The_Judas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μίλα με την DHL. Από που και ως που παρέδωσαν το δέμα σου στο Ηράκλειο χωρίς την δική σου συναίνεση, ποιος υπέγραψε την παραλαβή κλπ. ή σε περίπτωση που δεν ισχύει αυτό, πρέπει να προσκομίσεις και εσύ το σωστό tracking code. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2020 από The_Judas
HateMe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Και κάτσε λίγο ρε φίλε, συνήθως όταν προπληρώνεις κάτι και στο στέλνουν με κουριερ, πρέπει να ζητήσουν ταυτότητα ώστε να δουν πως εσύ είσαι αυτός που πρέπει να παραδοθεί το δέμα. Τι φάση;
teot Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, HateMe είπε Και κάτσε λίγο ρε φίλε, συνήθως όταν προπληρώνεις κάτι και στο στέλνουν με κουριερ, πρέπει να ζητήσουν ταυτότητα ώστε να δουν πως εσύ είσαι αυτός που πρέπει να παραδοθεί το δέμα. Τι φάση; Αν εξαιρέσουμε τα ΕΛΤΑ που ζητάνε πάντα ταυτότητα, δεν θυμάμαι να μου έχει ζητηθεί ποτέ ταυτότητα απο courier 1
wesker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, HateMe είπε Και κάτσε λίγο ρε φίλε, συνήθως όταν προπληρώνεις κάτι και στο στέλνουν με κουριερ, πρέπει να ζητήσουν ταυτότητα ώστε να δουν πως εσύ είσαι αυτός που πρέπει να παραδοθεί το δέμα. Τι φάση; Ούτε καν. Εχω παραλάβει δέμα και με Γενική, και με Speedex και με DHL. Ποτέ δεν μου ζητησαν ταυτότητα, περα απο το να τους πω σε ποιο ονομα ειναι το πακέτο.
HateMe Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, wesker είπε Ούτε καν. Εχω παραλάβει δέμα και με Γενική, και με Speedex και με DHL. Ποτέ δεν μου ζητησαν ταυτότητα, περα απο το να τους πω σε ποιο ονομα ειναι το πακέτο. Εγώ και στις 3 διαφορετικές περιοχές που έχω μείνει εδώ και χρόνια, πάντα ζητάνε ταυτότητα. Είδικά πχ σε περιπτώσεις που τα ποσά είναι 3ψηφιο νούμερο. Και με ΕΛΤΑ και με Speedex που θυμάμαι συγκεκριμένες αγορές που έγιναν.
wesker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, HateMe είπε Εγώ και στις 3 διαφορετικές περιοχές που έχω μείνει εδώ και χρόνια, πάντα ζητάνε ταυτότητα. Είδικά πχ σε περιπτώσεις που τα ποσά είναι 3ψηφιο νούμερο. Και με ΕΛΤΑ και με Speedex που θυμάμαι συγκεκριμένες αγορές που έγιναν. Μονο ΕΛΤΑ κουριερ μου ζητησαν ταυτοτητα. Ολοι οι αλλοι τιποτα. Μαλιστα εχουν παραδόσει συστημενο πακετο που ηταν για εμενα στην αραββωνιαστικιά μου χωρις να ζητήσουν το οτιδήποτε.
HateMe Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, wesker είπε Μονο ΕΛΤΑ κουριερ μου ζητησαν ταυτοτητα. Ολοι οι αλλοι τιποτα. Μαλιστα εχουν παραδόσει συστημενο πακετο που ηταν για εμενα στην αραββωνιαστικιά μου χωρις να ζητήσουν το οτιδήποτε. Μέγα μαλακία αυτό πάντως. Καλό είναι να ζητάνε ταυτότητα για τα πάντα. Anyway.
Aris_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 1) που βρήκαν την δευτερη διεύθυνση για να δρομολογήσουν το δεμα προφανώς στο "λαθος κινητο" κάποιος έκανε πλαστοπρωσοποια και δήλωσε την διεύθυνση του αρα απατη πας τραπεζα και ζητας αναλογισμο να παρεις τα λεφτα σου 2) το τηλ. στο dispute αν ήταν λαθος απο την πλευρά του πωλητή (δεν ηταν αυτο που είχες δηλώσει ) θα έκανε flag όταν τους έστειλε τα στοιχεία που ταχυδρομείσαι αρα δεν θα έχανες το dispute κατι δεν κολλάει 3) ήταν επίσημα μεταφρασμένος ο λογαριασμος στα Αγγλικά που έστειλες ?
dtrechs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδιά έστειλα complaint στην PayPal παραθέτοντας ξανά όλα τα στοιχεία που έχω και μου ξανάνοιξαν το dispute...
slavador Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Το αρχικο tracking number το εδωσες σε καποιον αλλον η το ανεβασες σε κανενα site η forum?
kostasbm Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 με καρτα πληρωσες που εχεις συνδεσει στο paypal η απευθειας με καρτα ???? και για τι ποσο μιλαμε??
dtrechs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδια μόλις κέρδισα το δεύτερο dispute και θα μου επιστραφουν τα χρήματα. Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι οι τύποι απτο message center μάλλον δεν διαβιβαζαν ορθα τα στοιχεία που τους είχα δώσει στο τμήμα του dispute ή και καθόλου... Έστειλα πολύ αναλυτικά μαζεμένα στοιχεία στο complaint και πέτυχα το refund. Τώρα με τα tracking code τι πραγματικά έγινε δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα.
archer100 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ποιος εβαλε λαθος στοιχεια στην αποστολη; Απο εκει πρεπει να ξεκινησεις. update, τελος καλο ολα καλα Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από archer100
verylife78 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 εννοειται ολα καλα ...και φυσικα καποιος παρελαβε ενα δεμα που δεν το πληρωσε Πολυ καλα περναμε !!!
emperor4her Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) παντως οπως περιγραφεις τα πραγματα καπου υπαρχει ανακριβεια.. κατι δε λες σωστα, η αποκρυπτεις. δεν ξερω αν σκοπιμως ή απο μη γνωση σου τι θελω να παω. το 1ο πραγμα που επρεπε να κανεις ειναι να πας στην DHL. Αυτο ακριβως. Στις 6/9/2020 στις 5:28 ΜΜ, The_Judas είπε Μίλα με την DHL. Από που και ως που παρέδωσαν το δέμα σου στο Ηράκλειο χωρίς την δική σου συναίνεση, ποιος υπέγραψε την παραλαβή κλπ. τωρα αν το paypal σε δικαιωσε, καλως, αλλα κατι αλλο εχει γινει.. δηλαδη αν δεν ειχες πληρωσει με paypal τι θα γινοταν? πριν κανα 2 χρονια, παρηγγειλα απο εξωτερικο (Κινα μερια) κατι πραγματα και ο ταχυδρομος τα παρεδωσε σε αλλον.. οταν πηγα στο ταχυδρομειο, περα απο 10 φορες συγνωμη που ζητησαν, με παρακαλεσαν ουσιαστικα να μην κανω καταγγελεια.. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από emperor4her
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα