Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

tragic να μην υποστηρίζονται παλαιότερα μονέλα. Κυριολεκτικά απαράδεκτο. Τι πάει να πει απο το 2018 και μετά; Εμείς με μοντέλο  webos 2016 που παίζει μια χαρά 4k δηλαδή τι;;; Θα πρέπει να αλλάζουμε κάθε δύο χρόνια τηλεοράσεις για να έχουμε πρόσβαση;;;;;; 

Επεξ/σία από wildo
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tomtsir είπε

UM7100 μοντέλο του 2019 , η εφαρμογή παίζει άριστα. 👍👍👍

Eίσαι με ethernet στην τηλεόραση; Για να καταλάβω εαν έχω καθυστέρηση στο μενού λόγω wifi.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mandoctor είπε

Eίσαι με ethernet στην τηλεόραση; Για να καταλάβω εαν έχω καθυστέρηση στο μενού λόγω wifi.

Όχι με Wifi είμαι. Έχει μία καθυστέρηση αλλά τίποτα τραγικό. Ειδικά στην μετάδοση , δείχνει 1080P 50fps με κανένα drop. Βέβαια έχω και καλή γραμμή , πιάνω 42-43mbps download.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Όχι με Wifi είμαι. Έχει μία καθυστέρηση αλλά τίποτα τραγικό. Ειδικά στην μετάδοση , δείχνει 1080P 50fps με κανένα drop. Βέβαια έχω και καλή γραμμή , πιάνω 42-43mbps download.

Οκ. Μια από τα ίδια. 50άρα γραμμή, wifi, 1080p. Θα δοκιμάσω και με καλώδιο να δω αν βγάζει και 4Κ.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mandoctor είπε

Οκ. Μια από τα ίδια. 50άρα γραμμή, wifi, 1080p. Θα δοκιμάσω και με καλώδιο να δω αν βγάζει και 4Κ.

Πάντως η εφαρμογή δεν έχει επιλογή για παραπάνω από 1080p , οπότε νομίζω μέχρι εκεί πάει. Τουλάχιστον μέχρι τώρα φαίνεται πολύ καλή , δεν χρειάζεται να τραβάω καλώδια σε όποιο σημείο και αν θέλω να δω κάτι... 

Δημοσ.

Καλησπέρα.ξέρει κάποιος με σιγουριά εάν παίζει το Cosmote tv ott στο Nvidia Shield TV Pro;;;;;;

Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά μόνο εάν δέχεται την εφαρμογή της Cosmote.

Η έστω αν με προτείνεται κάποιο άλλο android tv box τούμπανο γιατί αυτό πού δίνει η Cosmote είναι για το ανάθεμα!!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, pantelis-mahi είπε

Καλησπέρα.ξέρει κάποιος με σιγουριά εάν παίζει το Cosmote tv ott στο Nvidia Shield TV Pro;;;;;;

Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά μόνο εάν δέχεται την εφαρμογή της Cosmote.

Η έστω αν με προτείνεται κάποιο άλλο android tv box τούμπανο γιατί αυτό πού δίνει η Cosmote είναι για το ανάθεμα!!

Xiaomi mi box s. Το σετάρεις μια φορά και μετά το ξεχνάς. Οικονομική λύση και 4k Netflix αν σε ενδιαφέρει

Δημοσ.

Την εφαρμογή την κατεβάσεις από το store το netflix έρχεται εγκατεστημένο και πραγματικά δουλεύουν απροβλγματιστα οι δύο εφαρμογές αλλά και γενικότερα το boxακι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, pantelis-mahi είπε

Ναι με ενδιαφέρει και το Netflix.δηλαδή δέχεται την εφαρμογή της Cosmote;Τρέχει καλά η θα έχει κολλήματα;;;

σε εμένα παίζει κανονικότατα, δεν έχω παρατηρήσει κόλλημα. Συμείωση: το έχω με απλό adapter usb to entehrnet 100. Δε βλέπω το λόγο να μην παίζει το ίδιο και σε wifi εφόσον το σήμα είναι καλό

Επεξ/σία από wildo
  • Thanks 1
Δημοσ.

Στις lg είναι για μοντέλα UHD 2018,2019 & 2020 με λειτουργικό webOS 4.0 ή μεταγενέστερο.

Στο xiaomi mi box s παίζει απροβλημάτιστα που το έχω και εγώ. Το μόνο αρνητικό είναι που δεν μπορείς στην εφαρμογή να επιλέξεις την ποιότητα είναι αυτόματα επιλεγμένη.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...