαινει ακομα πιο κατω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psterg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, georgerapp είπε να κανω μια ερωτηση , δηλαη εαν κοπει με τιμολογιο βγαινει ακομα πιο κατω ; Δεν το ξέρω. Φαντάζομαι πως ναι. Το ότι η επιχείρηση για λόγους marketing κάνει "δώρο τον ΦΠΑ", δε σημαίνει ότι δεν αποδίδει ΦΠΑ στο κράτος. Σίγουρα, όμως, βγαίνει χαμηλότερα με πόντους καρτών Alphabank. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacestar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Έχει και ποντους alpha η προσφορά του τίτλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psterg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, spacestar είπε Έχει και ποντους alpha η προσφορά του τίτλου; Δεν δίνει έξτρα πόντους αν εννοείς αυτό. Μπορείς, όμως, να κάνεις εξαργύρωση (αν έχεις διαθέσιμους πόντους στην κάρτα σου) για να ρίξεις την τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neosstoforum Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Προσφορά με ποια έννοια; Επειδή είναι από τον Κωτσόβολο; Δεν υπάρχει ούτε κατά 5% χαμηλότερη τιμή. https://www.skroutz.gr/s/23152695/Samsung-Galaxy-S20-128GB-Cosmic-Black.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psterg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Προσφορά με ποια έννοια; Επειδή είναι από τον Κωτσόβολο; Δεν υπάρχει ούτε κατά 5% χαμηλότερη τιμή. https://www.skroutz.gr/s/23152695/Samsung-Galaxy-S20-128GB-Cosmic-Black.html Λόγω άσχημης εμπειρίας στο παρελθόν (μη κάλυψη εγγύησης από το επίσημο service καθώς το κινητό ήταν εισαγωγής), προτιμώ να ψωνίζω από μεγάλες αλυσίδες και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Για εμένα, λοιπόν, αυτή η τιμή που είναι χαμηλότερη και από το skroutz, με διασφάλιση εγγύησης από το επίσημο service, με δυνατότητα άτοκων δόσεων, με bonus πόντους στην κάρτα μου κλπ, είναι προσφορά που αξίζει τουλάχιστον να τη δεις και να την αξιολογήσεις. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από psterg 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Προσφορά με ποια έννοια; Επειδή είναι από τον Κωτσόβολο; Δεν υπάρχει ούτε κατά 5% χαμηλότερη τιμή. https://www.skroutz.gr/s/23152695/Samsung-Galaxy-S20-128GB-Cosmic-Black.html Το άμεσα διαθέσιμο ειναι στα 662€ και μόνο στην Αθήνα. Κάνουμε την ίδια συζήτηση με το προηγούμενο θέμα για το αν ειναι η οχι προσφορά. Για εμένα ειναι πάντως που το πήρα με την προηγούμενη προσφορά +50.000 πόντους που αναμένω εντός του μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Το βάζω καλάθι αλλά η τιμή δεν αλλάζει.836 και το έφτασα μέχρι το στάδιο της πληρωμής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jake07 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Το βάζω καλάθι αλλά η τιμή δεν αλλάζει.836 και το έφτασα μέχρι το στάδιο της πληρωμής. Σε έμενα το έκανε κανονικά μόλις τώρα. Συμφωνώ πάντως ότι είναι προσφορά από πολλές απόψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Το βάζω καλάθι αλλά η τιμή δεν αλλάζει.836 και το έφτασα μέχρι το στάδιο της πληρωμής. Κάτω κατω κοίτα στο τελικό σύνολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, panos7 είπε Κάτω κατω κοίτα στο τελικό σύνολο. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί ρε παιδιά. Αφού μ,ου το βγάζει σε δόσεις 6*139.Σϋνολο λέει 836,90 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα