Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες ληγει τον νοεμβριο,η διαδικασια ειναι αυτη????

1) παω στην αστυνομια της περιοχης και μου δινουν αιτηση ανανεωσης που συμπληρωνω και μαζι αφηνω
2) τεσσερις εγχρωμες μικρες πικ
3) μια δηλωση του κλασσικου νομου στην οποια χειρογραφα θα γραψω εκεινα τα κλασσικα,οτι δεν ειμαι κρατουμαι δεν εχω καταδικαστει και τα υπολοιπα και την οποια θα εχω θεωρησει σε κεπ αρχικα
4) το ιδιο χαρτι ψυχιατρου που ειχα παει και στην αρχη στη χορηγηση
5) και ενα τριανταευρω για να αγορασω το σχετικο τελος/παραβολο αυτο απο που το παιρνω απο αστυνομια εκεινη τη στιγμη;
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/9/2020 στις 9:08 ΠΜ, rudigarcia222 είπε

παιδες ληγει τον νοεμβριο,η διαδικασια ειναι αυτη????

1) παω στην αστυνομια της περιοχης και μου δινουν αιτηση ανανεωσης που συμπληρωνω και μαζι αφηνω
2) τεσσερις εγχρωμες μικρες πικ
3) μια δηλωση του κλασσικου νομου στην οποια χειρογραφα θα γραψω εκεινα τα κλασσικα,οτι δεν ειμαι κρατουμαι δεν εχω καταδικαστει και τα υπολοιπα και την οποια θα εχω θεωρησει σε κεπ αρχικα
4) το ιδιο χαρτι ψυχιατρου που ειχα παει και στην αρχη στη χορηγηση
5) και ενα τριανταευρω για να αγορασω το σχετικο τελος/παραβολο αυτο απο που το παιρνω απο αστυνομια εκεινη τη στιγμη;

Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται θα σου τα πούν στην αστυνομία.Αν θυμάμαι σωστά χρειάζεται τουλάχιστον 2 μήνες πρίν να κατατεθούν για ανανέωση, πήγαινε να ρωτήσεις.

Εγώ έβγαλα την άδεια το 2011 και ανανέωσα το 2016, ευτυχώς πλήρωσα μόνο τα 150€ για τις εξετάσεις μέσω του ΕΟΠΕΠ γιατί η πρώτη άδεια βγήκε πρίν τις 13 Οκτωβρίου του 2013 που άλλαξε ο νόμος διαδικασίας έκδοσης της άδειας.Οσοι έβγαλαν άδεια  μετά απο αυτήν την ημερομηνία πλήρωσαν και τα μαθήματα, κόστος κάπου 350€, νομίζω πως πλέον λόγω ανταγωνισμού των ΚΕΚ έχουν πέσει λίγο οι τιμές.

Θα ήθελα να γράψεις εδώ στο post μου σε παράθεση για να το δω το συνολικό κόστος ανανέωσης.Πρέπει να είναι κάπου στα 80€.

Πρώτη φορά θα κάνεις ανανέωση άδειας;

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 7/9/2020 στις 4:01 ΠΜ, AntiCambeR είπε

Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται θα σου τα πούν στην αστυνομία.Αν θυμάμαι σωστά χρειάζεται τουλάχιστον 2 μήνες πρίν να κατατεθούν για ανανέωση, πήγαινε να ρωτήσεις.

Εγώ έβγαλα την άδεια το 2011 και ανανέωσα το 2016, ευτυχώς πλήρωσα μόνο τα 150€ για τις εξετάσεις μέσω του ΕΟΠΕΠ γιατί η πρώτη άδεια βγήκε πρίν τις 13 Οκτωβρίου του 2013 που άλλαξε ο νόμος διαδικασίας έκδοσης της άδειας.Οσοι έβγαλαν άδεια  μετά απο αυτήν την ημερομηνία πλήρωσαν και τα μαθήματα, κόστος κάπου 350€, νομίζω πως πλέον λόγω ανταγωνισμού των ΚΕΚ έχουν πέσει λίγο οι τιμές.

Θα ήθελα να γράψεις εδώ στο post μου σε παράθεση για να το δω το συνολικό κόστος ανανέωσης.Πρέπει να είναι κάπου στα 80€.

Πρώτη φορά θα κάνεις ανανέωση άδειας;

(λοιπον επαναφερω το θεμα καθως πηγα πριν 2 μηνες και μου απαντησαν να ξαναερθω τον επομενο μηνα και πηγα σημερα)

ειναι η πρωτη φορα ναι,τα δικαιολογητικα τα ειχαν σε μια φωτοτυπια στον πινακα,μου ειπαν ειναι ακριβως τα ιδια σε περιπτωση ανανεωσης οπως σε περιπτωση χορηγησης,

ειναι 2 αιτησεις που παιρνουμε απο εκει/φωτοτυπια ταυτοτητας/4 φωτογραφιες η βεβαιωση επαρκειας και επιπλεον

1)παραβολο δημοσιου μεσω της εφαρμογης e-paravolo 30ε

2)πιστοποιητικο πρωτοδικειου οτι δεν τελει υπο δικαστικη συμπαρασταση (απο κεπ)-προαιρετικα

3)γνωματευση απο ψυχολογο

4)χαρτοσημα ελληνικης αστυνομιας μεσω της εφαρμογης e-paravolo (2,04)

5)λογαριασμο δεη

οταν προσπαθησα να ρωτησω πιο συγκεκριμενα μου ειπαν βιαστικα να παρω τηλεφωνο(υποθετω στον εοπεπ)

οι αποριες μου ειναι

α)το 1 το παραβολο δημοσιου το βρηκα νομιζω ειναι ο κωδικος 1834,ειναι κοστους 30ε και ανηκει στη κατηγορια δημοσιας ταξης/ελληνικης αστυνομιας και αδεια εργασιας προσωπικου,τωρα η διαδικασια ειναιτο πληρωνω ονλαιν εκτυπωνω ενα pdf και το παω??????????Δεν εχω και πολυ ανεση με ονλαιν πληρωμες και αναλιγα  σορι αν ειναι καπως "αμπαλες" οι αποριες

β)αυτο το πιστοποιητικο πρωτοδικειου οτι δεν τελει υπο δικαστικη συμπαρασταση το παιρνω απο κεπ ?και επισης αναφερει προαιρετικα αρα πιθανον να μην χρειαζεται?

γ)αυτα τα χαρτοσημα αξιας 2,04 δεν μπορω να τα βρω στο eparavolo - γνωριζει κανεις ποιος κωδικος ειναι???

δ)λογαριασμο δεη μενω σε πατρικο στο ονομα του πατερα μου,επισης πρεπει να παω κεπ να υπογραψω το κλασσικο οτι με φιλοξενει ο πατερας μου και να τα δωσω μαζι υποθετω σωστα??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα παράβολα ειναι: κωδικός1834 αξίας 30€ και 6193 αξίας 2,04€. Επίσης προσκομίζεις χαρτί ψυχιάτρου, 4 φώτο, φωτοτυπίες ταυτότητας και βεβαίωσης επάρκειας. 

Επεξ/σία από donatos77
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...