Voodooman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Η ψύκτρα δεν χωράει στο κουτί μου. Να κόψω τις απολήξεις των heatpipes ή θα έχω πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Αμα τα κοψεις πετας και τη ψυχτρα... Τα heatpipes ειναι σωληνες με υγρο μεσα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς δεν έχω άλλη επιλογή από το να δοκιμάσω. Το κουτί δεν κλείνει, δεν έχω άλλη ψύκτρα πρόχειρη και δεν την λυπάμαι, τα έχει βγάλει τα λεφτά της 5 χρόνια τώρα. Για να δούμε τι θα γίνει!.. ------------------------------------------------------------------------------ Τα έκοψα. Χρησιμοποίησα κόφτη, οπότε κόβοντάς τα, ταυτόχρονα έκλεινε κιόλας το άνοιγμα κατά κάποιον τρόπο. Μέσα δεν είδα κάποιο ύγρο, μόνο κάτι σαν...ε...παντεσπάνι... Την έβαλα πίσω, το κουτί έκλεισε και οι θερμοκρασίες είναι παρόμοιες με πριν. Πάντως δεν μου αρέσει η ιδέα της κομμένης ψύκτρας, ψάχνω να βρω. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από Voodooman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperlost Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτό που βλέπεις είναι σκόνη χαλκού. Το υγρό βρίσκεται στην περιοχή της ψύκτρας που ακουμπάει στον επεξεργαστή. Εκεί που έκοψες δεν έχει υγρό, αλλά βλέπεις την επικάλυψη της σκόνης χαλκού στο εσωτερικό του σωλήνα χαλκού - heat pipe. Το υγρό αλλάζει φάση (υγρό σε αέριο) με την αύξηση της θερμοκρασίας. Εσένα τώρα επειδή δεν είναι κλειστό θα φεύγει το αέριο και δεν θα ξαναγίνεται υγρό, άρα όταν ανεβάσει θερμοκρασίες θα αρχίσεις να χάνεις σε απόδοση και θα το δεις. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, hyperlost είπε Αυτό που βλέπεις είναι σκόνη χαλκού. Το υγρό βρίσκεται στην περιοχή της ψύκτρας που ακουμπάει στον επεξεργαστή. Εκεί που έκοψες δεν έχει υγρό, αλλά βλέπεις την επικάλυψη της σκόνης χαλκού στο εσωτερικό του σωλήνα χαλκού - heat pipe. Το υγρό αλλάζει φάση (υγρό σε αέριο) με την αύξηση της θερμοκρασίας. Εσένα τώρα επειδή δεν είναι κλειστό θα φεύγει το αέριο και δεν θα ξαναγίνεται υγρό, άρα όταν ανεβάσει θερμοκρασίες θα αρχίσεις να χάνεις σε απόδοση και θα το δεις. Δεν θε προλάβω να το δω, αλλάζω ψύκτρα!.. Ευτυχώς βρήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DionGR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Εισαι madman φιλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα